„Ki kicsoda a snecológiában?” változatai közötti eltérés

A Sodipedia wikiből
(Hermán Péter)
(Kallos Péter)
74. sor: 74. sor:
 
=== Kallos Péter ===
 
=== Kallos Péter ===
  
K. Péter, aka. Peter. Állatfarmot üzemeltetett, ahova egyszer SoDI is ellátogatott, ahol kapott Pétertől egy gyrostálat. Péter támogatta a Koppány Csoportot, ő volt az "ideg gyenge zsidó mecénás", ám olyannyira kiábrándult belőlük és a hazai viszonyokból, hogy Angliába költözött.
+
K. Péter, aka. Pete és Törp-VanDamme. Állatfarmot üzemeltetett, ahova egyszer SoDI is ellátogatott, ahol kapott Pétertől egy gyrostálat. Péter támogatta a Koppány Csoportot, ő volt az "ideggyenge zsidó mecénás", ám olyannyira kiábrándult a hazai viszonyokból, hogy Angliába költözött, és Chelsea Fc társtulajdonosa lett.
  
 
=== Kiss Balázs ===
 
=== Kiss Balázs ===

A lap 2015. november 7., 14:38-kori változata

A következő lista olyan emberek neveit és rövid jellemzését tartalmazza, akik kisebb-nagyobb szerepet töltöttek be SoDI életében.

A

Andi néni

Krizsai Andrea, aka. Andi néni, What?Andi, Kaig Hu Arg. Berlinben élő liberális fotóművész. SoDI a devizahitelesek kilakoltatása elleni tüntetéseken ismerkedett meg vele, mely ügy kapcsán Andi azóta is félrevezető, bankellenes propagandát folytat Németországban. 2013-ban vendégül látta SoDI-t berlini lakásában. Andi SoDI egyik példaképe, egyben plátói szerelme.

B

Balog István

Balog István. A Koppány Csoport alelnöke, Póka László szövetségese.

Blogin

Sipos Zoltán, aka. Blogin, Blogadmin. A Bombagyár egykori szerzője, az Énmagam blog tulajdonosa. SoDI-t fogyatékosnak tartja, erkölcsileg elítéli. Ennek a véleményének többször hangot adott. Újabban vállalkozó, a Tolvajkergetők websorozat orrhangú narrátora. Harcos kereszténynek vallja magát. Egyre közelebb kerül az idült alkoholizmushoz.

Bognár Tibi bácsi

Bognár Tibor, aka. Tibi bácsi. Nyugdíjas, a nemzeti radikális tüntetések visszatérő alakja. Élen jár az érdektelen jobbikos események dokumentálásában, melyeket SoDI egyik régi blogján rendszeresen publikált. Jellemző mondása: "Endre, tiltsd le a kommentelést!"

Bognár Tibi bácsi

Bustya Tibor

Bustya Tibor, aka. Dájhárd Tibi. A Koppány Csoport tagja, takarítóként dolgozik. Egy akciójuk során a helyzet drámaiságát a Die Hard c. filmhez hasonlította.

Bustya Tibi

C

Czenki Melinda

Czenki Melinda. Kroko tanár úr egykori élettársa, van egy közös lányuk. Peres viszonyban állnak. Bosszúból Krokó feltöltött róla meztelen fényképeket és pornóvideókat a redtube.eu nevű oldalra. A felvételeken felláció és ujjal történő izgatás látható. A Czenki család SoDI-t is beperelte rágalmazás miatt. Peren kívül egyeztek meg, SoDI vállalta, hogy 120 ezer forint kártérítést fizet nekik havi tízezres részletekben.

Cs

Csiza Csaba / Csipak Levente

Gyapjas alakváltó. Csiza Csaba alakját felvéve. Egykori Echelon-tanú. Több bírósági ügye van folyamatban, a bírókat rendszerint lezsidózza, mocskolja. SoDI-t többször invitálta masztipartira kommentben. Másik alakjában Csipak Levente hacker, jelenleg Szegeden tartózkodik, egy pálcikakarú és kígyóvállú beképzelt trágár, aki a forum.sodika.org bursujfosadék oldalon fitogtatja nem is létező fizikai erejét. Dinnyefejét többször látták már felbukkani Szegeden sétáló utcájában a Kárászon, járása gyíkéhoz hasonló, kizárólag rovarokkal és férgekkel táplálkozik. Ősszel pedig avart eszik.


Csiza Csaba

D

Dabasi Tamás

Dabasi Tamás. Bankellenes uszító.

Dombóvári Andrea

Dombóvári Andrea. A Koppány Csoport egyik tagja, Balogh Béla egykori nagy pártolója. SoDI-val közös országjáró turnén vettek részt.

F

G

aéhkasdlhbksadlbnsadlkb

Gonda László

Gonda László. 2006 önjelölt szónoka és népvezére. Véleménye szerint SoDI és a hozzá hasonló emberek "olyan károkat okoznak a nemzetnek, hogy az nem igaz".

Gőbl György

Gőbl György. 2006-os hőbörgő, megélhetési perelő. A rendőrséget és a bíróságot rendszeresen beadványokkal terheli. SoDI vélhetően felnéz rá.

H

K

Kallos Péter

K. Péter, aka. Pete és Törp-VanDamme. Állatfarmot üzemeltetett, ahova egyszer SoDI is ellátogatott, ahol kapott Pétertől egy gyrostálat. Péter támogatta a Koppány Csoportot, ő volt az "ideggyenge zsidó mecénás", ám olyannyira kiábrándult a hazai viszonyokból, hogy Angliába költözött, és Chelsea Fc társtulajdonosa lett.

Kiss Balázs

K. Balázs, aka. SF, Lucy Hay. SoDI unokatestvére. Korábban kritika nélkül támogatta unokatestvérét, ám mára troll lett belőle.

Kásler Árpád

Kásler Árpád. A Haza Nem Eladó Mozgalom vezetője. 2013-ban ő és emberei SoDI-ra támadtak.

Külgusz Imre

Skizofrén gyapjas alakváltó. Egyik alakja Kónya Marci. Marci alakjában Nemzeti radikális tüntetéseken rendszerint dalra fakad. Beszédstílusa jellegzetesen lassú, enyhén degenerált ember benyomását kelti. SoDI videóiból ismeretes. Imreként viszont a VI.kerületi MSZP vezetője, és MEASZ egykori vezetője, a Fidesz plakátjainak nagy megrongálójaként tartják nyilván, rongálásra hajlamos személyiség, aki önkéntes véradóként reklámozza magát.

M

szoppad lle a fasszómat

Monostory Attila, dr.

Monostory Attila. A BAUMAG-károsultak ügyvédje. Elmeorvosi vizsgálatra hurcolták el 2014 áprilisában.

Monostory Attila

Minda Zoltán

Minda Zoltán. Megélhetési pereskedő, leninista nézeteket vall, SoDI egyik példaképe. SoDI több órányi anyagot vett fel a bírósági tárgyalásain. Közösen terveznek könyvet írni. Elmebeteggé nyilvánítását kezdeményezte a bíróság.

Minda Zoli

N

Nagy György

Nagy György, aka. Nagyörgy. A Bombagyárról ismeretes retardált. Nyilvánosan tagadta a holokausztot. Perét SoDI közvetítette.

O

Orosz Mihály Zoltán

Orosz Mihály Zoltán. Érpatak elmeháborodott polgármestere, az ősmagyar cosplay leghíresebb művelője, véresszájú antiliberális, kvázi-fasiszta. SoDI-t többször meghívta ebédelni, 2014-ben a melegfelvonuláson is közösen vettek részt.

P

Pál Marci

Pál Márton. Régiséggyűjtő, a nemzeti radikális tüntetések visszatérő alakja, megszállott bringás. 2012 nyarán európai biciklitúrára indult; SoDI azt ígérte, hogy elkíséri, ill. elkészíti a vonatkozó weblapot, ám ezúttal is hazudott, költségeket okozva ezzel Marcinak.

Pál Marci

Póka László

Póka László. Egykori ingatlaneladó és devizahitel-közvetítő, aki aztán bankellenes uszítóvá és a Nem adom a házamat! mozgalom vezetőjévé vált. SoDI például az Orbán Viktor háza előtti éhségsztrájkjáról tudósított.

Puchleitner Rezső

Puchleitner Rezső, aka. pushy, Rudi. SoDI-val közösen szerencsejátékkal foglalkozó weblapot akartak indítani. SoDI elégtelen szakmai tudása miatt a terv meghiúsult.

R

Reiner Péter

Reiner Péter. A Jobbik díszzsidója. SoDI számára ő testesíti meg a "jó zsidót".

Rocskai Gergely

Rocskai Gergely. Édesapjának, Rocskai Jánosnak irodájában lakik SoDI, a Pénzmentő Plusz Kft.-nél. Kinőtt ruháit SoDI-nak adta.

Rocskai János

Rocskai János, aka. Janópapó. SoDI egyik szállásadója, a Pénzmentő Kft. tulajdonosa, Kovács Veronika (Vera néni) férje.

Rózsa Attila

Rózsa Attila. A 2014-es választások egyik kamupártjának, a Magyar Gazdaság Pártnak (MGP) a vezetője. SoDI neki dolgozott a kampányban: elkészítette weblapjukat, menedzselte Facebook-oldalukat, felvételekkel dokumentálta, ahogy jobbikos plakátokat rongálnak meg. Munkájáért a beígért fizetséget sosem kapta meg.

S

Sapkás Medve

Horváth Jenő, aka. Sapkás Medve. A felszarvazott medve krónikáját SoDI beszélte el. Jenőt a felesége a saját házában csalta meg egy román férfivel, majd gyermekeivel együtt elköltözött tőle. Az egyedül maradt Jenő befogadta magához Törpapát és RGL-t. A fűtetlen putrit egymáshoz bújva, testmelegükkel és homoerotikus fantáziáik kiélésével melegítették fel. Kapcsolatuk hamar megromlott, Jenő rövid időn belül elzavarta őket. A snecológiai fanfiction-irodalom szerint Jenő ezután összeköltözött broni plátói szerelmével, Renivel.

Sas Péter, dr.

Sas Péter, aka. cionista/zsidó/lakásmaffiás tanár úr. SoDI-t sikeresen rábírta arra, hogy nagyanyai örökségét (3 M Ft) odaadja egy judaika múzeum alapítására.

Sebők István

Sebők István. A Magyar Néppárt a Tiszta Közéletért (MNTK) elnöke és feltehetően egyetlen tagja. 2014-ben állítólag leleplezte a bírói maffiát.

Schlingloff Sándor

Schlingloff Sándor, aka. Silingó, Schlinghoff. A lúzerek lehúzására szakosodott álkeresztény. "Hogyan gazdagodjunk meg" műfajú előadásaiért és e-könyveiért SoDI súlyos tízezreket fizetett.

Sz

Szeremley Huba

Szeremley Huba. Az egyik leggazdagabb magyar. SoDI állítólag rövid ideig dolgozott neki.

Szetey Gábor

Szetey Gábor. MSZP-s politikus, a Szetey-montázs főszereplője. Bevallotta, hogy homoszexuális, mire SoDI rámontázsolta őt az Auschwitz I kapuja elé, mellén egy rózsaszín háromszöggel, amiből aztán országos balhé lett.

T

Tóta W Árpád

Álnevei Takács Rózsa, aka. Transzvesztita Rosza. Pulizter-díjas újságíró és magát kétneműnek tartott spermafordított skizofrén buzliláda, SoDI többórás videoriportjainak visszatérő alakja, nyugalmazott örömfiulány, egy orvosi szakvélemény szerint elmeháborodott, paranoid tévképzetek sújtják. 2012–2013 során harcot folytatott a főbérlőjével, a szomszédaival és az "érdi lakásmaffiával", végül az utcára került. Egyszer az ajtaját szarral kenték ki, máskor pedig a mellékhelyiségben támadtak rá, ami miatt "nem tudott KAKÁLNI". Érdeklődési köre: MLM. Ellenségei: Orbán Viktor a ("kajszaorrú cigány") és az "orvosmaffia".

Tatár József

Tatár József, aka. Józsi. 2006-os hőbörgő, a Koppány Csoport tagja, SoDI egyik példaképe. Közös országjáró turnén vettek részt. Konnacionalista eszméket vall.

tex

Károly Miklós, aka. tex, a ceglédi proli. Egykori troll, akit SoDI becsicskított. Proletár gondolkodó, kedvence a májkrémes kifli és a parizeres zsömle.

Titus Beda

Titus Beda, aka. Mandy Lane. Kitaszított troll, Dortmundban segélyen élő rokkant (állítólag egy villamos levágta a lábait).

V

dr Vejmelka Michal /Vajda Attila

Gyapjas alakváltó Vajda Attilaként. A Koppány Csoport jogvédője. Beszédstílusa lassú, monoton, ennek ellenére szeret nyilatkozni. dr Vejmelka Michal alakjában "a szőke buzi" becenéven ismerik, egykori Markó utcai ügyvéd, a hírhedt internetes zaklatói akcióiról ismert csoport, a Vejmelka-brigádok alapítója. A személyleírások alapján egyik alakjában albino és piros szeme van, esténként prostituált transzvesztitákat fogad budai irodalakásába, Kalányos Juszuf bejegyzett élettársa.

Vera néni

Kovács Veronika, aka. Vera néni. SoDI egyik szállásadója, "anyja helyett anyja", a Pénzmentő Kft. egyik tulajdonosa, Rocskai János felesége, SoDI édesanyjának (Bata Gyöngyi Éva) barátnője.