Kabátfetisizmus

A Sodipedia wikiből
Fájl:Rétegek.jpg
Továbbfejlesztett négyrétegű Sodipáncél
Ezen a képen a dolgozó SoDI-t láthatjuk esős időben, minimum két réteg flanel ingben. Szálkásra gyúrt kezében Kántort láthatjuk.
Az a kényszeres tévképzet, hogy télen érdemes kabátot viselni flaneling-rétegek helyett.

Sodi ilyesmire nem hajlandó, kizárólag a 3 flanelingből álló réteges öltözködés híve - annál is inkább, mivel ez, a rohamrendőrök körében rettegett öltözködési mód (ún. Sodipáncél) különösen jól tompítja az ütéseket. A "kabátfetisizmus" kifejezés tőle származik, ezzel vágott vissza azoknak a kommentelőknek, akik megkérdezték, ugyan miért nem visel télen kabátot.

Beszerzés

SoDI saját bevallása szerint még soha nem vett magának ruhát, így - többek között - télikabáttal sem rendelkezik. A Sodipáncél elemeit ismerősök leselejtezett ruhadarabjai alkotják. Ezek rendre több számmal nagyobbak, mint SoDI konfekciómérete. Ez abból a tényből következik, hogy SoDI-t satnya teste még a sorkatonai szolgálatra is alkalmatlanná tette. „E” kategóriába sorolták, azaz kvázi-hikomat.

Berlini fordulat

Berlini tartózkodása során SoDI-nak budapesti gazdatestjei küldtek téli ruhát csomagban. A küldeményt azonban SoDI szerelme, Andi címére kérte, úgy gondolva, hogy ezzel kierőszakolhat egy találkozót az akkor már erősen vonakodó nőtől. Mivel a címzett a csomagot nem vette át, SoDI nemcsak hosszas online lamentálásban fejezte ki a kabát elvesztése feletti szomorúságát, hanem klasszikussá vált hüppögő videóüzenetben is.