„BunkiBank” változatai közötti eltérés

A Sodipedia wikiből
(Eltávolította a lap teljes tartalmát)
a (Visszaállítottam a lap korábbi változatát: Velocipéd (vita) szerkesztéséről Sodian Assange szerkesztésére)
 
1. sor: 1. sor:
 +
[[File:Bunkibank.jpg|thumb|300px|right|BunkiBank]]
  
 +
Ezt a csontvázat [[SF]] egyik [http://reakcio.wordpress.com/2012/09/27/sodi-hazugsagai-es-egyeb-emberi-hibai/ blog bejegyzése] csalta elő [[SoDI]] ágyneműtartójából. (A következő párbeszédek a [http://forum.sodika.org sodifórumról] származnak.)
 +
 +
 +
'''SF''': ''Fiúk meztelenül egymásnak verték bokrok és fa raklapok közt (azokból volt játék-bunker). Sodival egykorúak és pár évvel fiatalabbak. Csak keresztneveket tudok amúgy, Szomódon történt ott láttam.''
 +
 +
 +
Jó sodis szokás szerint, első reakció tagadás volt, aztán később [[SoDI]] egyre többet árult el a BunkiBankról:
 +
 +
 +
'''sodika''': ''A bunker, vagy bunki része igaz a dolognak, raklapokból valóban lett ilyen építve. De az nem ilyen marhaság miatt lett nevezetes, hanem azért, mert megalakítottuk ott a bunkibankot, ahova elhelyeztem 300 forint készpénzt, ami akkor viszonylag sok pénznek számított. Aztán azoknak a gyerekeknek a szülei, akik a közös megállapodást felrúgva elvitték onnan, nem értették, honnan van hirtelen a gyerekeknek pénze fagyira.''
 +
 +
 +
Ezután vetődött fel az, a SoDIról könnyen elképzelhető perverzitás, hogy kisgyerekeket fagylalt ígéretével csábított be a BunkiBankba, ahol rávette őket perverz játékaira.
 +
 +
 +
'''Sodika''': ''10-14 vagy 7-8 éves ember, nem mindegy. Rendszeres dolog ivarérett emberek között, vagy volt egy vetkőzős alkalom 7 éves gyerekek között, nem mindegy. A bunkibank egészen más, sokkal későbbi időszak.''
 +
 +
'''snecigeci''': ''Púp, délután még úgy indultunk, hogy semmi ilyesmi nem történt.''
 +
 +
'''Sodika''': ''Onnan indultunk, hogy a BUNKI vonatkozásában, és a bunkibank vonatkozásában nem. És akkoriban sem.''
 +
 +
 +
Később SF rátett mégegy lapáttal:
 +
 +
 +
'''tigris''': ''SF és te mit szóltál amkor láttad, hogy az unokatestvéred fagylalttal csábítja el a falusi kisifúkat?''
 +
 +
'''SF''': ''Nem tudtam akkor mivel vette rá őket a szexuális játékokra, de elég undorítónak találtam.''
 +
 +
'''tigris''': ''de konkrétan mit láttál? hogy meztelenkednek és vizsgáltgatja őket? vagy konkrét abuzálás is volt? Te jó ég, ez vvalami borzalom. Szegény kisfiúk, akiket a pesti gazdag idősebb srác pénzzel hogy résztvegyenek a perverz szexuális játékaiban.''
 +
 +
'''SF''': ''Kölcsönös maszti és intim testtájak csókolgatása...''
 +
 +
'''SF''': ''Nem Sodi volt akkor 7 éves... olyan is volt hogy nem vetkőztek le, mert hideg volt, de egymás lába közt turkáltak. Intimitás iránti igény elferdült, perverz formája. A gyerekkori szeretethiánya okozhatta e vágyait..A nála idősebbek társaságát is ezért keresi vajon?''
 +
 +
'''snecigeci''': ''SF, mesélj, mit láttál még? Szá.. úh bazmeg.. szájába is vette egy másik gyerek farkát? Hol csókolgatták egymást?''
 +
 +
'''SF''': ''Felsőtesten és arcon csókolgatást láttam, de attól még lehetett ilyen is, nem sokáig néztem. Sodi szerszámát fogdosta tele marokkal egy fiatalabb fiú, ő meg élvezte, láttam.''
 +
 +
 +
Miután egyre többen emlegették a kisfiúkat fagyival elcsábító BunkiBank igazgatót, SoDI, kvázi beismerve az egészet, csak ennyit reagált:
 +
 +
 +
'''sodika''': ''Aszongya "fiúkkal", miközben mindig ugyanaz a fiú és lány volt. LOL. És bizony a doktorlány megérintette a pácienst. De talán ugorjunk. Uncsi.''

A lap jelenlegi, 2012. november 21., 13:06-kori változata

BunkiBank

Ezt a csontvázat SF egyik blog bejegyzése csalta elő SoDI ágyneműtartójából. (A következő párbeszédek a sodifórumról származnak.)


SF: Fiúk meztelenül egymásnak verték bokrok és fa raklapok közt (azokból volt játék-bunker). Sodival egykorúak és pár évvel fiatalabbak. Csak keresztneveket tudok amúgy, Szomódon történt ott láttam.


Jó sodis szokás szerint, első reakció tagadás volt, aztán később SoDI egyre többet árult el a BunkiBankról:


sodika: A bunker, vagy bunki része igaz a dolognak, raklapokból valóban lett ilyen építve. De az nem ilyen marhaság miatt lett nevezetes, hanem azért, mert megalakítottuk ott a bunkibankot, ahova elhelyeztem 300 forint készpénzt, ami akkor viszonylag sok pénznek számított. Aztán azoknak a gyerekeknek a szülei, akik a közös megállapodást felrúgva elvitték onnan, nem értették, honnan van hirtelen a gyerekeknek pénze fagyira.


Ezután vetődött fel az, a SoDIról könnyen elképzelhető perverzitás, hogy kisgyerekeket fagylalt ígéretével csábított be a BunkiBankba, ahol rávette őket perverz játékaira.


Sodika: 10-14 vagy 7-8 éves ember, nem mindegy. Rendszeres dolog ivarérett emberek között, vagy volt egy vetkőzős alkalom 7 éves gyerekek között, nem mindegy. A bunkibank egészen más, sokkal későbbi időszak.

snecigeci: Púp, délután még úgy indultunk, hogy semmi ilyesmi nem történt.

Sodika: Onnan indultunk, hogy a BUNKI vonatkozásában, és a bunkibank vonatkozásában nem. És akkoriban sem.


Később SF rátett mégegy lapáttal:


tigris: SF és te mit szóltál amkor láttad, hogy az unokatestvéred fagylalttal csábítja el a falusi kisifúkat?

SF: Nem tudtam akkor mivel vette rá őket a szexuális játékokra, de elég undorítónak találtam.

tigris: de konkrétan mit láttál? hogy meztelenkednek és vizsgáltgatja őket? vagy konkrét abuzálás is volt? Te jó ég, ez vvalami borzalom. Szegény kisfiúk, akiket a pesti gazdag idősebb srác pénzzel hogy résztvegyenek a perverz szexuális játékaiban.

SF: Kölcsönös maszti és intim testtájak csókolgatása...

SF: Nem Sodi volt akkor 7 éves... olyan is volt hogy nem vetkőztek le, mert hideg volt, de egymás lába közt turkáltak. Intimitás iránti igény elferdült, perverz formája. A gyerekkori szeretethiánya okozhatta e vágyait..A nála idősebbek társaságát is ezért keresi vajon?

snecigeci: SF, mesélj, mit láttál még? Szá.. úh bazmeg.. szájába is vette egy másik gyerek farkát? Hol csókolgatták egymást?

SF: Felsőtesten és arcon csókolgatást láttam, de attól még lehetett ilyen is, nem sokáig néztem. Sodi szerszámát fogdosta tele marokkal egy fiatalabb fiú, ő meg élvezte, láttam.


Miután egyre többen emlegették a kisfiúkat fagyival elcsábító BunkiBank igazgatót, SoDI, kvázi beismerve az egészet, csak ennyit reagált:


sodika: Aszongya "fiúkkal", miközben mindig ugyanaz a fiú és lány volt. LOL. És bizony a doktorlány megérintette a pácienst. De talán ugorjunk. Uncsi.