Irodalmi percek: Projektköltségek

A Sodipedia wikiből

Magyarország rémálma, Dec 28, 2020 11:03:36

Endre, ez a jogsis dolog is úgy ment, mint Karak? Folyamatosasn mentek az áthidalók cigire, herbálra, aztán egyszer csak benyögte a kis szerelmed, hogy jogsit szeretne csinálni, amivel aztán futárkodni kezd, így majd rendben tud törleszteni? :DDDDD Utána még jött az ukrán ügyintéző - korona mese, te meg szívesen szopod be ezeket, mert ha nem tennéd, akkor be kéne ismerned, hogy egy BALEK vagy :DD


Autismus Maximus, Dec 28, 2020 18:42:40

Szerintem ez így működött:


-Sodi kéne 1000 euró kutyaházra, streameljük ahogy alszik a kutya, fosni fogja!

-Hetyetye, küldöm az 1000 eurót.


...


-Sodi, nézd meg milyen gyönyörűen ki lett gipszkartonozva a fal, kéne még egy utolsó 1000 euró, hogy befejezhessük.

-Hetyetye, oké, küldöm.


...


-Ízé, TAOT Márk, mikor fizeted vissza a kölcsönt?

-Figyelj, pénzem nincs, de simán visszajön a pénzed, ha beindítjuk ezt a vállalkozást, hogy sittes cigány projektvezetők baszogatnak egyetemistákat, hogy csináljanak weblapot. Csak 2000 eurót küldj, azzal beindul a vállalkozás és simán visszajön a pénzed.

-Hetyetye, remek, akkor szépen egálban leszek, már utalom is.


...


-Izé, Márk, még mindig nem jött vissza tőled semmi pénz. Mikorra várhatom?

-Mi a faszt idegeskedsz?? Pont miattad nem indult be a projekt, mert a trolljaid szétbaszták a prowecomp weboldalát. De mondtam, hogy vissza fogok fizetni mindent, hát ismerhetsz, hogy bennem lehet bízni. Ha küldesz 1000 eurót, tudom biztosítani a megélhetésemet az osztrák napelemszerelő bizniszben, és simán visszajön a pénzed.

-Rendben Márk, utalok.


...


-Márk... szóval tavaly is azt mondtad, hogy most már jön a pénz... izé...

-Persze hogy jön, mi a faszt türelmetlenkedsz??? Sodi, nem ilyennek ismertelek meg. Már csak párat kell aludnod, és visszakapsz mindent, mert a futárkodós meló, amit el fogok kezdeni, behoz mindent. Persze hogy legyen meló és visszajöjjön a pénz, ahhoz mindössze csak jogsi kéne, ami simán nyereség neked, mert csak 2000 euró, ugyanis egy ukrán haverom lezsírozza okosban. Persze semmi illegális. Hiszen ismersz.

-Oké Márk, most már tényleg minden rendben lesz, jönni fog az a pénz. Utalom is a 2000 eurót.


...to be continued...