Szélkerék-webshop

A Sodipedia wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Józan Becsület (vitalap) 2011. október 27., 08:48-kor történt szerkesztése után volt. (Created page with "right|300px SoDI eddig ismertté vált legnagyobb szabású szakmai kudarca. A megbízást családi vonalon kapta, egy szélturbinákat forgalmazó váll...")
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

SoDI eddig ismertté vált legnagyobb szabású szakmai kudarca. A megbízást családi vonalon kapta, egy szélturbinákat forgalmazó vállalkozás (URL needed) webáruházát kellett volna elkészíteni. Sodi ekkoriban gyakran hangoztatta, hogy ő webfejlesztőként "vérprofi", majd a trollok hosszas rábeszélésére úgy döntött, megmutatja a készülő mesterművet. Ennek következménye óriási és rendkívül NSFW deface lett, ugyanis a programozásban jártas trollok perceken belül feltörték az oldalt, és idős, meleg bácsik képeit helyezték el rajta. Ezenkívül számos emailt is küldtek a megrendelőnek, a különféle malacságokra átírt menüpontokat SoDI sohasem javította ki.

SoDI később a webfejlesztő környezet, a PHP és általában minden harmadik fél számlájára írta a megszégyenülést. A szélkerék-shop sohasem készült el.