Der Untergang - a médiabirodalom bukása

A Sodipedia wikiből

A bukott programozó, bukott videós SoDI Németországba költözése után ismét azon kezdte járatni a veknifejét, miként lehetne munkavégzés nélküli megélhetést biztosítani. Mivel máshoz nem értett, ismét a videózáshoz fordult (noha ahhoz sem értett). Elindította a SoDI vlogja és a SoDI Játszik nevű YouTube csatornát és több más csatornát is, azt gondolva, hogy a nézettségből a YouTube majd tonnaszámra önteni fogja a nyakába a pénzt. Ezeken kívül ott voltak még a korábbi csatornái (66 másodperc, vagatlan, sodika82, stb.), amelyekre életműve csúcsaiként, az önmagáról alkotott "nezeti hős", a "Nemzet Krónikása" önképek bizonyítékaiként tekintett. Nézettséget alig felmutató, hulladék minőségű csatornák garmadájával valóságos médiabirodalomnak gondolta magát.


2020. január 27-én (nem sokkal Endre szülinapja után) csodás ajándékkal lepték meg a snecológusok a pedofilbotrányát relativizáló, ismét egyre jobban elpofátlanodó Endrét. A Karib néven futó snecológus fondorlatos módon elérte, hogy a YouTube törölje a SoDI vlogja csatorna néhány videóját, majd később a komplett SoDI vlogja csatornát. A módszer az úgynevezett copyright-strike volt, vagyis illegális, jogvédett tartalomként jelölte SoDI videóit a YouTube-nak, akik nem kívánván döntőbírónak lenni (és hát mégiscsak egy alig látogatott, netszemétnek bátran minősíthető csatornáról beszélünk), véglegesen megszüntették a TELJES csatornát.


Hasonló módszerrel Karib pár nap alatt töröltette Endre szinte összes csatornáját a YouTube-ról (sodika82, 66masodperc, vagatlan, amalono, SoDI Játszik, SoDI Beszól, stb.). Ehhez az is hozzájárult, mivel a legtöbb csatorna ugyanahhoz a gmail fiókhoz kapcsolódott, az egyik törlése az összes többit is rántotta magával. Mi több, a YouTube még az Androidos alkalmazásban sem engedte YouTube videókat nézni többé.

Ami a legviccesebb, hogy a bejelentéseket, amelyeknek a YouTube hivatalosan helyt adott, "Kancsal cigány, az utca királya, ex-pornósztár" néven tette meg a bejelentő.


15 év "munkájának" eredménye így pár nap alatt ment a levesbe (rendkívül érdekes, hogy Endre a kezdetek óta még csak leírni se tudta sose a "munka" vagy "dolgozni" szavakat, mindig "meló", "melóhely", "melózni" volt a szóhasználat. A 15 év láblógatás alatt, unalom ellen felvett, pocsék minőségű netszemét kapcsán pedig hirtelen megtalálta a "munka" szót...) Ekkora ütést talán még soha senki nem vitt be SoDI-nak. A Recskagate és a legfrissebb pedofil botrány is óriási találat volt, de az agyában az auti-generátorok gőzerővel dolgoztak azon, hogy saját magának szóló kimagyarázást fogalmazzanak meg, és bizonygathassa, hogy "minden fasza, minden rendben van". A komplett "életművének" a végleges törlése, amire Endre mindig is hivatkozott önjelölt "nemzeti hősként", viszont olyan kimagyarázhatatlan és megsemmisítő ütés volt, hogy az auti-generátorok is elfüstöltek. Ebből egyszerűen nem volt kiút.


Endre olyannyira összetört, hogy még a fórumon is elismerte a totális vereségét. Ilyesmire még soha nem volt példa.


sodika Jan 28, 2020 16:36:57 - Igen. Ezek szerint veszíteni is kell.

sodika Jan 28, 2020 16:53:26 - Tegnap és ma már utánaolvastam annyira, hogy felismerjem, ha le lettem győzve. És most ez a helyzet.

sodika Jan 28, 2020 16:56:19 - Gratulálok. Ami ügyes az ügyes. Nem vagyok Photoboy, hogy vert helyzetben mocskolódni kezdjek.

sodika Jan 28, 2020 17:03:27 - Igen, ami ügyes, az akkor is ügyes, ha én szenvedem el. Nem vagyok lábak nélkül keménykedő fekete lovag.

sodika Jan 28, 2020 17:04:35 - Le lettem győzve. Erre nem orvosság az idő.

sodika Jan 28, 2020 17:51:55 - Térdre kényszerítve tovább mérgelődni és nem fejet hajtani Photoboy vagy VKÁ szintje.

sodika Jan 28, 2020 18:04:45 - Ez most nem ütött, hanem döbbenetesen kevés erőfeszítéssel zúzta porrá biztonságérzetemet. Hacsak sejtettem volna a fenyegetés nagyságát, az első strike után lelőttem volna a csatornát.

sodika Jan 28, 2020 18:30:21 - Az elmebeteg és épelméjű embert az különbözteti meg, hogy felismeri a nyertes és a vert helyzetet is.


Aztán persze kiderült, hogy mégis lábak nélkül keménykedő fekete lovagról és elmebeteg emberről beszélünk. A teljesen padlón lévő SoDI szinte percenként váltogatott a depresszív, az agresszív, bosszúálló hangulat és a végtelenségig megalázkodás, csicskulás, környörgés között.

Míg a fórumon előadta a nagyhalált, a videókat töröltető Karibbal való privát levélváltás során a már jól ismert "jobb sorsra érdemes fiatalember" recept alapján próbált szánalmat, sajánlatot kelteni önmaga felé.


"Jó. Kifogytam.

Segíts.

Ennyit tudtam.

Segíts."


"Az, hogy tudod nagyon jól, hogy akkora volt a támadásod, amit én el sem mertem képzelni. Tudod nagyon jól, hogyha sejtem, hogy ez a vége, már az első strike után lelövöm az összes csatornám. Nem igazságos AKKORA pusztítást meghagyni, amekkorára ép ésszel nem is számíthattam."


"Szia.

Rólam igazán nem mondhatja senki, hogy nem vagyok konstruktív. Reggel, kijózanodva utána gondoltam, hogy minek veszekedni feleslegesen. Az utolsó próbálkozásaimat az értelmes párbeszédre kifejtettem neked Massengerben. Próbáljuk meg normálisan felvenni ott a fonalat a tegnapi őrület után. Köszönöm.

SoDI"


"Jó, ha nem akarsz értelmesen komunnikálni, akkor ennek megfelelően lépek tovább. De tudnod kell, hogy a baráti kéznyújtásomat utasítja el, azzal kapcsolatban a tisztességes eljárás és a lelkiismeret értelmezhetetlen fogalommá válik a számomra.

Este 9-ig hagyom, hogy mérlegeld ezt a szempontot is."


A rutinos troll azonban nem állt kötélnek, így Endrében felbugyogott a talmudi vér és őrjöngve fenyegetni kezdte a szánalmas keménykedésen csak röhögő Karibot:


sodika Jan 29, 2020 18:39:39 - Én csak amiatt vok szomcsi, hogy véres lesz a cipellőm, miután kiugráltam magam az elvágott torkodon.

sodika Jan 29, 2020 20:00:04 - Egy órád maradt, köcsög. Ami ezen a fórumon van, azt senki nem fogja rám bizonyítani, úgyhogy ezúton megerősítem, hogy este 9-től semmi nem fog vissza, és onnantól a halálodba is beleegyeznék. Kapj észbe, mert este 9 után nem fogok válogatni a módszerekben, a elhúzódó kínhalálodat is erkölcsösnek fogom találni onnantól.

sodika Jan 29, 2020 21:24:35 - Ez volt volt tehát a döntés. És nem én hoztam meg. Az egyetlen változás persze, hogy 38 éves fejjel kimondhatom, hogy lett az emberiségnek egy tagja, aki olyan szinten konkrét ellenségem, hogy a fantáziámnak semmiféle erkölcsi vagy humanitárius megfontolás nem szab határt. Abszolút semmi. Lehet persze, hogy tökre semmit nem tudok kezdeni ezzel. Lehet, hogy sokat. Meglátjuk.

sodika Jan 29, 2020 21:27:53 - A lényeg, hogy ezek után senki ne hivatkozzon arra vele kapcsolatban, hogy így ember, úgy ember mégis... Ennyi.


A vlog törlése miatt őrjöngő SoDI-ról rejtett kamerás felvétel is készült, ami itt tekinthető meg.


A bolhaköhögés természetesen senkit nem hatott meg, így Endre kénytelen volt végérvényesen belenyugodni összes csatornája elvesztésébe. Ez lett hát a vége az egykor volt "médiabirodalomnak", a ma már csak ex-vloggernek, ex-videósnak nevezhető SoDI még streamelget olykor egyedüliként megmaradt Twitch csatornáján (bár a bejelentések miatt ott is rendszeresen törlik minden régebbi közvetítését), de ezek már csak a haldokló utolsó segélykiáltásainak minősíthetők.


A snecológia történetének legeredményesebb akcióját végrehajtó Karibot a Snecológia Tanszék címzetes docenssé és előbőrös nemessé nevezi ki, valamint a Púplovagrend lovagjává üti. Megkapja a "Snecológia Hőse" érdemrendet, valamint a Tanszék kezdeményezi az Alaptörvénybe iktatását annak, hogy Karibot ezentúl (Rettegett Iván mintájára) a Vlogroppantó Karib állandó jelzővel illessék.

Die Endlösung

A sikeres vlogtörlési akció nem volt végleges, a vlog "harmadnapra feltámadott". A YouTube végül kegyelmet gyakorolt és visszaadta Endrének a csatornáit. A gyagyás viszont annyira megrettent, hogy az összes videóját privátra állította és a YouTube csatornák soha többet nem sugároztak - pontosabban dehogynem, nagyon is! A szépséghiba, hogy ez az rBali nevű snecológus által üzemeltetett mirror csatorna volt (vagy más néven Snecology TV), amely folyamatosan mirror-ozza SoDI adásait, hogy a nézők ne a gyagyásnak hozzanak forgalmat. Míg SoDI vlogja és stream-jei nagyjából stagnáltak, a mirror - köszönhetően a humoros címadásoknak, a poénos körítéseknek és a szórakoztató chatfalnak - , rövid idő alatt többszörösen lekörözte SoDI csatornáit nézettségben, feliratkozásokban, sőt a donate-ek és a népszerűség miatt bevételt is kezdett termelni.


SoDI egyedül a Twitch-en stream-elgetett olykor, és totális retardáltsága ellenére (vagy talán épp azért) népszerű is lehetett volna, de ezt is sikerült végérvényesen elrontania. Pedig eszméletlen pénzeket, milliókat költött a "setup" örökös fejlesztésére. Bár a setup mindig "kész" volt, újra és újra eszébe jutott, hogy nem élet az élet egy n+1-edik többszázezres mikrofon, vagy értelmetlen "okosvilágítás" (más néven "buzifények") nélkül. A snecológusok számtalanszor igyekeztek a szájába rágni, hogy a sikerhez, az elismertséghez és az esetleges szponzorációhoz értékelhető és minőségi tartalmat kellene gyártani. És nem a minden határon túlmenő alkoholizálást, kamerába böfögést, üvöltözést, őrjöngést, a szomszéd szobában hangosan hugyozást és húgyos mackónadrágban a kamera elé lépést. De Endre autista fejében csak annyi járt, ha esetleg egy újabb "drága pénzen vett" felesleges kütyüvel bővíti a setupot = szükségszerűen nem lehet trash.


Mindezek ellenére a népszerűsége és a látogatottsága ténylegesen elkezdett növekedni. Mivel kizárólag snecológusok és trash rajongók nézték, utóbbiak csoportjaiban elburjánzó egyre nagyobb népszerűsége már tényleges nézőket kezdett hozni (még ha nem is olyan célból, ahogy SoDI akarta). A teljes megsemmisülés (die Endlösung) végül 2021. február 6-án következett be. Ekkor indított újabb stream közvetítést egyedül állva maradt Twitch csatornáján SoDI. Bár - a snecológusok számtalan figyelmeztetése ellenére - rendre igénytelen göncökben, gagyi kínai strandpapucsban, húgyfoltos mackónadrágban és heteken keresztül hordott pólókban volt pofája megjelenni a kamera előtt, ezen a napon még saját magát is alulmúlta. Ekkor mindössze egy fürdőköpeny volt rajta, ami különösen össze se volt pántozva.

Egy óvatlan mozdulat következtében, ahogy SoDI közeledett a kamera felé, a fürdőköpeny alól kilibbent a piton, amit a Twitch azonnali és örökös kitiltással "jutalmazott". Ez nem volt elég, mert az ezzel párhuzamosan egy YouTube csatornán (amúgy szintén szabályellenesen) is közvetítő Endre úgy gondolta, hogy a bannolás miatt már semmilyen közvetítés nem megy, így teljes egészében meztelenre vetkőzött a teljes YouTube szeme láttára. Amikor rájött a hibájára, gyorsan törölte ezt a videót - de már késő volt, a megbízható mirror és a snecológusok addigra mindent mentettek.


Az interneten masztipartis kommenttel és farokverő Velvet címlappal feltűnő SoDI karrierje végének is a farka adta meg a kegyelemdöfést. A véletlen villantások egyébként pár egyéb érdekessége is rávilágítottak:

  • Bár Endre számtalanszor büszkélkedett vele, hogy "nagy a fütyije", a snecológia számmisztikájában a legendás 23 cm szám a közmegegyezéses alapon elfogadott. Már korábban is sok utalás volt rá, hogy az egykor délceg pitonból mára már plöttyedt angolna lett, például ma már Endre Kamagra Oral Jelly potencianövelőt használ már a maszturbáláshoz is. A felvételek alapján a "puha slag" egyáltalán nem tűnik különösen nagy méretűnek.
  • A villantás során nagyjából "félárbócon" való erekció állapotában látszik a farka. Mivel egy átlagos estén (pláne nagyszabású alkoholizálás után, mivel Endre maga is bevallotta, hogy ekkoriban részeg volt) ezt semmi sem váltja ki, a snecológusok teljesen biztosak abban, hogy éppen egy faszverő maraton végeztével indította el a stream-et Endre. Bár erre még bizonyíték nem került elő, a snecológusok 100%-osan biztosak benne, hogy a Twitch és a YouTube mellett "alternatív csatornákon" is streamel Endre, mind a múltat, mind a jelent tekintve. Hogy ez az "alternatív csatorna" a Livejasmin, a Chaturbate, vagy valami sokkal mocskosabb, perverzebb portál, annak kinyomozása még a jövő snecológusaira vár.


Végezetül hahotázzunk együtt a boilertestű pitonnyúzó Twitch karrierjének utolsó képkockáin:

[1]

[2]

[3]

[4]

[5]

[6]

[7]

[8]

[9]

[10]

[11]

[12]