A konzervatív, keresztény krónikás első randija

Innen: Sodipedia
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez

Kiss Endre Farkas, azaz SoDI, a nemzeti radikális fiatal, a 2006-os tüntetések kamerás hőse, akit az olyan ismert közéleti személyiségek is nagyra értékeltek, mint Novák Előd, Dúró Dóra, Morvai Krisztina, Gaudi-Nagy Tamás, a 2021-es évben Linz-ben telepedett le. Itt végzett komoly, értékteremtő, magas szintű programozói munkát. Konzervatív, hívő keresztényként rendszeres templomba járó volt, a lakhelyéhez közeli Mariendom templomban ismerkedett meg egy kedves, jólelkű, igényes, konzervatív lánnyal, akit randevúzni hívott. A gerlepár egy bájos, szolid vendéglőben megivott pár pohár finom, igényes bort, majd Endre tüchtig lakására felmenve humoros, mély beszélgetéssel múlatták tovább az időt. Hogy mi történt az este további részében, az már az ő titkuk...


Na most ha a fentiekből a kedves Olvasó - a néven kívül - egyetlen szót is elhitt, akkor még nem olvasott elég Sodipediát és Sodifórumot...


A munkahelyeiről sokszorosan kibukott, takaréklángon vegetáló, teljesen lerobbant, alkoholista gyagyásnál egészen másképp alakult élete első randija. Már önmagában sokat mond, hogy legelső randijára majdnem 40 évesen került sor. Egész fiatalkorában ráért retardkodni, gusztustalan kinézete és személyisége miatt egyetlen lány sem szólt hozzá - hát még ha tudták volna, hogy Endre alapvetően a férfiakhoz, sőt ami még durvább, a kisfiúkhoz vonzódik, de minimum biszex. 2014 környékén megpróbált közel kerülni berlini szállásadójához, Krizsai Andihoz, többször invitálta a nőt közös kávézásra, főleg hogy felvágjon az erkélyes albérletével. A nő nem volt kíváncsi a nagyzolásra, a snecológia 1-2 alkalomról tud, amikor ténylegesen beültek valahova. Ezek egyike sem minősül azonban randinak, Andi ugyanis semmiféle gyengéd érzelmet nem táplált a gyagyás iránt (lásd még: "addig fogom a nyomorult fejedet a betonba verni, amíg szétloccsan"), ráadásul párja is volt. Ami meg aztán pláne kizárta a továbbiakban a randi lehetőségét, hogy az egyik alkalommal, miután Andi fizetett, állítólag Endre zsebre rakta a visszajárót, amíg a nő kiment a mosdóba.


Egészen 2021. október 7-ig kellett várni, amíg - hosszas masztipartis vágyakozás és kényszeres textilmentes szaunákba járkálás után - majdnem 40 évesen megtörtént Endre életének első valódi randevúja. Egy konzervatív, nemzeti gondolkodású, keresztény lánnyal? Ugyan már...


Endre randipartnere nem volt más, mint a Youtube trash videósok között is a legalantasabbnak számító, alkoholista, agresszióra erősen hajlamos, bestiális kinézetű és lelkivilágú, transzvesztita Kaffka Tibor. Talán nem ilyen randipartnerre számított a hazafias, keresztény krónikásnak a kedves Olvasó...? De bizony, az egykori nemzeti radikális annyira elfajzott, hogy már a látszatra sem adva, nyíltan flörtölt a díjbirkózó fejszerkezetű Tiborral.


Endre a vasútállomáson várta Tibort, majd a párocska a Salonschiff Fräulein nevű buzibárba (!!!) tért be, amelynek a bejáratára ki is volt téve, hogy homofóbok nem léphetnek be (a 2012-ben még buzigyógyító tüntetést szervező Endre itt is újra pofánfosta saját magát). A bárban igen jól érezték magukat, mindkét videós közvetítette élőben az estét a maga nézőinek. Egyik sör csúszott le a másik után. Endre lerakta maga elé a telefont, amiről közvetített, így a lenti nézőpontból még taszítóbbnak látszott a masszív, kiugró álla, az apró lyuknyira összehúzott pinaszája és a hatalmas vekni feje. A közvetítés természetesen a szokásos "SoDI minőség" volt, a legtöbbször maximum 144p-ben, óriási pixel-hegyekkel, meg-megszakadozva. A hajléktalan Tibor sokkal élvezhetőbb minőségben közvetített a saját telefonján, neki ráadásul még néhány donét is érkezett, ami miatt ette az irigység Endrét.

SoDI álla, a.k.a Lenin-jégtörő
SoDI szűk pinaszáj
A híres "SoDI minőség"

Az élő adásban, a kamera látószögében érdekes volt megfigyelni Endre testbeszédét, mimikáit, gesztusait Tibor felé. A gyagyás ott élőben, a nézői által kísérve alkalmazta a saját maga által fejlesztett "pua" (pick-up artist) technikákat, például a szemüvegét levéve, tágra feszített malacszemmel meredt Tiborra, hogy ne tűnjön autistának. Az egész este folyamán csillogó, merengő tekintettel, olykor fejét a kezei közé támasztva meredt szerelmesen ábrándozva beszélgetőpartnerére.

"Ha igyekszem érdeklődően tágra nyitni a szemem, normális lesz az arcom. Ha ugyanezzel igyekszem szemkontaktust is fenntartani, autistának sem tűnök"
SoDI szerelmes nézése Kaffka Tiborra

Az este folyamán érintett témák:

  • Tibor szóba hozta a SoDI-t ért pedofil vádakat, amire Endre zavartan hetyetyézett.
  • Szóba került, hogy Tibor nem fagyasztotta le a spermáit, mielőtt kasztrálták és befordítva összevarrták a péniszét. Ez Endrét rendkívüli módon kiakasztotta. A beszélgetés során még többször felemlegette, hogy képtelen napirendre térni afelett, hogy Tibor végérvényesen elmulasztotta lefagyasztani a spermáit, mi lesz így a vérvonallal, a továbbörökléssel, a genetikai kóddal? Meg kell jegyezni, hogy Tibor tőle szokatlan bölcsességről tett tanúbizonyságot azzal, amikor lemondóan kijelentette, hogy ezt a vérvonalat nem is kell folytatni. Feltűnő Endre nagy kiborulása és a vérvonal emlegetése. Pláne attól a közel 40 éves embertől, akihez nő még soha nem közeledett és akinek vérvonala amúgy is egy genetikai pöcegödör.
  • Endre indiai béranyát emlegetett Tibornak, majd a "konzervatív, keresztény krónikás" a jogi kiskapukat ajánlgatott, hogy az alkoholista, agresszív pár, Juddka és az aberrált Tibor gyermeket fogadhasson örökbe. Innentől már szinte csak egy lépés lett volna, hogy Endre felajánlja a saját gecijét...
  • Endre folyamatosan udvarolt Tibornak, magához képest kifejezetten figyelmesen, összeszedetten. Dicsérte a szemszínét, az arca szimmetriáját, az alkatát. Az egész este folyamán "Mercikének" becézte.
  • Bejelentették, hogy Tibor ott fog aludni SoDI-nál. Endre ugyanakkor azt is elmondta, hogy az anyja is jönni fog hozzá másnap, de neki nem meri bemutatni Tibort, "anyukám kétségbe vonná, hogy heteró vagyok, ha bemutatnám neki Mercit". Az stream-et követő összes snecológus itt tört ki harsogó röhögésben.
  • Kérdésre válaszolva Endre megemlítette, hogy ő akarna majd gyereket. Nem gondoljuk, hogy a sárgás akkumulátorsavban úszkáló, dögledező nyomorult spermáival túl nagy esélyei lennének...
  • Lecsúszott pár rövid is, ami után egyre vállalhatatlanabb állapotba került a gyagyás. Kurjongatott, hangoskodott a bárban, egyre nehezebben formálta a szavakat.
  • Just Dance stream beharangozása Tiborral otthonról.


Az utcán hazafelé is folytatódott a dajdaj, leginkább Endre részéről, aki részegen ordibált, handabandázott és juhúúzott, Tibornak kellett nyugalomra intenie. Bár ezt alapvetően senki nem gondolta volna előzőleg, de a jelek szerint Tibor érezte magát kellemetlenebbül a gnóm társaságában. Endrét módfelett bosszantotta az is, hogy Tibor sokkal népszerűbb, sokkal több néző követi, mint őt.


Bár az este betetőzését mindenki a Goethestrasse 7 alatti recska-lakban várta, ez a rész óriási csalódásnak bizonyult. Bár a romantikusan hullámzó tengerparti háttér előtt ücsörgő Endre és Tibor ígéretesnek látszott, az élőzés során Endre teljesen tébolyult témákkal rombolta le a hangulatot. Igazából az egész otthoni felvétel folyamán a 2006-os tüntetésekről, a Szetey-montázsról és hasonló érdektelenségekről hadovált, miközben szerelemre készen ott ült kis híján az ölében Tibor kivont bevont fasszal. Just Dance se volt, így ebből a részből semmi értékelhető nem sült ki. Hogy az éjszakát hogyan töltötte a párocska, azt a későbbi kutatásoknak kell kiderítenie.

SoDI és Kaffka Tibor romantika

A snecológusok némi csalódottságukat fejezték ki az adás miatt, ami kétségtelenül tartalmazott exkluzív snecológiai pillanatokat, de összességében sokkal unalmasabb és semmitmondóbb volt, mint amilyen lehetett volna. Endrének ezt is sikerült elbaltáznia.