Berlini faszmonológok

A Sodipedia wikiből

A Berlini faszmonológok Sodi vlogjának egy ciklusa, a 2017. szeptember 8. és szeptember 15. között húzódó szakasz. Ezekben az epizódokban Endre zavarba ejtő részletességgel beszél a faszáról, erekciós állapotáról, méreteiről, a hozzá hasonló homoszexuálisok által látogatott szaunákban szerzett, gusztustalan részletekkel fűszerezett tapasztalatairól, számos meztelen jelenettel tarkítva. A berlini faszmonológok ciklust a snecológusok elemi erejű felháborodással fogadták, mert az undorító göthös testét előszeretettel nagytotálban mutogató torz gnóm látványa és intim tevékenységeinek taszító részletezése az ízléstelenség határain bőven túlmutatott. Nem beszélve arról, hogy a Youtube nem sorolta korhatárosnak vagy felkavaró tartalomnak a meztelenkedést és a gusztustalan témákat, így akár gyerekek szeme elé is kerülhet az aberrált tartalom.


"Már-már női öltözőben érzi magát, ami kevésbé jó" - coming out-ol rögtön az S01E15 első részében csatakosra izzadva a masztipartit szervező homokos. Majd zavarba ejtően magyarázza nehézkes nemi teljesítőképességét, ami abban nyilvánul meg, hogy szerinte ő anatómiailag szerencsés felépítésű (ami az átlag feletti intim méretet jelenti), és ha annyi vér kerül ezen szervébe, ami az átlag embernél már egy erőteljes erekciót okozna, az ő esetében még mindig csak úgy lóg a farka, mintha egy döglött angolnát csapkodnának egy sziklához. Majd több alkalomról is zavarba ejtő részletességgel beszámol, amikor mégis volt példa olykor-olykor némi erekcióra, aminél kínosabb nem nagyon létezhet egy nyilvános szaunában. A szociopata Sodi persze ezt minden szégyenérzet nélkül újságolja nézőinek. Mindezek után pedig izzadva bizonygatja, hogy ő bizony nem buzi. Parádés tartalom!

Az S01E15 második epizódja a faszmonológok szempontjából mindössze egy riasztó előzetesnek tekinthető a következő részhez. A legocsmányabb horrorfilmek trailer-einek hangulatát idézi meg az epizód utolsó pár másodperce, ahol ízelítőt kap az öklendezéssel küszködő néző, hogy a következő részben bizony anyajegyekkel teleszórt, meztelen horpadt mellkasok, pucér fürdőzés és ugyancsak ruhátlan úszkálás fognak várni rá.

Az igazi horrort az S01E15 hármas részben kapjuk. Ez az epizód a snecológusoknál végképp kiverte a biztosítékot. A crescendo azzal a magyarázkodással kezdődik, hogy Sodi most már le merne vetkőzni meztelenre mások előtt, és nem zavarnák a szanaszét szabdalt hegei (amelyek a kipukkadt sérve miatti műtét során keletkeztek, mert minden előzetes figyelmeztetés ellenére a veszélyre rá se rántott az ostoba recskás - illetve talán pont hogy rárántott...). Később a gnóm kivonul egy nudista strandra, ami igazából egy száraz fűcsomókból álló kopott, lepusztult placc, ahol rajta kívül egyetlen lélek sincs. Ez nem akadályozza meg abban, hogy meztelenkedjen egy sort a kamerának, kifejezetten arra koncentrálva, hogy a farkát is megvillanthassa a videóban, amit nagy kegyesen eltakar egy apró matricával, a korhatáros besorolást elkerülendő.


A mélypont az "esti rutin" nevű szakaszban jön el, ahol a gondosan beállított kamera előtt Endre meztelenre vetkőzik, majd taszító testét a fürdőkádban áztatja, miközben kedvenc időtöltésének hódol - sört vedel még fürdés közben is. Egyértelmű az igyekezet, hogy a vágóképek során a lehető legtöbbször videózza, olykor teljesen nagytotálban a saját ágyékát (a rutinos, profi beállításokból gyorsan lejön, hogy nem először csinálja). A legkényesebb részt ismét matricával takarja, de pajzán hanyagsággal olykor hagyja, hogy a piton "véletlenül" ki-kikandikáljon a matrica mögül.

A meztelen képeken egyébként jól megfigyelhető (már akinek van hozzá gusztusa), mennyire torz felépítésű a recskás kobold. Horpadt mellkasa, pálcika karjai (és úgy egyáltalán, az egész fizimiskája) egy auschwitzi szökevényre emlékeztetnek, azonban pár szögből jól látható, hogy a tyúkmell ellenére Endre látványos pocakot eresztett. A girhes testalkat ellenére történő aránytalan elhízás minden bizonnyal az állandó jelleggel mirelit pizzákkal és gyros tálakkal való minőségtelen táplálkozásnak és a kétségbevonhatatlan alkoholizmusnak köszönhető (ezt ő maga is sörhasként definiálja ebben az epizódban).

És amikor azt hihetnénk, végre ennyi volt, az epizódba még belefért egy edzőtermes úszás a medencében, ahol Endre szintén előszeretettel videózza horpadt felsőtestét. Szerencsére itt már van rajta alsónadrág. A medencében való ritmustalan kalimpálásból az is kiderül, hogy saját apja nem véletlenül gúnyolta úszásképtelensége miatt Úszónak. És még mindig nincs vége a meztelenkedésnek, hiszen a vlogepizód utolsó másodperceiben ismét egy meztelen zuhanyzásnak lehet részese az óvatlan néző.


Az S01E16 ott folytatja, ahol az előző rész abbamaradt. Az esti rutin után a reggeli rutin bemutatása történik, vécén trónolás filmezésével és a szokásos meztelen zuhanyzással. Ebben az epizódban még az eddigieknél is kevésbé törődik azzal Endre, hogy matricával vagy a törülközővel takarja az ágyékát.

A berlini faszmonológok ciklust egyes snecológusok kiterjesztve értelmezik, hiszen Sodi már a korábbiakban illetve későbbi epizódokban is többször meztelenkedett és magyarázkodott intim dolgokról (például már rögtön a legelső hivatalos, S01E01 rész, ahol nudista strandon volt, az S02E04, ahol meztelenül úszott, vagy az S02E09, ahol egy swingerklubos orosz prostituálttal való akciójával büszkélkedik. A snecológusokat különösen felháborította, hogy a nagy hazafi, nemzeti, keresztény Endre bőszen hangoztatta, hogy az orosz kurvával való pár perc üzekedés miatt azonnal megbocsátotta az oroszoknak az 50 éves megszállást, a bestiális gyilkosságokat, a nők, asszonyok, kilányok, nagymamák tömeges megerőszakolását. Hát ilyen lelkületű ez az Endre...


De a legszűkebb értelemben, közmegegyezéses alapon az S01E15 összesen 3 db videója és az S01E16 számít a berlini faszmonológok alapjának.