Levél Morvai Krisztinának

A Sodipedia wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen SnecológiaDocens (vitalap | szerkesztései) 2020. augusztus 12., 23:22-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „'''sent mail ''' Apr 18, 2014 19:43:31 mail to: krisztina.morvai@europarl.europa.eu Kedves Morvai Krisztina Úrhölgy! Szeretném utólag e-mailben is megköszön…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

sent mail Apr 18, 2014 19:43:31


mail to: krisztina.morvai@europarl.europa.eu


Kedves Morvai Krisztina Úrhölgy!


Szeretném utólag e-mailben is megköszönni azt a csodálatos brüsszeli kirándulást, amiben részt vehettem. Mindazonáltal egy kicsit csalódott vagyok. Ugyanis amikor értesültem a meghívásról, elkezdtem önmegtartóztató életet élni, hátha Európa fővárosában összejön valami, de nem jött. Hogy miért nem, arra nem találok magyarázatot, ezért fordultam Önhöz, hátha jobban átlátja a helyzetet, mint én. Mert nézzük csak sorban a tényeket:


- Szálkás testalkattal utaztam ki.

- Jól voltam öltözve.

- Ápolt voltam, és a szokottnál is jóképűbb.

- Vittem magammal költőpénzt.


Tehát a statisztika is azt mutatja, hogy minden 100%-ig rendben volt velem, de mégsem jött össze semmi, pedig nagyon éltetett a remény, hogy végre talán most.

Kérném, ha legközelebb meghívnak, akkor a kiváló minőségű ételek mellett gondoljanak az átlagon felüli libidóm kielégítéséről is.


Üdvözlettel:


Kiss Endre Farkas

SoDI