„Pátyi rezsiválság” változatai közötti eltérés

A Sodipedia wikiből
(A válság következményei)
3. sor: 3. sor:
 
=A válság következményei=
 
=A válság következményei=
  
A Snecológus Társaság pátyi páholyának jelentései szerint Sodimama kénytelen fával fűteni, és vagy  spórolásból vagy azért mert már megszűnt az áramellátás, gyertyával világít.
+
A Snecológus Társaság pátyi páholyának jelentései szerint "Sodimama" kénytelen fával fűteni, és vagy  spórolásból vagy azért mert már megszűnt az áramellátás, gyertyával világít.
  
[[File:Rozsehordono.jpg|thumb|Sodimama tűzrevalót gyűjt.]]
+
 
 +
[[File:Rozsehordono.jpg|thumb|"Sodimama" tűzrevalót gyűjt - trollbéli elképzelés.]]

A lap 2012. január 20., 19:02-kori változata

Az őszi felpörgés sikertelensége és a sodidőszámítás bevezetése miatt a rezsitartozás kezelhetetlenné vált a Kiss család számára. A könyörtelen áramszolgáltató éves villanyóraleolvasása nem maradt el, az alacsony hatásfokú elektromos hősugárzók miatt az áram túlfogyasztás több mint 400 ezer Ft-os villanyszámla csekket eredményezett. Ezzel súlyos veszélybe került a pátyi rezidencia áramellátása, ezért SoDI és Sodimama közös elhatározásból, úgy döntöttek, hogy SoDIt elhelyezik egyik rokonuk lakásból kialakított ingatlanirodájában, addig míg nem rendeződik a nagy pátyi rezsiválság.

A válság következményei

A Snecológus Társaság pátyi páholyának jelentései szerint "Sodimama" kénytelen fával fűteni, és vagy spórolásból vagy azért mert már megszűnt az áramellátás, gyertyával világít.


"Sodimama" tűzrevalót gyűjt - trollbéli elképzelés.