„Ongoing Events” változatai közötti eltérés

A Sodipedia wikiből
(2010-11-es Nagy Kütyüvásárlás)
3. sor: 3. sor:
  
 
==2010-11-es Nagy Kütyüvásárlás==
 
==2010-11-es Nagy Kütyüvásárlás==
*'''Nov. 20.: [[Helikopter|AR.Drone]].''' Saját vállalása szerint SoDI november közepéig, azaz legkésőbb november 20-a vasárnapig beszerzi a műanyag helikoptert. A helikopter megvásárlása egyúttal a [[Brian Tracy|Vonzás Törvényének]] Nagy Próbája is - SoDI ugyanis szemernyi kritika nélkül, a szó szoros értelmében hisz abban, hogy ha valamilyen pénzösszeg vagy tárgy megszerzésére erősen gondol, akkor az a körülményektől és az elvégzett munkától lényegében függetlenül az ölébe hullik. A trollokkal kötött fogadása értelmében amennyiben a helikoptert nem tudja megvenni november 20-áig, egy Tomcattől rendelt, "balfasz" feliratú polóban fényképezi le magát.
+
*'''Nov. 20.: [[Helikopter|AR.Drone]].''' Saját vállalása szerint SoDI november közepéig, azaz legkésőbb november 20-a vasárnapig beszerzi a műanyag helikoptert. A helikopter megvásárlása egyúttal a [[Brian Tracy|Vonzás Törvényének]] Nagy Próbája is - SoDI ugyanis szemernyi kritika nélkül, a szó szoros értelmében hisz abban, hogy ha valamilyen pénzösszeg vagy tárgy megszerzésére erősen gondol, akkor az a körülményektől és az elvégzett munkától lényegében függetlenül az ölébe hullik. A [[Trollok|trollokkal]] kötött fogadása értelmében amennyiben a helikoptert nem tudja megvenni november 20-áig, egy Tomcattől rendelt, "balfasz" feliratú polóban fényképezi le magát. Tomcat ilyen feliratú polót régebben már sikeresen adott át kitüntetésként az SZDSZ Új Generációnak, az akcióról [http://www.youtube.com/watch?v=cXOH-GG1ioE felvétel található a youtube-on.]
*'''Karácsonyig:''' A helikopterre szerelhető (púposul: "sziKszalagozható") '''kamera '''kiskálázása. A kamera pontos márkája és típusa számos alkalommal változott, az eredeti, több tízezer forintos profi kamera helyett később már egy akciós, rózsaszín mobiltelefon is felmerült alternatívaként, amit Sneci körömlakkal képzelt el férfiasabb színűre átmázolni.
+
*'''Karácsonyig:''' A helikopterre szerelhető (SoDI-ül: "sziKszalagozható") '''kamera '''kiskálázása. A kamera pontos márkája és típusa számos alkalommal változott, az eredeti, több tízezer forintos profi kamera helyett később már egy akciós, rózsaszín mobiltelefon is felmerült alternatívaként, amit SoDI körömlakkal képzelt el férfiasabb színűre átmázolni.
 
*'''Jan. 17.''', SoDI szülinapja: '''Okostelefon'''. A típus szintén nincs eldöntve, iPhone-tól Samsungig számos ötlet megfogalmazódott SoDI mániákus módon csapongó gondolataiban.
 
*'''Jan. 17.''', SoDI szülinapja: '''Okostelefon'''. A típus szintén nincs eldöntve, iPhone-tól Samsungig számos ötlet megfogalmazódott SoDI mániákus módon csapongó gondolataiban.

A lap 2011. november 13., 15:04-kori változata

SoDI-hoz köthető események, amelyekről ő maga is említést tesz a blogján:

2010-11-es Nagy Kütyüvásárlás

  • Nov. 20.: AR.Drone. Saját vállalása szerint SoDI november közepéig, azaz legkésőbb november 20-a vasárnapig beszerzi a műanyag helikoptert. A helikopter megvásárlása egyúttal a Vonzás Törvényének Nagy Próbája is - SoDI ugyanis szemernyi kritika nélkül, a szó szoros értelmében hisz abban, hogy ha valamilyen pénzösszeg vagy tárgy megszerzésére erősen gondol, akkor az a körülményektől és az elvégzett munkától lényegében függetlenül az ölébe hullik. A trollokkal kötött fogadása értelmében amennyiben a helikoptert nem tudja megvenni november 20-áig, egy Tomcattől rendelt, "balfasz" feliratú polóban fényképezi le magát. Tomcat ilyen feliratú polót régebben már sikeresen adott át kitüntetésként az SZDSZ Új Generációnak, az akcióról felvétel található a youtube-on.
  • Karácsonyig: A helikopterre szerelhető (SoDI-ül: "sziKszalagozható") kamera kiskálázása. A kamera pontos márkája és típusa számos alkalommal változott, az eredeti, több tízezer forintos profi kamera helyett később már egy akciós, rózsaszín mobiltelefon is felmerült alternatívaként, amit SoDI körömlakkal képzelt el férfiasabb színűre átmázolni.
  • Jan. 17., SoDI szülinapja: Okostelefon. A típus szintén nincs eldöntve, iPhone-tól Samsungig számos ötlet megfogalmazódott SoDI mániákus módon csapongó gondolataiban.