Irodalmi percek: Sikertelen próbanap

A Sodipedia wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen SnecológiaDocens (vitalap | szerkesztései) 2020. augusztus 13., 00:20-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „Tisztelt Kiss Úr! Nagy örömünkre szolgált, hogy jelentkezett az ALDI-hoz. Ugyan kicsit furcsálltuk, hogy miért egy bizonyos berlini üzletben akart dolgozni, d…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Tisztelt Kiss Úr!


Nagy örömünkre szolgált, hogy jelentkezett az ALDI-hoz. Ugyan kicsit furcsálltuk, hogy miért egy bizonyos berlini üzletben akart dolgozni, de ezt végül sikerült megszerveznünk, és cserébe ön vállalja, hogy mindig másnap tudja csak meg a beosztását. Próbanapja alapján azonban sajnos ezúttal nem tudjuk alkalmazni, a következők miatt:


- Cégünk dolgozóitól professzionális, ápolt megjelenést várunk el.

- Sajnos egészségügyi okokból sem tudunk 20 percenként szünetet engedélyezni.

- A csoportvezető tájékoztatása alapján úgy tűnik, hogy az oktatás folyamán Ön nem sajátította el, hogy minden terméket le kell olvastatni, és egyik terméket sem szabad kétszer vagy annál is többször leolvastatni.

- A legtöbb probléma azonban a pénztárgép használatával volt, a hosszú oktatás ellenére. A vásárlóknak az esetek több mint 30%-ában nem tudott pénzt visszaadni, ill. a pénzt a földre rakta, mert nem tudta a pénztárgépet kinyitni. Ezért 29 alkalommal volt szükséges az üzletvezető beavatkozása.

- A bankkártya terminál használata is nehézséget okozott. Amikor sikerült is nagy nehezen megtalálni a megfelelő gombokat, a visszaigazolást nem sikerült letépni.

- Sajnos a bankkártyák felismerése is gondot okozott, úgy tűnt, mintha Önnek soha nem is lett volna bankkártyája. Amit nem tudunk elképzelni, de másképp nem értjük, mi lehetett a probléma.

- Nem értjük hogy kik a "trollok", és a "szlovák ügyvédek", és miért kellett minden 4. vásárlót ezzel meggyanúsítani.

- Nem értjük, hogy ki "Andi", és miért adta ki az üzlet összes dolgozójának, hogy ha látják, akkor szóljanak Önnek.


A fenti pontok alapján kérem a megértését, és további sikeres álláskeresést kívánunk!