Hosszú jelszók éjszakája

Innen: Sodipedia
A lap korábbi változatát látod, amilyen SnecológiaDocens (vitalap | szerkesztései) 2021. november 18., 01:23-kor történt szerkesztése után volt.
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez
Amalonojelszo.png

Ez a történelmi nap 2021. november 11. éjszakájára esett. SoDI természetesen ezúttal is saját maga szállította a kötelet az akasztásához. Stream-elés közben egy időre a kamera látószögébe került a monitorja, amelyen egy jelszó volt kiolvasható. Mert hogy a gyagyás - a nevére rászolgálva - egy doksiban tárolja a jelszavát a számítógépén, ráadásul még azt se vette észre, hogy mindezt ország-világnak közvetíti akkora betűkkel, hogy majd' kiugrik a monitorról. Még ennél is jobban rászolgálva a gyagyás gúnynévre, rövidesen az is kiderült, hogy az ostoba szinte minden fiókjához ugyanezt a jelszót használja. A monitoron kiolvasható jelszó ez volt: Amalono4536667 (Amalono SoDI egyik saját magára aggatott beceneve).

A snecológusok akcióba léptek és a lebukott jelszót használva sikerült több fiókba belépni, ahonnan érzékeny infók szivárogtak ki. A 0/24-ben a fórumon csüngő gyagyás azonban még időben észrevette a bajt és lóhalálában kezdte megváltoztatni mindenhol a jelszavát, hogy az igazán perverz, mocskos dolgai, illetve a munkahelye ne kerülhessenek napvilágra. Szerencséje volt, mert pár fióknál (Facebook, Twitch) mindössze percek kérdése volt, hogy megelőzte a snecológusokat ("again mine the access!"). Azonban egész éjszaka rettegett, hogy mi minden fog még kiderülni.

A Hosszú jelszók éjszakáján végül is az alábbi fiókok és információk kerültek egy időre a snecológusok kezére:

  • A trollok levették a következő account-okról és szétturkálták őket: Linkedin, Etoro, Western Union, Rockstar, EPIC, Booking, OTP, Sony, Tiktok.
  • Benyomultak az ügyfélkapujába, ahol kiderült, hogy a Corvinussal összesen 3 hónapig volt jogviszonya (2008.09.01-2008.12.31.).
  • Kiderült, hogy még mindig pénzeli Kovács "Mcraft Ytong" Márkot, ráadásul azt is elárulta, hogy minden hónapban annyira akasztja le Endrét, amennyit kifizet, és ezt a gyagyás Excel táblázatokkal próbálja mutogatni neki.
  • Kiderült, hogy még mindig hozzáférése van (előző?) munkahelyének dolgaihoz, ahonnan Hannes Sachsenhofer ("főnökúr") eltávolította.
  • Az easybankos IBAN száma, valamint mind az öt bankkártyájának adata kiszivárgott, de a retard egyiket sem tiltotta.
  • Kiderült, hogy ugyan hivatalosan nincs adótartozása, de nem fizeti a tb-t, szóval valójában milliós adóssága van Magyarországon.
  • Kiderült, hogy Tiktokon kistiniket, queereket és twinkboyokat likeolgat (amiben egyébként semmi meglepő nincs).
  • Kiderült (bár ezt nyilván mindenki tudta), hogy se az "okos", se a "szép nénire" nem hallgatott, ahogy az Etoro befektetéseinek ügyében korábban nagy mellénnyel hangoztatta, és az Etoro profilját sem volt képes kitölteni rendesen.
  • Még a saját magáról készített lófejű rajzát is megtalálták a snecológusok.