A linzi ágyi poloskák

Innen: Sodipedia
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez

Az ágyi poloskák olyant élősködők, hogy ha egyszer befészkelik magukat egy lakásba, onnantól szinte lehetetlen kiirtani őket. Borzasztó szívósak, minden kísérletnek ellenállnak, és ha ideiglenesen sikerül is az eltávolításuk, hajlamosak újra megjelenni. Sokféle módszerrel lehet ellenük harcolni, de inkább szerencsének minősül, ha sikerül tőlük teljesen megtisztítani a lakást.

Az ágyi poloskák minden tulajdonságával felruházva költözött Linz-be SoDI, azaz Kiss Endre Farkas mellé a magyar Youtube trash színtér két legvisszataszítóbb figurája, Kaffka Tibor (a.k.a. Tibcédesz, Kaffmerci) és párja, Szedunka Jutka (a.k.a. Juddka, Lyudka). A páros arról hírhedt, hogy full alkoholisták és élő adásban üvöltöznek egymással állat módjára, verik egymást, tárgyakat törnek egymáson, kizárják egymást, rendszeresen rendőrt hívnak rájuk. A folyamatos balhé miatt a páros hajléktalanná vált, ám - a trollok biztatására - Endréhez fordultak, aki végül beutaztatta és befogadta őket linzi otthonába. Innentől pedig már csak idő kérdése, hogy a lakásba befészkelődött ágyi poloskák mintájára mikor túrják ki saját lakásából SoDI-t. Az ágyi poloskák hasonlat amiatt is megáll, hogy Endre egy külön ágyat vásárolt a lakásába a párosnak, hátha sikerül összebékíteni őket.


2021. október 22. - a lakás elfertőződése

Az ágyi poloskák 2021. október 22-én fészkelték be magukat SoDI-hoz. A már pár napja ott élősködő Tibor mellé ekkor érkezett meg Lyudka is. Az alkoholista trió természetesen alaposan szétcsapta magát. Próbáltak a kamerák előtt a Just Dance-re táncikálni, Endre viszont elirigyelte Tibor magasabb nézettségű stream-jét, így Lyudkát tette meg saját stream-je főszereplőjévé és a két totálisan képernyőképtelen emberi roncs együtt próbált meg táncikálni, mint két szélütött medve. Ideiglenesen sikerült is magasabb nézőszámot elérni, erre órákon keresztül tartó autiloop indult, amely során Endre okádék stílusban gyalázkodott és fölényeskedett a sarokban katatón állapotban motyogó Tiboron aratott - vélt - győzelme felett. A nap összefoglalója ITT tekinthető meg.

"Hover hand", a férfiatlanság legtökéletesebb bizonyítéka
A "keresztény, konzervatív hazafi" és egy transzvesztita románca
Férfi gumicsöcs markolászás
"Near, far / Wherever you are / I believe that the heart does go on"


2021. október 23. - megemlékezés az '56-os magyar szabadságharcról SoDI módra

Elérkezett október 23-a, amely minden magyar hazafi számára az egyik legfontosabb ünnep. Pláne egy keresztény, jobboldali krónikás számára, akinek identitása a 2006-os rendőrterrorban fogant. Legalábbis eddig a mese, a valóságban ugyanis a teljesen elkorcsosult lelkivilágú és szellemiségű SoDI életének legalantasabb, leggyomorforgatóbb műsorát szolgáltatta a magyarság ünnepén. A stream főszereplői SoDI (Kiss Endre Farkas), Tibor, később Lyudka voltak. A videózást először Tibor kezdte el, később a lakásában SoDI is elindította a stream-jét. A nap eseményei a live videó alapján (videólinkek az összegzés végén):

 • Tibor és Endre Linz utcáin csavarogva összeszednek egy hajléktalan, börtönviselt, drogos, tolvaj cigánybűnözőt, aki Villámnak nevezi magát. Lyudkát Endre lakásában hagyták. A snecológusok felismerni vélik Villámban a police.hu nyilvántartása alapján Losonczi Andrást, aki ellen elfogatóparancs van érvényben.
Villám, vagyis Losonczi András, körözött bűnöző
 • Villám saját elmondása szerint 2003 óta mindössze 6 évet volt szabadlábon. Ez az információ, és az undorító emberszemét viselkedés nem gátolja az Endrét abban, hogy bevonja a társaságukba a bűnözőt, sőt többször felszólítja a nézőket donételésre a részére - igaz, nulla sikerrel. Endre a befolyt donétek dupláját az ATM-ből venné le és adná oda Villámnak, 50.000 Ft-ig. Az élet ellen beoltott Endrénél eszerint remek ötlet a vagyonosságát hangoztatnia, egy élete nagy részét börtönben töltött, tolvaj cigány előtt.
Kaffka Tibor, Villám és SoDI
 • Villám élő adásban lop alkoholt több boltból is. A stream így bizonyítékot jelent a lopás bűncselekményre (Btk. 370. §), amiben Endre és Tibor bűnrészesek, hiszen a cselekményt pártolták, megakadályozására nem törekedtek, a bűncselekményt a rendőrségen nem jelentették, sőt a lopott árut maguk is élvezték. A Btk. 3. § (1) bekezdés c) pontja szerint: "A magyar büntető törvényt kell alkalmazni c) a magyar állampolgár által külföldön elkövetett olyan cselekményre, amely a magyar törvény szerint bűncselekmény", így a bűncselekményt, a bizonyító videó linkjére hivatkozva akár a kedves Olvasó is bejelentheti a rendőrségen.
 • A tolvaj cigány vállalhatatlanul viselkedik, ordibál a villamoson, maszkot nem hajlandó felvenni. Idős embereket zaklat, miközben nem felejti el megemlíteni, hogy Magyarországról jött - hazánk hírnevének öregbítésére... Mind Villám, mind Tibor a nyüzsgő utcán kezd el hugyozni egy kapualjban, ezt is közvetítik.
 • A cigánybűnöző az utca kellős közepén hányja össze magát a piától, mint egy mocskos félállatias emberszemét. Majd egy üzletközpontba betérve, a mozgólépcsőn és az aulában is okádik tovább. SoDI és Tibor nevetnek a szerintük vicces eseményen.
Madarat tolláról...
 • Villám javaslatára drogot vesznek. Ehhez Endrétől kér 10 eurót. Egy közparkban környékez meg néhány magához hasonló rosszarcút és marihuánát/herbált vesz tőlük. A stream így bizonyítékot jelent a kábítószer-kereskedelem bűncselekményre (Btk. 176. §), amiben Endre bűnrészes, mert a drogot valójában ő vásárolta (ő adta a pénzt). A Btk. 3. § (1) bekezdés c) pontja szerint: "A magyar büntető törvényt kell alkalmazni c) a magyar állampolgár által külföldön elkövetett olyan cselekményre, amely a magyar törvény szerint bűncselekmény", így a bűncselekményt, a bizonyító videó linkjére hivatkozva akár a kedves Olvasó is bejelentheti a rendőrségen.
Tibor az élő adásban vásárolt droggal
 • A hármas a parkban szívja a herbált a stream nézői szeme láttára, miközben vállalhatatlanul viselkednek. Ordítoznak, piálnak, köpködnek, keménykednek. A stream így bizonyítékot jelent a és kábítószer birtoklása bűncselekményre (Btk. 178. §), amiben Endre bűnrészes, mert élő adásban szívja a füvet a keresztény, jobboldali krónikás... A Btk. 3. § (1) bekezdés c) pontja szerint: "A magyar büntető törvényt kell alkalmazni c) a magyar állampolgár által külföldön elkövetett olyan cselekményre, amely a magyar törvény szerint bűncselekmény", így a bűncselekményt, a bizonyító videó linkjére hivatkozva akár a kedves Olvasó is bejelentheti a rendőrségen.
Drogos SoDI a SoDI
Drogos SoDI a SoDI
Drogos SoDI a SoDI
 • A társaságot megkörnyékezi egy rosszarcú, félig szerb csöves. A már 8 éve német nyelvterületen élő Endre németül próbál szóba elegyedni vele, de "nyelvtudását" hűen demonstrálja, hogy azonnal angolra kell váltania. A németjét a szerb konkrétan kiröhögi, értetlenkedő fejeket vág. Az új jövevényt is megkínálják droggal és piával, az alak már Endre telefonját forgatja a kezében. A szituáció meglehetősen veszélyes, még a szintén nem józan Tibor is aggódni kezd miatta, hogy itt balhé lesz. A síkhülye Endre nyugtatja, hogy olyan szimpatikus emberek ezek.
A szimpatikus szerb
 • Villám és Tibor összeszólalkoznak, kis híján verekedés lesz a vége.
 • Egy újabb ismeretlen találja meg őket, ismét feszült szituáció keletkezik. Tibor aggódik, rosszat sejtve ő már húzna el a francba. Endre röhögve marasztalja. A gyagyás valószínűleg bokszolószart reggelizett, mert keménykedik, hogy (a pálcika karjaival) majd ő szétveri mindenki fejét, aki betalálja őket.
 • Az újonnan megjelent osztrák csöves nagy éleslátással lebuzizza SoDI-t. A gyagyás ordibál: "Ikbinnikt".
 • A snecológusok szurkolnak, hogy Endrének eszébe jusson ezeket a veszélyes arcokat is befogadni, de ez sajnos nem következik be. Sőt, a folyamatos ordibálás és fenyegetőzés ellenére az is csoda, hogy nem kaptak ruházást ezen az estén.
 • A csapat elindul SoDI lakása felé, némi összebalhézás után, de nagy nehezen sikerült lerázni Villámot. Endre fájlalja a dolgot, Tibor pedig nem képes elhinni, hogy Endre ennyire hülye. Még azt is elmondja, hogy Villám megkörnyékezte: rabolják ki közösen Endre lakását. A gyagyás még így se fogja fel, hogy az élete szinte csak egy hajszálon múlott. Egy jellemző párbeszéd: Tibor - "Szerinted jó szándékú ember (Villám)?" SoDI - "Bűnöző, de jó..." Tibor - "Tényleg ilyen geci hülye vagy?" Ezen megy az autiloop mindkettőjük részéről vagy fél óráig.
 • SoDI és Tibor végül hazaérnek, a snecológusok drukkoltak, hogy az otthon maradt Lyudka eközben zúzza le a lakást. Ez nem történik meg, de Lyudka eközben megkapta a trollok üzenetét, hogy Tibor leszopta SoDI-t, valamint marihuánát szívtak, így rögtön pár ütéssel fogadja őket. Lyudkán a Sodis póló van. Úgy tűnik, Endre ruhatárából öltözködött.
 • Lyudka: "a szart majd a wc-ről takarítsd le!"
 • A szociopata Endre érzékeli, hogy a fogyatékossá vert Lyudka a leggyengébb láncszem, így ő is egyre agresszívabban kezd fellépni a nő ellen: számon kéri, ordít vele, hazazavarással fenyegeti.
 • Endre folyamatosan, ordítva alázza Lyudkát. Jellemző mondatok: "érezd jól magad, vagy húzz a gecibe", "szívjál (füvet) te is, vagy húzz a gecibe", "igyál, vagy húzz el a gecibe", "ha mégegyszer ezt meghallom, hogy ilyet hazudsz rólam, megfoglak és kibaszlak", "mégegyszer ez elhangzik és kibaszlak", "megfogom a kéz kezed és kibaszlak". Tegyük hozzá, őszi hidegben akarja utcára tenni a hajléktalan Lyudkát, aki még a ruháit is Endrétől vette kölcsön. Érdemes megfigyelni, hogy Endre tökéletesen átvette Tibor undorító stílusát (ahogy mindig is szokta, hiszen kivétel nélkül minden viselkedésformáját másolja), és ezen a véglény hangnemben üvöltözik Lyudkával.
 • Lyudka megvádolja Endrééket, hogy amikor elmentek, bezárták őt a lakásba. Endre ezen rendkívül felháborodik, a magatehetetlen nővel szemben üvöltözve kéri ki magának a hazugságot. Endre azt állítja, nem zárták be, majd elismeri, hogy a kulcsot mégis magukkal vitték, így ha Lyudka kiment volna, nem tudott volna visszamenni. Így Lyudka mégis korlátozva volt a szabad mozgásában, ahogy ezt ő maga meg is említi. A stream így bizonyítékot jelent a személyi szabadság megsértése bűncselekményre (Btk. 194. §), amiben Endre az elkövető, ugyanis ő a lakás bérlője, övé a kulcs, vagyis a cselekményt ő követte el. A Btk. 3. § (1) bekezdés c) pontja szerint: "A magyar büntető törvényt kell alkalmazni c) a magyar állampolgár által külföldön elkövetett olyan cselekményre, amely a magyar törvény szerint bűncselekmény", így a bűncselekményt, a bizonyító videó linkjére hivatkozva akár a kedves Olvasó is bejelentheti a rendőrségen.
 • Az idegbeteg Endre levágja az asztalra a kulcsot, ami leesik a földre. A retardáltak később hosszasan keresgélik a kulcsot.
 • A lakásban folyamatos a piálás. A szereplők egyre megzuhantabb állapotba kerülnek. Ismét szóba kerül, hogy Tibor mentette meg a helyzetet, hogy Endrét ne rabolják ki. A gyagyás szerint "olyan kedves arcok" voltak a börtöntöltelék, mocskos szájú, mozgólépcsőn okádó cigánybűnöző, meg a simlis szerb csöves.
 • Tibor és Lyudka szokás szerint ismét összeszólalkoznak. A vita hevében Endrét a saját lakásában zavarják be a fürdőszobába, ő pedig hallva az ordibálást, bezárkózik a wc-be, aztán mégis visszatér a többiekhez.
 • A vita hevében Tibor úgy meglöki Lyudkát, hogy az a földre zuhan.
 • Egy elszólásból kiderül, hogy reggelente Endre egy teljes órát szokott a fürdőszobában készülődni.
 • Endre élvezi, hogy Lyudka SoDI pólóban van a stream-ben, de durván ráripakodik a magába roskadt nőre: "vidd el onnan a kibaszott kezedet, nem látszik az i betű".
 • Endrének a merchandise "mörcsájz".
A "mörcsájz"
 • Tibor élő adásban kezdi ütlegelni és lökdösni Lyudkát. Endre ezt szó nélkül tűri, és szenvtelenül beszél eközben teljesen irreleváns témákról. A stream így bizonyítékot jelent a könnyű testi sértés bűncselekményre (Btk. 164. § (2) bekezdés). A Btk. 3. § (1) bekezdés c) pontja szerint: "A magyar büntető törvényt kell alkalmazni c) a magyar állampolgár által külföldön elkövetett olyan cselekményre, amely a magyar törvény szerint bűncselekmény", így a bűncselekményt, a bizonyító videó linkjére hivatkozva akár a kedves Olvasó is bejelentheti a rendőrségen.
 • SoDI is felhúzza magát végül és agresszíven sziszeg, gyűlölködő hangon a majdhogynem magatehetetlen Lyudkának, többször elhangzik, hogy "húzz el a gecibe".
 • Lyudka annyira le van épülve és/vagy annyira be van rúgva, hogy a cipőjét majdnem 10 percbe telik felvennie. A mentális sérülések ellenére Lyudkának annyi éleslátás még pislákol a tudatában, hogy többször is "rossz ratyinak" nevezze Endrét.
 • Kopogtak :D Tibor az, hívja a többieket az utcára italozni.
 • Az utcán folytatódik az ordítozás. Tibor a telefonját védi Lyudkától, többször is elhangzik az autiloop: "megöllek", "ha széttöröd a telefonom, megöllek".
 • SoDI visszament átöltözni. Ha egy csöpp esze lenne, egy pillanatra felcsillanna a remény, hogy ilyen módon ki tudja zárni és meg tud szabadulni az ágyi poloskáktól (ahogy az Tibornak fel is tűnik: "szerintem kibaszott minket SoDI, kibaszott minket, ennyi"). De a gyagyásnak nincs ennyi esze, hagyott náluk kulcsot és végül visszatér hozzájuk.
 • A két részeg állat elzuhan az utcán. Lyudka magától felkelni se bír. Endre szenvtelenül filmezi őket. Egy járókelő hölgy szóvá is teszi és feljelentéssel fenyegeti Endrét a videózás miatt. Ismét megtörténik az este folyamán, hogy Endre német nyelvű gagyogására rögtön angolra vált a hölgy.
Alkoholista nyomorultak
 • A verekedés folytatódik az utcán Tibor és Lyudka között. Endre röhögve filmez. A tranyó korcs a villamossínek közé löki Lyudkát, szerencséjük, hogy éppen nem jött a jármű. Az autók dudálnak rájuk.
 • Lyudka sír, némi agónia után végül mindannyian hazaindulnak.
 • A tranyó véglény részegen, üvöltve "mivanmivan"-ozik az utcán, a világát nem tudva őrjöng, bolyong Linz utcáin. Endréék követik, próbálják jobb belátásra bírni, nem sok sikerrel. Végül nagy nehezen sikerül hazaérni.
 • Endre Lyudkának: "minden verést, amit kap a Merci, azt tőlem is megkapod másodjára. Verjél, aztán utána meg én is téged".
 • Fent a magyar X-faktort kezdik nézni, amiben a tranyó korcs is szerepelt. Erről a részről már régesrég lemaradtak.
 • Tibor táncolni kezd, majd Lyudkával kiújul a verekedés. A földre lökik egymást. Endre ismét szenvtelenül filmez.
 • Tibor belerúg egyet a földön fekvő Lyudkába, aki eldől, mint egy zsák. Majd folytatja a táncolást, mintha mi sem történt volna. Lyudka több percig fekszik mozdulatlanul. Kicsit később Tibor egy rúgással megpróbálja felkelteni, majd felrángatni, de mivel mindez sikertelen, otthagyja a továbbra is mozdulatlan, látszólag eszméletlen nőt és folytatja a táncot. Endre sem nyújt segítséget, szó nélkül kameráz tovább, majd leteszi a felvételt készítő telefont és a saját telefonját nyomogatja elmélyülten, miközben Lyudka még mindig mozdulatlanul, eszméletlenül fekszik. A műsort követő snecológusok akarnak mentőt és rendőrt hívni. Ha ezen a ponton a kedves nézők/olvasók legszívesebben lefűrészelt csövű puskával loccsantanák ki az agyvelejét ezeknek az emberállatoknak, tudjanak róla, hogy nincsenek egyedül az érzéseikkel.
Tibor táncol, háttérben az eszméletlen, több perce mozdulatlan Lyudka
 • Endre hosszú idő múlva állítja fel végül Lyudkát és fekteti le a matracra. A nő magához tér, de nincs benne sok köszönet, mert folytatódik a verekedés Tiborral. Endre szó nélkül nyomkodja a telefonját, mintha ő ott se lenne.
 • A nyomorék Endre lezuhan a számítógépes székről.
Tanyálás
 • Tibor csatornáján véget ér a stream. Endre folytatja a saját csatornáján.
 • Folytatódik az egymással kiabálás. SoDI próbálja Tibort nyugtatni, Lyudkának többször odasziszeg: kussolj!
 • Tibor egy elszólása: "SoDI ne felejtsd el hogy csináltam neked valamit ami neked jól esett". Nem merünk belegondolni, mi volt az...
 • Lyudka: "nem kell lepedő, (Tibor) összehugyozza". Tibor: "az az én dolgom, hogy miért hugyozok be".
 • SoDI rátolt Lyudka lábára valami nehezet, nem látszott a felvételen.
 • Endre össze-vissza beszél a kamerába, miközben a másik kettő ordítozik egymással.
 • Ismét verekednek a véglények. SoDI ezúttal Lyudka oldalára áll: "ha még egyszer belerúgsz, én rúgok beléd".
 • Endre szándékosan nem mutatja, de vad ütlegelések és idegtépő sikoltások mennek a háttérben. Endre egykedvűen magyaráz a telefonba, majd békíteni próbálja a feleket: "mindenki tartja az 1 méter távolságot egymástól, aki megszegi, azt én ütöm meg a gecibe".
 • Tibor Lyudkának: "az én telefonomhoz hozzá ne nyúljál, mert meghalsz. Ezért meghalsz." Lyudka: "KÉSZÜLJ A HALÁLRA!!! Te rohadt geci".
 • Endrénél elszakad a cérna, azt tervezi, hogy veszi a kabátját és 24 órára elmegy a saját lakásából (!!!), utána pedig elküld mindenkit. Majd ezt úgy pontosítja, hogy viszi a felfújható ágyat és inkább alszik a melóhelyen (kísért a múlt, lásd: Pénzmentő Kft, Office home háborúk).
 • Tibor autiloop: "reggel elmész".
 • Endre leállítja a videót, de Tibor csatornáján tovább megy a felvétel.
 • Kiderül, hogy Tibor lenyúlta a drogot Villámtól.
 • Endre sarokba szorítja Lyudkát, hogy vagy lemegy velük drogozni, vagy mehet az állomásra. A stream így bizonyítékot jelent a kényszerítés bűncselekményre (Btk. 195. §). A Btk. 3. § (1) bekezdés c) pontja szerint: "A magyar büntető törvényt kell alkalmazni c) a magyar állampolgár által külföldön elkövetett olyan cselekményre, amely a magyar törvény szerint bűncselekmény", így a bűncselekményt, a bizonyító videó linkjére hivatkozva akár a kedves Olvasó is bejelentheti a rendőrségen.
 • Némi ordítozás, bazmegelés után végül otthagyják Lyudkát, csak Tibor és Endre indul drogozni.
 • Lyudka az ajtóból visszahívja őket. Endre bezavarja a síró Lyudkát a lakásba: "Menjél vissza. Ököllel baszlak arcon, ha kiabálsz a lépcsőházban".
 • A lakásba visszalépve Endre üvöltve őrjöng a továbbra is zokogó Lyudkával: "baszódj meg-baszódj meg-baszódj meg!"
 • Lyudka utánuk ordít a folyosón, erre Endre a telefont idegesen a földre dobva, ökölbe szorított kézzel visszaindul a nő felé. A felvételből nem lehet látni, mi történik... A telefonhoz visszaérve Endre idegesen mondja: "reggel az első vonatra föl lesz baszva".
 • Tibor és Endre kiültek drogozni a ház elé. Közben folyamatos az autiloop.
 • Tibor, akit Endre korábban "finom hölgynek" nevezett, guggolva hugyozik az utcán. Endre kommentárja: "Guggolva pisil! Ami tök aranyos, amíg nem velem van".
 • Visszatérve a lakásba, a kép elsötétül, de a hang továbbra is hallható. A szereplők lefekszenek aludni, de a veszekedés a sötétben se áll le. Endre ismét üvöltözik Lyudkával: "én megfoglak, és erőszakkal kidoblak", "én meg foglak erőszakolni", "megfoglak és én baszlak ki az utcára".
 • Lyudka: "Mit csináltatok lent? Csókolóztatok!" Tibor: "Kurva anyádat baszd szájba! Ki csókolózott, te hülye?". Endre bizonygatja: "soha nem csókolóztam Mercivel", "hülyeséget beszélsz, fogd be a pofád!"
 • Lyudka SoDI-nak: "Úristen, belőled jön ez a szarszag? Csinálj már valamit a picsáddal!"
 • SoDI továbbra is biztosítja Lyudkát egy korrekt felsorolással, miközben Tibor ordít és kurvaanyázik a sötétben Lyudkának: "utoljára elmondom: nem basztunk, nem szopott le, nem csókolóztunk, nem vertem ki előtte a farkamat, ő sem verte ki a farkamat".
 • A végszó Lyudka részéről Endrének: "rossz buzi!"
 • A szereplők végül elalszanak, a stream még órákon keresztül mutatja a sötét semmit.


Így nézett ki október 23-a méltó megünneplése Kiss Endre Farkasnál.


A felvételek itt tekinthetők meg:

[1]

[2]

[3]

[4]


Előzmények

A Tibor-Lyudka páros előéletéről a Magyar Youtube Trash Rajongók' csoportjában fogalmaztak meg egy alapos összefoglalást:

Jutka és Merci (utóbbi ekkor még Tibi volt) tizenhárom évvel ezelőtt egy munkahelyi összejövetelen (Jutka szavaival élve: „egy csajos bulin”) ismerkedtek meg, hisz mindketten ápolói végzettséggel rendelkeznek, bár Mercit inkább lehet azonosítani egy másfajta foglalkozással, hiszen idős férfiak (pl. a hírhedt Berci bácsi) „leápolásával” is keres pénzt már jó ideje. A találkozásukkor egyből elkezdték csapni a szelet egymásnak. Ittak, beszélgettek, jól érezték magukat. Jutka ekkoriban egyedül lakott albérletben egy ikerház egyik felében (a másikban pedig egy általa gondozott idős bácsi) és reggeltől estig dolgozott, tehát nem volt ideje randizgatni, Merci pedig lényegében hajléktalanként élt az autójában.

Három napos ismeretség után elköteleződtek egymás mellett, és Jutka felajánlotta, hogy akkor költözzön hozzá újdonsült partnere. A körülmények miatt adta magát a helyzet. A félreértések elkerülése végett már az elején leszögezném, hogy Jutka mindkét nemhez vonzódik, és már a kezdetektől támogatta Tibit a nemváltoztásban. Sőt azt is elmondom nektek, hogy egy ilyen műtét után orvosi előírás az, hogy mesterségesen tágítani kell odalent a dolgokat. Jutka ebben is segített neki; elment és beszerezte a korhatáros segédeszközöket, majd a tágításból is kivette a részét. Hogy minek, azt mondjuk ne kérdezzétek, mert a végeredmény közel sem működik úgy, mint egy igazi, és hát nem is kapkodnak érte a jelentkezők.

Jutka01.jpeg


Az összeköltözés utáni néhány év jól telt számukra, de idővel elkezdtek megjelenni a problémák kölcsönös féltékenykedés formájában. Jutka nagyon ki volt akadva, ha Merci más nőkkel is beszélt (a férfiak miatt nem, mivel tudja, hogy Merci hozzájuk nem vonzódik). Kettejük közül Merci a rosszabb eset, ő elkezdte szépen lassan bekorlátozni Jucit a totális kontroll jegyében. Nem beszélgethetett senkivel, nem lehettek barátai vagy barátnői, és ha elment otthonról találkozni valakivel, akkor Merci balhézni kezdett. Természetesen ezek az események sok év alatt játszódtak le, nem egyik napról a másikra. Jutka elkezdett leépülni. A megismerkedésük idején 85 kg volt, a testtömege aztán folyamatosan csökkent (jelenleg 51! kg) a lelki problémái hatására, különösen az utóbbi években. Plusz nyilván láttátok ti is, hogy régen azért sokkal jobban, igényesebben nézett ki. Van egy húga, aki Győrben él, de egyáltalán nem tartják a kapcsolatot. A szülei nem élnek már, csak a jelenleg 97 éves nagymamája, ő sem Budapest közelében. Magyarul nemcsak barátai, hanem családja sincsen.

Merci korlátozásai miatt Juci lényegében nem járt el soha sehova, senkivel. Valamit ki kellett találnia a depresszió ellen, és hogy elterelje a figyelmét a nyomorúságos helyzetéről. Ekkor kerültek képbe a társkeresős csoportok. Az internetbe menekült a saját maga által kilátástalannak látott valóság elől, és szépen felépített egy alternatív életet a felismerhetetlenségig retusált fotókkal, vagy épp egyenesen más emberek fényképeinek a használatával. Lényegében az összes szabadidejét ilyen csoportokban tölti, és a kamu képek miatt értelemszerűen folyamatosan érdeklődnek iránta férfiak, írogatnak és bókolnak neki. Ott igazán szép lehet, senki sem tesz negatív megjegyzéseket a külsejére.

Ebben a másik valóságban ő csinosnak, kívánatosnak, vonzónak érezheti magát. Emellett arra is felhasználja a férfiakat, hogy feltöltesse velük a mobilos egyenlegét (havi több tízezreket legombol idegen pasikról, persze cserébe beszélget velük telefonon, ezzel is tovább építve az álomvilágát). Merci számára a következő lépés a korlátozások után az volt, hogy elkezdte fizikailag is terrorizálni Jutkát. Mostanra ez odáig fajult, hogy szinte folyamatosan kék és lila foltok borítják a testét (többször látszott az élő adásokban is), elsősorban a karját és a hátát. Az is hatalmas tévedés, hogy Merci csak a live és a nézői rajongás hatására kezdte el az abúzust. Valójában már évek óta ez megy. Hazamegy, random beiszik, megveri Jutkát – aki pedig folyamatosan depressziós és az említett álomvilágba menekül.


Szintén fontos tudni, hogy Juci jelenleg a XII. kerületben ápol egy nőt (nevet nem írok). Jutka őelőtte öltözik át melós ruhába, és persze a nőnek rövid úton feltűntek ezek a sérülések. Jutka hónapokon át hazudozott arról, hogy balesete volt, elesett, beütötte magát stb. Nemrég viszont kifakadt, elsírta magát és bevallotta az igazságot. Ez a nő egyébként úgy tudja, hogy Jutka egy férfival él együtt. A vallomás hatására megígérte neki, hogy fizet többet, csak meneküljön el ebből a bántalmazó kapcsolatból. Hisz Juca jelenleg 180-200 ezret keres, amiből egyedül nem tudja fenntartani magát Budapesten. Csak ezért él együtt Mercivel. De már tervezi az elköltözést (ebben mi is segítünk neki). Az anyagi helyzetük nem kifejezetten rossz, de Merci sem keres sokkal többet, ráadásul eseti jelleggel dolgozik. Volt, hogy hónapokon át nem volt munkája. Ekkoriban feketén vállalt otthonápolási feladatokat, de nagyon sokszor ki sem fizették (ezért is próbálkozott extra keresethez jutni a „száját használva”). Most egyébként van munkája, egy idősotthonban. Visszatérve, ahhoz viszont pont „elég” az anyagi helyzetük, hogy egyikőjük se tudjon megélni a másik nélkül. Emellett ugyebár Jutkának nincsenek se barátai, se családja, tehát érzelmi szempontból teljesen rá van utalva Mercire. Ez persze fordítva is igaz, Mercinek már csak az apja él, viszont vele megszakított minden kapcsolatot három évvel ezelőtt (ezt már nem fejtem ki, túl személyes lenne).

Nem akarom nagyon bő létre ereszteni; azt hiszem, mostanra mindenki megértette, hogy hogyan éli a mindennapjait ez a páratlan páros. Ugorjunk 2020 nyarához. Jutka felkérdezte Mercit, hogy lájvozott-e aznap délután. Merci tagadta, de Jutkának közben átküldték a trollok, hogy volt egy privát live, és a „szerelme” megint hazudozik. A felkérdezésből balhé lett, aminek a hevében Merci (lájvon kívül) egy laptoptöltővel teli erőből fejen ütötte Jutkát. Szokott dobálózni és ütni, de ilyen szintű testi bántalmazáshoz korábban még sosem folyamodott. Oldalról támadta meg a gyanútlanul üldögélő Jutkát, akinek ennek eredményeként napon keresztül szivárgott a vér a fejéből. Két napig Merci igazából nem foglalkozott vele, de mikor Jutka már folyamatosan szédelgett és hányt, kihívta a mentőket.

Jutka07.jpeg
Jutka11.jpeg

A kórházban leborotválták Jutka fejét és összevarrták a sebet, nyolc öltéssel. Ez augusztus végén történt. Mivel Jutka a kórházi kaland (a születésnapját is bent töltötte! augusztus 22.) után saját maga posztolt ki egy képet a fejéről a közösségi médiában, Merci azonnal hazudozásba kezdett, hogy egy betegség miatt volt erre szükség, és neki semmi köze hozzá. Ez természetesen nem igaz. Emellett a trollokat hibáztatta a sérülés miatt, azzal a felkiáltással, hogy miattuk történt az egész. Biztosan sokan emlékeznek rá, hogy olyan mélyre merült a hazugságok hálójában, hogy még a trash csoportba is bekunyerálta magát, hogy tisztázós lájvot csinálhasson. Természetesen ott is végig hazudozott. Bár Merci próbálta rávenni párját, hogy hazudjon a sérüléséről az orvosoknak, Jutka mégis elmondta az igazat, így a kórház hivatalból feljelentést tett súlyos testi sértés miatt Mercivel szemben. Emiatt egyébként ki is volt tiltva a kórházból, nem mehetett be látogatóba. Sokan emlékezhetnek arra is, hogy az ominózus fejsérülés után, de még mielőtt Jutka kórházba került volna, Májas ellátogatott hozzájuk egy utcai live erejéig, és Jutka az ő kamerájába mutogatta a vérző fejét.

Jutka02.jpeg
Jutka03.jpeg
Jutka04.jpeg
Jutka05.jpeg
Jutka06.jpeg
Jutka08.jpeg
Jutka09.jpeg
Jutka10.jpeg
Jutka13.jpeg
Jutka14.jpeg


A sérülés olyan súlyos volt, hogy a varrás után szeptemberben meg is kellett műteni Jutkát (a varrott sebet nyitották fel, majd varrták össze újra), de ez sajnos nem vezetett eredményre. Vérömleny a.k.a. hematóma jellegű sérülés keletkezett az agyában, azaz folyamatosan szivárog a vér az erekből. Ez azért alakult ki, mert nem lett időben kezelve a feje az ütés után (a nyílt sérülés jellege miatt a vér befelé is szivárgott, majd ott begyulladt). További műtétekre lenne szükség, de az orvosok nem vállalják, mert egyrészt bármikor újra kiújulhat minden különösebb ok nélkül, annak meg nincs értelme, hogy valaki pár havonta folyamatosan műtétekre járjon, másrészt pedig nagy is a kockázat, hogy az egészségtől nem éppen kicsattanó Jutka nem él túl egy ilyen beavatkozást.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a műtét után több hónapos szigorú ágynyugalomra küldte őt a doki. Jutka pénteken hazament, de az orvosi utasítás ellenére hétfőn már mennie kellett dolgozni, mert Merci nem hagyta , hogy otthon feküdjön nyugalomban. Jutka sírva járt be dolgozni. Tudta, hogy szükségük van a pénzre. (Merci ekkor hónapokig nem dolgozott.)

Jutka12.jpeg
Jutka15.jpeg
Jutka16.jpeg


Merci ezután megcsinálta talán a legaljasabb húzását. Jutka maradandó agysérülést szenvedett, és az állapota már biztosan nem is fog javulni (jelenleg a rokkantnyugdíjazás küszöbén áll a sérülése miatt), ez pedig azt jelenti a gyakorlatban, hogy teljesen zavart lett a gondolkodása, sokszor nem emlékszik pontosan egyes dolgokra, nem tud összefüggően beszélni, mindig ismétli önmagát. Ez valamennyire az élő adásokban is tükröződik. Merci pedig kihasználta ezt, és apránként elhitette vele, hogy nem ő tehet a sérüléséről, és hogy nagyon szereti. Először azt adta be neki, hogy valójában elesett és abból volt a sérülés, utána pedig azt, hogy csak véletlenül találta fejen, „pont ott volt”, ahogy dobta felé. Ez most furcsának tűnhet, de Jutka már nincs teljesen öntudatánál, ezt ne felejtsük el.

Ahogy Merci beadta neki a különböző hazugságokat, ebben az időszakban a lájvokban is mindig mást hazudott a nézőknek. Jutkát annyira sikerült megvezetnie, hogy ha valaki felvette vele a kapcsolatot Facebookon, és kérdezősködött a sérüléséről, akkor azt elküldte melegebb éghajlatra, majd tiltotta – mondván, Merci sosem tenne vele ilyet. A trollok hiába mutatták meg neki a bizonyítékokat (pl. összevágott anyag Merci elszólásaiból), ha eszébe is jutottak a dolgok, csak ideig-óráig tartott ez a fajta öntudat. Súlyos memória- és beszédzavarai vannak, már nem tud egy összefüggő, hosszú mondatot sem elmondani (józanul sem). Eközben persze a rendőrség is kereste többször a feljelentés miatt, de mindig mást mondott nekik, ahogy az orvosoknak is. A vallomásában azt nyilatkozta, hogy baleset volt az egész (egészen pontosan beütötte a fejét a szekrény aljának kiálló részébe, mikor elesett), és Merci nem felelős. Hogy ezek után mi lesz / lett a feljelentésből, erősen kérdőjeles.

Jutka leépülése töretlenül folytatódik. Tudatában van annak, hogy Merci megveri őt, de az egészet csak álomnak hiszi, bármilyen értelmetlenül is hangzik. Súlyosan depressziós; mikor hazaér a munkából egyedül a lakásba, akkor lehúzza a redőnyöket és a sötétben kuksol, vagy alszik. Aztán mikor felébred este, akkor csapásszerűen döbben rá, hogy hamarosan hazaesik az alkoholista párja, aki aznap is piálni fog, neki meg főznie kell rá, ezért cserébe pedig talán nem verik meg aznap. Ez egy józan gondolkodású ember számára sem túl rózsás helyzet, de Juci ennél már sokkal mélyebben van.

Mint írtam korábban, pár év alatt leadott 30+ kilót kizárólag a stressz miatt. Merci erről azt hazudta a nézőknek, hogy Jutka diétázik, de ez nem igaz. A stressznek köszönhetően alig eszik, meg az őszi hónapokban ugye pénzük is alig volt, mint írtam feljebb, és ha meg Mercinek nem jut kaja, akkor vége a világnak (értsd: megveri Jutkát). Most, hogy jobb anyagi helyzetben vannak, ezt úgy oldja meg Jutka, hogy olyat főz külön magának, amit Merci nem szívesen eszik meg. Múlt hét pénteken (akkor is volt live) például spagettit csinált, de hogy Merci ne egye meg előle az ő adagját is, magának főzőtt extrában székelykáposztát.


Nem nehéz felismerni, hogy az élő adásokban valójában nem Jutka generálja a problémákat és a vitát (különösen mostanában), hanem pont hogy Merci provokálja őt a titokban bekapcsolt vagy a „véletlenül” felé fordított kamerával, vagy azzal hogy folyamatosan a nyakára jár, persze mindezt részegen. Hasonlóan provokáció zajlik a részéről kamerán kívül, a mindennapokban is. Ha Jutka csak feküdni és pihenni szeretne, Merci bemegy és kötekszik. Jutka elmondása szerint Merci nagyon élvezi a szereplést és a magas nézőszámot, de ezt egyébként látni is lehet rajta, meg nyilván emiatt generálja a feszültséget is; hogy legyen show a nézőknek. Jutka ezzel tisztában van, s egyszerűen csak úgy jellemzi Mercit, hogy „az ambivalens” (értsd: bipoláris). De az ő helyzetében nincs mit tenni.

Sokatmondó volt az ún. nyárköszöntő balhés élő adás (2020.06.30.) . Merci egy korábbi live során titokban a félmeztelen Jutkát mutogatta a nézőknek, ennek hozadékaként pedig a félpucér képek felkerültek egyes egészségügyis csoportokba a belsős infókkal rendelkező trollok jóvoltából. Jutkának ezt átküldték , ő pedig nekitámadt Mercinek a kamerák előtt (ekkor volt az emlékezetes gatyába rázás is). Az egyszeri nézőnek úgy tűnhet, hogy az idegbeteg Jutka ok nélkül terrorizálja Mercit, de ennek lényegében épp a fordítottja igaz. Az említett nyárköszöntő műsorban szemléletesek voltak Jutka egyes félmondatai („nehogy már ennyi legyen az én világom, hogy bent ülök a szobában”, „miattad nem áll velem senki szóba”).


A szeptemberi műtét után, októberben ismét kiújult a hematómája. Mint említettem, az orvosok nem vállalják az újabb műtétet, de már maga Jutka sem akarja, egyszerűen nem látja értelmét saját elmondása szerint, mert akkor leszázalékolnák, nem tudna dolgozni és nem lenne miből megélniük. Plusz ugye nem is végeznek már jó ideje műtéteket a vírushelyzet miatt. Az egyetlen esélye, hogy a vérömleny magától felszívódik, de erre kb. 0,1% valószínűség van. A másik lehetőség, hogy együtt él vele, viszont lassan belepusztul. Ez történik most. Még a kórház feljelentése után egyébként egyszer kiszálltak meglátogatni a rendőrök Jucit, hogy minden rendben van-e. Merci ekkor direkt elment otthonról, és utcai lájvot csinált.

Jó példa a korlátozásra az is, hogy mikor Jutka kapott egy új telefont, akkor Mercitől kért technikai segítséget (Jutkának már az is gondot okoz, ha valahova be kell ütnie a jelszavát) a fiókjaiba történő bejelentkezéshez. Merci elhitette vele, hogy megcsinálta a dolgokat, de valójában a Google és a YouTube mobilos felületein nem mentett el semmilyen profilt, így mikor Jutkának küldték chaten a linket, hogy a párja már megint lájvozik, akkor nem tudta megnézni. Merci egyébként ugyanezért állított egy időben minden élő adást és premiert korhatárosra; hogy elrejtse internetes tevékenységét Jutka elől. Jutkának ezek fel sem tűntek, amíg nem hívta fel a figyelmét rájuk egy troll.


Sokan kérdezték azt is, hogy mi újság van az albérlettel, hogyhogy nem rakták őket utcára. Decemberben még valóban reális forgatókönyv volt a blahai csövezés. Egyrészt a pénzhiány miatt, másrészt pedig mert a főbérlő folyamatosan tájékoztatva volt a trollok jóvoltából a lakásában zajló tragikomédia különböző felvonásairól, ezt pedig véglegesen megunta az ünnepek előtt. Végül aztán meg tudtak vele egyezni, részben azért, mert pénzhez jutottak Merci munkába állásának köszönhetően. Merci egyébként kamuzott erről is, hisz korábbi állításai szerint elköltöztek, de nyilván észleltétek ti is, hogy ugyanúgy az eddigi helyen vannak. Egyébként ekkor, december környékén felmerült az is, hogy külön költöznek, de aztán belátták, hogy kilátástalan egymás nélkül a helyzetük, elsősorban anyagilag (félretett pénzük nincs, kauciót egyikük sem tudott volna fizetni), de valamilyen szinten talán érzelmileg is (közös múlt, egymáshoz állnak a legközelebb stb.).

Mikor még nem tisztázódott a lakhatásuk, akkor november végétől december közepéig Merci folyamatosan azon ügyködött, hogy megveresse magát Jutkával. Például emlékezhetünk arra a lájvra, ahol pár pofon miatt (amit direkt hagyott) fél óráig sajnáltatta magát a nézőknek, hogy Jutka őt carotison vágta, és ebbe bele lehet halni. Emlékezhetünk arra is, mikor élő riasztóvá változott a sipítozásával. Hasonló okokból próbált elintézni valami műtétet is magának. Hogy miért? Mert ha a bántalmazás vagy a műtét miatt befekszik a kórházba, akkor egy-másfél hetet nyert volna, mielőtt utcára kerül (ekkor még úgy volt, hogy január első hetén ki kell költözniük). Egyébként Kozma Csabikához is ekkor próbálta benyalni magát, hogy szerezzen neki valami munkát, de ez meg pont a trollok miatt hiúsult meg. Egy ideig nagyon egymásba voltak melegedve (a mai napig jóban vannak), de mikor a trollok belengették, hogy kiteregetik Kozma kétes vállalkozói és pénzügyi hátterét (erről majd máskor), akkor ő visszalépett a dologtól szépen csendben.


A standard problémáik mellett azt az evidenciát is érdemes azért megemlíteni, hogy a lájvozás kezdete óta e körül forog az életük, mindketten leépültek, igénytelenné váltak. Nyilván Jutkának sem kell a szomszédba menni egy kis orángutánkodásért, de ha beleképzelitek magatokat a helyzetébe, szerintem sok tekintetben érthetőek a reakciói. Hisz adott egy nő, aki már túl öreg az ismerkedéshez, anyagilag nem áll jól, sírva jár dolgozni, folyamatosan verik, nincsen gyereke, nincsen családja, folyamatosan romlik az egészsége és az úgynevezett párja évente egyszer elégíti ki. Nem sok nőnek van ilyen tűrőképessége. Egyébként a néhány nappal ezelőtti hányás a stressz miatt volt, és mert Merciről beszéltek egy illetővel telefonon. Ennyire gyűlöli, hogy elhányja magát tőle (a falon és a plafonon egyébként paradicsompüré volt, mert konzervvel dobálták egymást). Már hosszú évek óta nem alkotnak egy párt (ez csak az összeköltözés utáni időszakban volt úgy), inkább csak lakótársak, és jobb híján egymással foglalkoznak +18-as téren is. Megemlíteném azt is, hogy Jutka nemrég egy éjszakát egy apartmanban töltött, mert nem bírta már elviselni Merci részeg hajnali őrjöngéseit.

Mindenesetre Jutkának a fejsérülése, Mercinek pedig az alkoholizmusa miatt romlik folyamatosan az állapota, minden egyéb mellett. Persze Merci már valójában hosszú évek óta dilinyós, nem mostanában kezdődött ez. Neki súlyos májproblémái is vannak, lásd: szemfehér elsárgulása, bőr elszíneződése, fehér széklet. Utóbbival ő maga dicsekedett el élő adásban szombat hajnalban.


Jutka jelenleg együtt van egy H. Attila (vezetéknevét nem írom ki) nevű férfival, ezt ugyebár a saját szájából is hallhattuk néhány nappal ezelőtt, azaz hogy szerelmes belé. Társkeresőn ismerkedtek meg több mint egy éve. Minden nap beszélnek. Ez az a fickó, aki a német rokoni kapcsolatai ellenére Londonba ment ki dolgozni, a profilja pedig szinte biztosan kamu. Természetesen ezt is ki fogjuk nyomozni, de könnyen elképzelhető, hogy valaki csak a bolondját járatja vele. Merci egyébként azzal vádolta meg Jutkát egy közelmúltbeli élő adásban, hogy megcsalta őt, de ez újabb hazugság (egy a sok közül), egyébként pedig nem is alkotnak egy párt, mint fentebb írtam. Jutka viszont – saját szavait idézve – nem foglalkozik azzal, hogy Merci megcsalja-e őt, egyszerűen nem érdekli már.