Kisboros

A Sodipedia wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Zulu (vitalap | szerkesztései) 2015. március 10., 21:08-kor történt szerkesztése után volt.
Boros László, Tiszavasvári

Kisboros

ifj. Boros László, aka. Kisboros, Zsír, Bori. Tiszavasvári mamahotellakó, önjelölt fotóművész, tényfeltáró és internethuszár (egyes információk szerint illegális cigicsempész), aki jelenleg 32 évesen a szülői házban él munka nélkül. SoDI lelkes kommentelője, később nagy trollvadász. Végzettségére nézve munkanélküli kvázi-programozó, diplomázásától kezdve immár nyolcadik éve él munkanélküliként, bár egyszer sikerült kb egy évre elzavarni a Jabilhoz betanított munkásnak, azonban hamarosan onnan is lapátra került. Azóta fel sem merült nála, hogy munkát keressen, vagy bármilyen módon eltartsa magát. 32 évesen még szűz, nem volt kapcsolata nőkkel, (többen valószínűsítik, hogy homoszexuális), viszont interneten keresztül már küldött képeket egykori "szerelmének" meztelen alsótestéről, folytatva a retardok által létrehozott fütyikamerás hagyományt. Enyhe bipoláris zavarban szenved, nincsenek barátai, társas kapcsolatai, sem céljai. Szeret online pókert játszani, valamint eredményeket ért el sakkban, ennek ellenére logikai tudását képtelen alkalmazni. Korábban már összetűzésbe keveredett Szőke Zoltánnal, egy tiszavasvári fideszes képviselővel is, akiről lejárató cikkeket terjesztett a neten, amiért a képviselő úr nagy ruházással fenyegette meg, és csak édesanyja könyörgésére volt hajlandó elállni attól, hogy rendesen helybenhagyják a debil hülyegyerekét. Később azt hallucinálta, hogy fekete autókból figyelik a házukat. Másik mániája, hogy zuhanyrózsába helyezett mikrofonon keresztül hallgatják le. Nagy '80-as évek-rajongó, kedvenc sorozata a Columbo és a Knight Rider, gyűjti a Popcorn és Bravo magazin-posztereket.

Első felbukkanása retardkörökben a Molnár F. Árpádhoz és a Hírháttérhez kapcsolódó fórumokhoz köthető, ahol folyamatosan védelmébe vette az elmebeteg ELI-t, aki azonban nem volt kíváncsi önjelölt védelmezőjére, és egy idő után elhajtotta a francba. Jellemző tulajdonsága, hogy okoskodásával, fölényeskedésével sok ellenséget szerzett magának, egyéni rekordot tart fent fórumkitiltásokból.

Története Sodi fórumán

SoDI fórumán egy rosszul sikerült Facebookos akciót követően jelent meg: a nőverő kommunista Kiss Roland (Tajgetosz) szárnysegédjeként Charles Lee Ray néven nagyképűsködött a trollokkal, ám egy bizonyos Szabónak (Kisboros ősellensége) köszönhetően hamar lebukott. Hamar kiváltotta a trollok indulatát stílusával, fenyegetőzéseivel, viszont nagyon hamar be lehetett csicskítani. Rendszeres visszajáró alakja lett a fórumnak, unalmas picsogását, emós nyálverését viszont a trollok hamar megunták, és igyekeztek tudtára adni, hogy tűnjön el a fórumról, ám ezt képtelen volt felfogni, folyamatosan vissza-visszajárt. Ilyenkor végtelen ciklusba kerül: először erőszakkal fenyegetőzik, majd kőkeményen csicskul, és rendszerint 1-2 napra a Facebook-profilját is inaktívvá tesz (később persze, ha visszanyerte a bátorságát, visszaállítja). Ilyenkor arra hivatkozik, hogy bepánikolt és minden megengedett számára.

Kisboros a cigicsempész

Ezt megelégelve egyesek feltelefonálták Laci édesanyját, aki állítólag pár napra eldugta 32 éves gyernőtt hülyegyereke elől a klaviatúrát. Persze később sem állt le, így a radikálisabb intervencionisták elhatározták hogy kicsit megleckéztetik a tiszavasvári buzihuszárt: cigarettahirdetéseket adtak fel a nevében, majd később Indiából és több külföldi címről rendeltek neki szexuális segédeszközöket és nagy mennyiségű dohányárut. Kisborosék vezetékes telefonja éjjel-nappal csörgött, arra viszont hónapokig képtelen volt, hogy lecseréltesse a telefonszámot, amit a trollok többször tanácsoltak neki. Életképtelenségére jellemző, hogy 2014-ben nincs mobiltelefonja, ami a vonalas alternatívája lehetett volna. Minden telefoncsörgés alkalmával megjelent a fórumon feljelentéssel, belezéssel, veréssel fenyegetőzve, míg 3 hónap után Borospapa megelégelte a hülye fiacskája teremtette áldatlan állapotokat, és végre lecserélte a telefonszámot.

Kisboros, a trollvadász

Miután példaképe, Tajgetosz börtönbe vonult, Kisboros munkakeresés helyett át kívánta venni a helyét mint Legfőbb Trollvadász. Állítólag minden egyes trollról aktákat vezet, bár kérdés hogy minek, hiszen fél év alatt egyetlen trollt sem tudott beazonosítani. Bosszúját úgy kívánta elérni, hogy 1. feljelenti a fórumot, bár ebből végül semmi nem lett, vagy a rendőrségen hajtották el, vagy Borosné zavarta vissza a gyerekszobába ezzel a hülyeséggel. 2: a trollaktákat elküldte Ártánynak, hogy majd a tininindzsákkal jól megverik a trollokat (mindet egyenként), de Árti retardáltnak nevezte és szintén elhajtotta a picsába. Az eszköztelenné vált trollvadász így jelenleg üres fenyegetőzésben éli ki bosszúvágyát. Állítása szerint életcélja, hogy leszámoljon a trollokkal. Segítőkészebb kommentelők többször is jelezték neki, hogy inkább a munkakeresésre és a szülői házból való elköltözésre kellene inkább koncentrálnia, de Laci hajthatatlan maradt. Mostanában a Sodipédia-szócikk szokta kiváltani őrjöngéseit.

Az egyezség

A trollok egyezséget ajánlottak Lacikának: ha bemutat egy munkáltatói igazolást, egy fényképet amin a munkahelyén dolgozik és egy olyan felvételt, amin meg van mosva a haja, azt a gyógyulás jelének tekintik, és eltávolítják a szócikket. Mindezidáig ez (mint látható) nem történt meg.