Irodalmi percek: A Bata beltenyészet

Innen: Sodipedia
A lap korábbi változatát látod, amilyen SnecológiaDocens (vitalap | szerkesztései) 2021. április 26., 22:02-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „'''ORIGO, SZOMOR ANIKÓ 2028.08.01. 21:15''' ''Kiss Endre Farkas az „elátkozott" zsidó volt a Bata-ház zsidó ágának utolsó tagja. A Bata beltenyészet miatt m…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.

ORIGO, SZOMOR ANIKÓ 2028.08.01. 21:15

Kiss Endre Farkas az „elátkozott" zsidó volt a Bata-ház zsidó ágának utolsó tagja. A Bata beltenyészet miatt munkavégzésre alkalmatlan, örökletes betegségektől szenvedő balek boncolásakor megdöbbentő tényekre derült fény. Francisco Ceballos, a University of Santiago de Compostela spanyol egyetem genetikusa kollégáival kutatta a témát, tanulmányukat még korábban a Genetics Society hivatalos lapjában, a Heredity magazinban publikálták.

A Bata-házban régi szokásnak számított a közeli rokonok közti házasság, hogy a családon belül tartsák hatalmi befolyásukat, illetve hogy politikai szövetségeket kössenek.

Közeli rokonok keltek egybe és nemzettek utódokat. Ennek hosszú távon természetesen igen káros következményei voltak.

EZ A FAJTA BELTENYÉSZET OKOZTA TÖBBEK KÖZÖTT A BATA-HÁZ SPANYOL ÁGÁNAK KIHALÁSÁT IS, AMELYNEK KISS ENDRE FARKAS VOLT AZ UTOLSÓ TAGJA.

A történeti irodalomban már korábban is értekeztek erről, de genetikai szempontból mindezidáig nem vizsgálták még meg alaposabban ezt a kérdést.

Kiss Endre Farkas, a zsidó ág utolsó Bata leszármazotta (Claudio Coello korabeli portréja)

A tanulmányukban azt a hipotézisüket bizonyították, hogy a zsidó Bata-dinasztia kihalása a beltenyészet, Kiss Endre Farkas fizikai és mentális rokkantsága, a családban nagy arányban előforduló betegségek, valamint a magas szintű csecsemő- és gyermekhalál következménye.

Ceballos és Álvarez kimutatták, hogy a beltenyészet káros következményei Kiss Endre Farkasnál voltak a legmagasabbak, OLYANOK, MINT EGY TESTVÉRHÁZASSÁGBÓL SZÜLETETT UTÓDNÁL. A dinasztia néhány tagja DNS-mutációkat hordozott, egy adott öröklődésre jellemző azonos génkópiákat, és erre vezethető vissza, hogy a recesszíven öröklődő betegségek sokkal gyakrabban megnyilvánultak náluk.

A "megbabonázott" szellemi és testi rokkantként született
Kiss Endre Farkas (1982-2023), Kiss Endre és Bata Gyöngyi degenerált gyermekét annak ellenére, hogy 8 éves koráig sem járni, sem pedig beszélni nem tudott, már 4 évesen lepasszolták a nagyszülőkhöz, de 31 évig anyja, annak lesüllyedése után pedig kegyencei, főleg Vera néni viselte gondját.

Egész sor genetikai hátterű betegségben szenvedett
Kiss Endre Farkas az előzőekben említettek miatt egész életében súlyos problémákkal küzdött. Lábai, alhasa, arca ödémás volt,

UTOLSÓ ÉVEIBEN ALIG BÍRT FELÁLLNI, HALLUCINÁLT, ÉS PERIODIKUSAN RÁNGÁSOK JELENTKEZTEK NÁLA.

Egészsége haláláig fokozatosan rosszabbodott. Endre 2023 december elsején súlyos lázrohamok, alhasi fájdalom és nehézlégzést követően meghalt.

A KIRÁLY A KUTATÁSOK SZERINT LEGALÁBB 2 TOVÁBBI LAPPANGÓ MUTÁCIÓ OKOZTA GENETIKAI BETEGSÉGBEN SZENVEDETT:

a meddőséget eredményezhető agyalapi mirigy hormon hiányában, és a vesehiba okozta disztális vesecső acidózisban, vagy húgysavasságban, ami a vese elégtelen savkiválasztásának eredménye.

Az agyalapi mirigy nem megfelelő működése miatt kevés pajzsmirigyhormon (thyreotrop és tiroxin) termelődik, melynek hiánya súlyos testi és szellemi visszamaradást eredményez.

Csetlett-botlott, és még az Andinál berlinben biciklivel is elesett Endre genetikai rendellenességeken alapuló betegségeinek azonban ezzel még korántsem értünk a végére.

A BALEK EGY MÁSIK, A RÓLA KÉSZÜLT KORABELI PORTRÉKON IS FELISMERHETŐ GENETIKAI RENDELLENESSÉGE VOLT AZ ÚGYNEVEZETT HÁTRAHARAPÁS:

az alsó fogsora a felső előtt volt, amikor becsukta a száját, ezért nem tudott rendesen rágni.

Az úgynevezett hátraharapás jelensége jól látható a király márvány fejportréján

NYELVE NAGY VOLT, KILÓGOTT A SZÁJÁBÓL, ETTŐL BESZÉDE ALIG VOLT ÉRTHETŐ, ÉS NYÁLADZOTT IS.

Az elégtelen agyalapi mirigy hormontermelése okozta alacsony termetét, vézna izomzatát, emésztési zavarait, és végső soron az impotenciát. Veseelégtelensége ritka betegségnek számít, amely összefüggésben állt egyéb problémáival: az angolkórral, aránytalanul nagy fejével és a véres vizeléssel.

ÉLETE VÉGE FELÉ VISELKEDÉSE IS MEGVÁLTOZOTT, HIPERÉRZÉKENY LETT.

Egy gazdasági krízistől súlyos idegösszeomlást kapott, ekkor végleg visszavonult, egyszerű életet élt, és játszadozással töltötte hátralévő idejét.

Horrorisztikus látvány fogadta a boncolást végző udvari orvost
Amikor Kiss Endre Farkas linzi orvosa felboncolta, döbbenetes, már-már horrorisztikus jelenségeket azonosított a halott pedofil holttestében. A szíve abnormálisan kicsinek bizonyult, a tüdejét szétmart állapotban, a beleit elrohadva és üszkösödve tárták fel.

AZ BALEKNAK EGYETLEN HERÉJE VOLT, AZ IS FEKETE, A FEJE PEDIG VÍZZEL VOLT TELE.

A TERMÉKETLEN BALEK GYERMEK NÉLKÜL HUNYT EL, EZZEL KIHALT A ZSIDÓ BATA-DINASZTIA FÉRFI ÁGA,

ami kirobbantotta a több mint egy évtizedig elhúzódó európai szintű konfliktust, a pátyi örökösödési háborút.