„Pátyi rezsiválság” változatai közötti eltérés

A Sodipedia wikiből
(Új oldal, tartalma: „Az őszi felpörgés sikertelensége és a sodidőszámítás bevezetése miatt a rezsitartozás kezelhetetlenné vált a Kiss család számára. A könyörtelen á…”)
 
1. sor: 1. sor:
Az őszi felpörgés sikertelensége és a [[sodidőszámítás]] bevezetése miatt a rezsitartozás kezelhetetlenné vált a Kiss család számára. A könyörtelen áramszolgáltató éves villanyóraleolvasása nem maradt el, az alacsony hatásfokú elektromos hősugárzók miatt az áram túlfogyasztás több mint 400 ezer Ft-os villanyszámla csekket eredményezett. Ezzel súlyos veszélybe került a pátyi rezidencia áramellátása, ezért SoDI és Sodimama közös elhatározásból, úgy döntöttek, hogy SoDIt elhelyezik egyik rokonuk lakásból kialakított ingatlanirodájában, addig míg nem rendeződik a nagy pátyi rezsiválság.  
+
Az őszi felpörgés sikertelensége és a [[sodidőszámítás]] bevezetése miatt a rezsitartozás kezelhetetlenné vált a Kiss család számára. A könyörtelen áramszolgáltató éves villanyóraleolvasása nem maradt el, az alacsony hatásfokú elektromos hősugárzók miatt az áram túlfogyasztás több mint 400 ezer Ft-os villanyszámla csekket eredményezett. Ezzel súlyos veszélybe került a [http://sodipedia.sodika.org/index.php/Mamahotel pátyi rezidencia] áramellátása, ezért [[SoDI]] és Sodimama közös elhatározásból, úgy döntöttek, hogy SoDIt elhelyezik egyik rokonuk lakásból kialakított [http://sodipedia.sodika.org/index.php/Iroda ingatlanirodájában], addig míg nem rendeződik a nagy pátyi rezsiválság.  
  
 
=A válság következményei=
 
=A válság következményei=

A lap 2012. január 8., 14:13-kori változata

Az őszi felpörgés sikertelensége és a sodidőszámítás bevezetése miatt a rezsitartozás kezelhetetlenné vált a Kiss család számára. A könyörtelen áramszolgáltató éves villanyóraleolvasása nem maradt el, az alacsony hatásfokú elektromos hősugárzók miatt az áram túlfogyasztás több mint 400 ezer Ft-os villanyszámla csekket eredményezett. Ezzel súlyos veszélybe került a pátyi rezidencia áramellátása, ezért SoDI és Sodimama közös elhatározásból, úgy döntöttek, hogy SoDIt elhelyezik egyik rokonuk lakásból kialakított ingatlanirodájában, addig míg nem rendeződik a nagy pátyi rezsiválság.

A válság következményei

A Snecológus Társaság pátyi páholyának jelentései szerint Sodimama kénytelen fával fűteni, és vagy spórolásból vagy azért mert már megszűnt az áramellátás, gyertyával világít.

Sodimama tűzrevalót gyűjt.