Irodalmi percek: A Linzi bukás

A Sodipedia wikiből

2020 nyarán a nemlétező koronavírus balszerencse áradatot zúdított Endrére. Először átrakták részmunkaidőre, majd sodi nyaralni ment először Újszászra.

Márk ekkoriban Linzben épített napelemeket, seftelt weboldalakkal és kannabiszolajjal. Magához csábította Sodit, aki ennek nem tudott ellenállni. Ekkor érte az első csapás: mivel szokás szerint, ahogy mások is ránéztek a munkájára, egyből megkapta az azonnali felmondást, ráadásul az Ogre is kirúgta a nyaralás előtti 2000 eurós védelmi pénz ellenére.

Endre Linzbe költözött Márkhoz, aki rövidesen magára hagyta, de ez Sodit nem tántorította el attól, hogy hosszabb távra próbáljon meg berendezkedni a festői szépségű, ám általa gyűlölt osztrák városkába.

Igazi balekként egyből ötévre bérelt lakást, majd ahogy munkát talált, a próbaidő alatt eszement költekezésbe kezdett (éves közlekedés- és szaunabérlet). Természetesen másnap megkapta a felmondását, hiszen a 3 órás betanító teszt ticketet 3 hét alatt sem tudta megoldani, az ezt követő időszakot örökíti meg a következő videó:

[1]