Broni

Innen: Sodipedia
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez

Broni, más néven bronislaw kaminski talán a legrégebbi, ma is aktív snecológus. Majdhogynem a kezdetek óta követi és kommentálja SoDI pályafutását. Nézetei terén nagy vargabetűket írt le. Megítélése rendkívül megosztó - a legtöbben egyfajta révészként tekintik a snecológia Styx folyóján, aki ide-oda evezget a retard és a snecológus oldal között, számos alkalmat adva az unszimpátia kiváltására.


A bronival kapcsolatos információk hitelessége erősen megkérdőjelezhető, döntő többségben saját elmondásból táplálkozik. A snecológusok ma is megosztottak abban a kérdésben, hogy broni állításai saját magáról és kirohanásai komolyan vehetők-e, vagy mindössze egy jól sikerült paródia, egy felvett karakter az egész broni-jelenség. Utóbbi esetben az sem kizárható, hogy több broni is volt az idők folyamán, vagyis a kezdetek óta mások vették át a karakter fölötti ellenőrzést.


Ha abból indulunk ki, hogy broni valódi személy, és az általa leírtak javarészt igazak, akkor a következőket lehet tudni a snecológia egyik legszínesebb figurájáról:


-Neve: broni, amely annak a bronislaw kaminski nicknévnek egy rövidített formája, amit még a régi Sodiblogos időkben használt. Sokan valószínűsítik a valódi nevét is, de erre eddig nincs hiteles bizonyíték.


-Életkora: 40-50 közötti életkor körül lehet, közelebbről nem meghatározott.


-Lakhelye: állítólag egy lepusztult falu Szolnok közelében. De vannak, akik Szeged ill. Pécs környéki lakhelyet valószínűsítenek.


-Kinézete: jól kivehető kép nincs róla. Állítólag megtermett, tarkopasz férfi.


-Pénisze: a snecológia legendáriumában kering egy olyan információ, hogy a többi retardhoz hasonlóan egyszer broni is közszemlére tette a farkát SoDI régi blogján, sőt egy időben az volt az avatar-ja. Annak ellenére, hogy többen határozottan emlékeznek rá, senkinek nem sikerült azóta előásni a feltűnően apró péniszt ábrázoló képet az internet archívumából.


-Magánélete: az anyjával él, akit gyűlöl és rendszeresen megfosztja a nyugdíjától. Platói szerelmei Reni, a (fél?)cigány fiatalkorú lány a falujukból, aki azóta Franciaországban tanul ösztöndíjjal és az ismert modell, Palvin Barbara.


-Származása: román identitásúnak vallja magát. Bár dologtalan proli életet él egy lepusztult faluban, elmondása szerint ő egy dák úr, akinek derogál dolgozni, dolgozzanak helyette a bozgorok.


-Család: nagyapját szokta emlegetni, aki állítólag népi német és a Hunyadi Waffen-SS hadosztály tagja volt, náci szimpatizáns. A faluban rendszeresen megmérgezte a környékbeli kutyákat, végül felakasztotta magát, mert megerőszakolt egy kiskorút. Anyjáról csak azt szokta emlegetni, hogy cigányokkal és négerekkel baszik.


-Végzettsége, munkahelyei: iskolai végzettségéről nem tudunk semmit. Munkanélküli, dologtalan életet él. Egyszer dolgozott a MÁV-nál, egyetlen napot.


-Zenei stílusa: black metal, olykor NS zenék. Sűrűn oszt meg black metal klipeket a fórumon, amelyekhez pocsék minőségű Google fordítós dalszövegeket mellékel.


-Kedvenc csapata: Fradi. Bálványozza Hypos Ferit, egykori Fradi huligánt, gyűlöli Törőcsik Andrást, egykori Újpest focistát.


-Helyesírása: jellemzője, hogy sose ír nagybetűvel. Ezzel jól megkülönböztethető az olykor felbukkanó ál-broniktól. Kedveli az írásjelek halmozását.


-Életmódja, életfelfogása: a kezdeti időkben (és olykor egy-egy kifakadás erejéig ma is) erősen szélsőjobboldali beállítottság jellemezte, amit a bronislaw kaminski nicknév is hűen mutat (orosz kollaboráns parancsnok, aki átállt a nácikhoz). Valószínűleg ilyen megközelítésben talált rá SoDI blogjára is. SoDI életmódját és kijelentéseit már a kezdetektől bírálta. Később zsidóbaráttá vált, a jobboldaliakat elítéli.

Idült alkoholista, politoxikomán. Folyamatos alkoholizálása roncsolja a szervezetét, epét hány, gyomorfájdalmakra panaszkodik. Többször vonult be elvonóra, ahonnan kikerülve ugyanott folytatta, ahol abbahagyta. A fórumon jól megfigyelhetők alkoholmámoros éjszakai őrjöngései. Egyre összefüggéstelenebb, kihámozhatatlanabb kommenteket és kifakadásokat szór a kommentfalra, amit legtöbbször kora hajnalig folytat. A snecológusok ezt nevezik éjszakai előadásoknak, szemináriumoknak.


-Hírhedt fekalofil, aki rendszeresen kurvák általi szájbaszarásról, szájbahugyozásról álmodozik. Legfőbb vágya, hogy egyszer megehesse a szupermodell Palvin Barbara szarját is. Ezt olyan sűrűn hangoztatja, hogy a snecológusok mostanra már képtelenné váltak bármilyen Palvin Barbarával kapcsolatos hírt anélkül olvasni, hogy lelki szemeik elé ne képzeljék, ahogy egy nagydarab kopasz fickó habzsolja a szupermodell ürülékét. Blöehh...


-A fórumon rendszeresen elejt pedofil, vagy afelé kacsintgató kommenteket, amelyeket utólag mindig csak poénként magyaráz. A snecológusok hajlamosak a legtöbb broni kommentet humorként, paródiaként felfogni, de a pedofil témájú beszólások erőteljesen felháborítanak többeket. Ez az egyik oka, hogy sokan bronit inkább a retardokhoz sorolják, mintsem a snecológusok közé.


-Sűrűn fenyegetőzik azzal, hogy megöli magát. De a szavakat eddig még sosem követték tettek.


-Hite: alapvetően vallástalan, de alkoholgőzös őrjöngései közepette sűrűn élteti a harcos keresztény hitet. Gyűlöli az iszlámot és az oroszokat (muzsikok), utóbbiak teljes megsemmisítésére hív fel.


-Műveltsége: egy faragatlan vidéki proli benyomását kelti és hangoztatja magáról, de egyesek meg vannak győződve róla, hogy broni valójában magasan képzett, keresztény-konzervatív gondolkodó. Több mint gyanús, hogy a SoDI által Berlinben tönkretett Wc fölötti festményt rögtön beazonosította, mint Monet replika.


Az egyik legrégebbi snecológus tanszéki pályafutása a jelek szerint 2020. májusában ért véget. Ebben az évben történt egy olyan fejlesztés a sodifórumon, hogy a regisztráltak által nem kultivált, -5 szavazatot elérő kommentek láthatatlanná válnak, sőt az illető snecológus pontszámai, tanszéki rangja (csillagjai) is csökkennek. Ennek az egyébként is megosztó broni kommentjei is áldozatul estek és a korábbi 3 csillagos snecológiai rangját is elvesztette. Ezen annyira feldühödött, hogy alkoholgőzös kirohanást intézett a fórum ellen és azóta Soha Többet Nem Ír Ide.


Broni utolsó kommentje a fórumon az alábbi volt:

Szerző: broni May 26, 2020 10:05:31

meg orbán ois, az unokáival, aznak ki lesz nyomva a szeme!!!!!!!!!!!!szar mocskos állatok!!!mind meg dögletek, szopjátok tajgfit meg sosodit amit lehet!!!!!!a 3 cvsillagagom akór isa csa ugy el léve. leszarom, mert ugyse írok ide többett, töröléjék a bronit is. mentek a gázbsba zsidó kők, minz t a kurva nagyaaNYÉÁNYTÁTOK.. N AMUGHYÓ minig is utálta,m a fajotokj, cdak unatkoztam.,amugy írtanámlak bebbeeteket.na, kill em all, a dunánánál taLÁŰLKOZUNK, , EZEK UTÁN BÁRKI BRONI NÉVEN ÍR , MEN ÉN VOK.SZOPJÁTOK SODIT.meg jehovát, meg némert sándort.dögöljetek meg., szar zsiodók.


A "soha többet nem írok ide" időszak végül nem tartott sokáig, broni pár hónap után visszatért a fórumra.


Egy időben a fórumon elterjedt, hogy broni valójában Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely keresztény-konzervatív polgármestere, miniszerelnök-jelölt, aki itt ereszti ki a gőzt. Ez a teória a snecológusok között bő humorforrásnak bizonyult.