Irodalmi percek: Ennél már nincs lejjebb - nőverő transzneműt juttatott tovább az X-Faktor zsűrije

Innen: Sodipedia
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez

Az Irodalmi percek rovatban általában a soditrollok irományai és költeményei szoktak helyet kapni. Meglepő pillanat azonban, amikor a mainstream média cikke gyakorlatilag egy az egyben publikálható, mintha már eleve ide íródott volna (persze azt sem zárhatjuk ki, hogy valóban egy trolléga volt a szerző).

A cikk azon az eseten háborodik fel, amikor az X-Faktorban továbbjuttatott Kaffka Tibor (a.k.a. Tibcédesz, Kaffmerci) élő adásban összeveri és összerugdossa élettársát, Szedunka Jutkát (ami náluk egyébként igen sűrűn előfordult régebben is). A szituáció érdekessége, hogy a felkapott esett SoDI, azaz Kiss Endre Farkas linzi albérletében történt, ahová befogadta a két agresszív, alkoholista hajléktalant, sőt maga Endre is közzétett videót az eset kommentálására.


https://888.hu/kinyilott-a-pitypang/ennel-mar-nincs-lejjebb-novero-transznemut-juttatott-tovabb-az-x-faktor-zsurije-4338460/


Ennél már nincs lejjebb: nőverő transzneműt juttatott tovább az X-Faktor zsűrije

Fábián Eszter

2021.10.28. 14:10


Három igennel. Ugye, milyen elfogadó az LMBTQ-élharcos RTL Klub?


Komoly morális kérdéseket vet fel, hogy a mindenáron profitra és érzékenyítésre hajtó kereskedelmi csatorna egyik legnépszerűbb műsorában, az X-Faktorban a zsűri egy transznőt juttatott tovább, aki nem sokkal később élő adásban rugdosta szét párját, Jutkát.


Na, mondom, mit kell tudni:


Jutka és Mercédesz (utóbbi született Kaffka Tibor) már jó ideje a YouTube-on közvetíti magánéletét. Itt nem amolyan megélhetési influenszer tartalmakra kell gondolni, mint hogy miért használd ezt a tisztítószert az ablakpucoláshoz, vagy hogyan öltöztesd fel Kikit, a pincsit, ha 5 fok alá süllyed a hőmérséklet, hanem súlyosan patologikus megnyilvánulásokra. A Mónika-show hozzájuk képest óvodásoknak való délutáni mese. Jutka és Mercédesz az esetek nagy részében (közös videóikban) masszívan vedel, és egymást bántalmazza verbálisan és fizikailag. Ez utóbbit inkább Mercédesz szokta gerjeszteni, amihez feltehetően a szervezetében még mindig nagy mennyiségben fellelhető tesztoszteron jócskán hozzájárul.


Normális érzésű ember képtelen végignézni a videóikat, olyan mértékű sötétség, gyűlölet és gonoszság árad belőlük. Az említett felvételt azóta érdekes módon eltávolították, pedig Mercédesz még azt is találta mondani, miután megrugdosta párját, hogy


"így jár minden LMBTQ-ellenes, meg lesz rugdosva".


Aki nagyon ráér, akár 4,5 órán keresztül nézheti az életüket:

https://youtu.be/_5qSEF3_QhM


Mercédesz az X-Faktorban egyébként Az éjjel soha nem érhet véget című dallal indult, amelynek végén a zsűri még a közönséget is a színpadra hívta.

Az LMBTQ-jogok meg a minden mellett is kiálló csatorna számára az alapvető emberi jogok és normák, úgy tűnik, már kevésbé fontosak, ha profitszerzésről van szó...
További cikkek ugyanerről a témáról:


https://168.hu/szorakozas/videon-ahogy-az-x-faktor-versenyzoje-durvan-megrugdossa-parjat-217550


Videón, ahogy az X-Faktor versenyzője durván megrugdossa párját


Sokkoló felvételek készültek az ittas nőről, akit az X-Faktor mentorai három igennel juttattak tovább.

2021. október 28., 11:28

Szerző: 168


Az X-Faktor múlt hét szombati adásában tűnt fel Kaffka Mercédesz, akit a mentorok három igennel engedtek tovább. A nő hatalmas bulit csapott a színpadon, bár hozzá kell tennünk, az ítészek és a közönség inkább rajta, mint vele nevetett. Vélhetően csak azért engedték tovább, mert tudták, a mentorházban majd úgyis kiesik.

Nos, az egyelőre nem került adásba, hogyan szerepelt a későbbiekben Mercédesz, viszont nemrégiben felkerült a YouTube-ra egy videó, amin az erősen ittas nő többször megüti és megrugdossa élettársát – vette észre az Index. Az ápolónőként dolgozó Mercédesz, és párja, Jutka közös vlogot csinálnak, a legtöbb videójuk azonban arról szól, hogy ittas állapotban veszekednek. Az is kiderült a felvételekből, hogy többször kellett már rendőrt is hívni rájuk a szomszédoknak.

Legfrissebb élő bejelentkezésükben is az látható, hogy Mercédesz azért veszekszik Jutkával, mert az állítólag egy viszkis üveggel felsértette a száját. A felvételen jól hallható, hogy ezért bosszút akar állni partnerén. Először megüti a nőt, majd többször meg is rúgja, a fejét sem kímélve, miközben verbálisan is bántalmazza. És ha ez nem lenne elég, a nézők mindeközben arra bíztatták Mercédeszt, verje meg még jobban Jutkát!


A videót időközben törölték, így csak egy képernyőfotót tudunk mutatni, azonban már ennyiből is jól látható a helyzet brutalitása.

A felvétel egyébként Németországban történt, egy másik vlogger, SoDI lakásán, akivel egyébként Mercédesz több vlogot is forgatott. A férfi később közzétett egy videót, amiben megmagyarázza, hogy kénytelen volt a látottak miatt kihívni a rendőrséget, majd haladéktalanul ki is tette a két nőt a lakásból.
https://index.hu/fomo/2021/10/28/elo-adasban-rugta-fejbe-elettarsat-az-x-faktor-mult-heti-tovabbjutoja/


Élő adásban rúgta fejbe élettársát az X-Faktor továbbjutója

Neuzer Imre

Gerencsér Tamás

2021.10.28. 05:52


Kaffka Mercédeszt múlt szombaton juttatta tovább három igennel az X-Faktor zsűrije. A táncos performansszal jelentkező 39 éves ápoló tegnap este a YouTube-csatornáján élő adásban veszett össze élettársával, ami tettlegességig fajult.


Mercédesz és párja, Jutka hónapok óta közvetítik életüket napi több órában az interneten. Ezekben a videókban főként alkoholos befolyásoltság alatt egymással veszekednek, ajtót csapkodnak, amiért


a szomszédok Már többször kihívták a rendőrséget.


Már a tehetségkutató előtt is ezrek követték viharos kapcsolatukat, ráadásul nem az X-Faktor volt Mercédesz első televíziós szereplése. 2007-ben az akkor még Kaffka Tiborral a TV2 Mokka egyik adásában Havas Henrik készített interjút nemváltoztatási műtétjéről.

Tegnap esti, megrázó videójukban egy whiskys üveg került elő, amivel Jutka felsértette Mercédesz száját, ebből indult ki a vita, ami a felvételen 1 óra 40 percnél kezd bedurvulni. A szokásos ordibáláson és csapkodáson kívül a videón jól látható, hogy Mercédesz nem tudott uralkodni magán, és


nagy erővel fejbe rúgta Jutkát.


Ezek után még többször megütötte és megrúgta; az online közvetítés nézői biztatták Mercédeszt, hogy folytassa párja bántalmazását.


https://indavideo.hu/video/Kaffka_Mercedesz_bantalmazza_parjat


Az élő közvetítés lakótársuk hazaérkezésével zárult, aki a háttérben mentőket hívott a földön fekvő Jutkához.
https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/kaffka-mercedesz-jutka-bantalmazas-video-eroszak-x-faktor/j62nvl9?sl_ps=d_10


Élő videóban rugdosta párja fejét az X-Faktor versenyzője, majd vérző szájjal, magából kikelve üvöltözött az utcán – videó 18+

ma 09:30

Blikk

Riona

újságíró


Az X-Faktor múlt heti adásában három igennel juttatták tovább Kaffka Mercédeszt a mentorok. A 39 éves versenyzőről tegnap este megdöbbentő videó látott napvilágot.


Az ápolóként dolgozó nő rendszeresen közvetíti az ő és párja, Jutka életét a YouTube-on: a videókban az Index cikke szerint a legtöbbször ittasan veszekednek egymással, ám tegnap Mercédesz fizikailag is bántalmazta partnerét: élő adásban rugdosta Jutka fejét.

A portál úgy tudja, a párnál rendszeresek a hagos veszekedések, ajtócsapkodások, amelyek miatt a szomszédok már többször rendőrt is rájuk hívták a rendőrséget.

A mostani felvételen 1 óra 40 perckor kezdenek elfajulni a dolgok, miután előkerült egy viszkis üveg, amivel Jutka felsértette Mercédesz. Emiatt az X-Faktor versenyzője keményen bosszút állt partnerén, akit testszerte rugdosni kezdett, majd az arcát próbálta ököllel megütni.

Frissítés: Mercédesz a videókat cikkünk megjelenése után eltávolította a YouTujbe csatornájáról.

Ha a bántalmazás nem lenne így is elég durva, az élő videó alatt a kommentelők arra biztatták Mercédeszt, hogy jobban verje meg Jutkát. Persze, voltak olyanok is, akik azonnal rendőrt hívtak volna, de senki sem tudta a pár címét.

Az ominózus eset óra felkerült egy másik videó is, amelyben Mercédesz vérező szájjal beszél a kamerába, szintén egy veszekedésnek betudhatóan.

(A videókat a cikk megjelenése után törölték a Youtube-ról, de itt egy képkocka, ahogy a fekvő élettársát rúgja Kaffka.)

Mercédesz egyébként az Éjjel soha nem érhet véget című dallal állt az X-Faktor színpadára, egy elképesztő koreográfiával. Puskás Peti és Gáspár Laci a produkció láttán a színpadra hívták a stúdió közönségét, majd egy hatalmas bulit csaptak.
https://nlc.hu/sztarok/20211028/x-faktor-kaffka-mercedesz-veres-elettars/


Az X-Faktor egyik továbbjutója élőben közvetítette, ahogy megveri a párját


Kaffka Mercédesz továbbjutott a válogatón.

V.B.T.

2021. Október 28.


Kaffka Mercédesz produkciója nem volt jó, és most enyhén fogalmazunk. Ehhez képest továbbjutott, bár a mentorok sem gondolták komolyan. A 39 éves ápoló nem ismeretlen a netes közönség számára: Mercédesz és párja, Jutka hónapok óta közvetítik életüket napi több órában az interneten. Ezekben a videókban főként alkoholos befolyásoltság alatt egymással veszekednek, ajtót csapkodnak, amiért a szomszédok már többször kihívták a rendőrséget – írja az Index. A videót a cikkben lehet megnézni. Az egyre durvuló felvételek lakótársuk hazaérkezésével véget értek, aki a háttérben mentőket hívott Mercédesz földön fekvő párjához, Jutkához.


A lap kiszúrta, hogy nem az X-Faktor volt Mercédesz első szereplése. 2007-ben az akkor még Kaffka Tiborral a TV2 Mokka egyik adásában Havas Henrik készített interjút nemváltoztatási műtétjéről.