Irodalmi percek: SoDI csajozik

A Sodipedia wikiből

Az alábbi történetekben SoDI nőkkel kerül szexuális kontaktusba - magyarán erősen fikciós művekről van szó!


Callahan 2014-12-11 15:55:46

Na, tyeháty akkor itt ez az útynevezett nő, elég részeg, talán drogot is tolt, eddig jó vagyok, eddig shiker. Szemeim tágra nyitva, autizmus ezzel kicsukva, megnyerően mosolygok, és ezzel még Brian Tracy is egyetértene. A Sodi ma pinázni fog.

A csajozós pdf szerint elsőként fegyük le a nő ruháját. Jaj istyenkém, esz bonyolódik! Nya nyem baj, fogjuk fel játékként. Nőgyógyász fagyok, a SODI gyógyítani próbál. Az első pont azt tanácsolja, ne kezdjük rögtön a bugyival, a melleket is tegyük szabaddá, a ribancok szeretik az ilyesmit. A Sodi MINDIG a lényegre tér, de nem baj, akkor előbb elvégez egy kis mellrák-szűrést. Aztán PINANYALÁS, csá.

Áhá, szóval esz ety melltartó, éljen, legalábbis a pdf-ben hasonlóan nézett ki az ábrán. Jajj... nemigassz... basszmek... kurva nehéz kinyitni. Meg kellett volna néssznem jótyúbon, hoty kell. Anyám bazmeg erre se tanított meg, pedig neki is van melltartója. Leszarlak, térjünk át a pinára.

Far-mer-nad-rággkhhőőő. Hehehe. Itt a gomb, ikkhen... Slicc, ki cipp-zá-rolomm... Jahhhjjj... Megfájdult a hátam... Ilyen mélyre kell hajolni a Sodinak... Jahhjjj... Túl szűk ez a nadrág, nemigaz, nem bírom lehúzni... Segítenél, német csibe? Hilf mir... öööö... hóóze... mostéppenneeemmm... hetyetye... Danke.

Nos teháty őőő... itt szőrnek kéne lennie, anyámnak is volt. Nyem baj. Lássuk. Sodi doktor bácsi mekkvizsgál. Esz lehet itt a csikló. Faty assz lejjebb fan? MIFAANNN?! Jajj baszmek... Mi ez a sok lyuk? Mészteámapicsába... Inkább verjük ki... vagy nyissuk ki a gázt, de tényleg...


Autismus Maximus 2019-08-03 22:11:52

Na szhijasztokh.... hehehe.... Mikor van élőben a Sodi? MOST van élőben a Sodi. A Sodi.

A mai epzótyban egy merőben új játyékot fogunk kipróbálni, ami egy 200 eurós spórolásocskába került mindössze. Ráadásul most sok-sok év után nem csak singleplayerben játszik a Sodi, hanem kipróbáljuk a multiplayert is.

Nem új a játyék, már elmúlt 50 éves. Odafordítyom a flokker kamerát..... Őőőőhh... hehehe.... Helló Tatiana. Mondd tye is mind a 2 nézőnek: Helló Sodivlog. Izé.... nya.... Say: have a nice day Sodivlog.

Nnnyyya akkoj kezdjünk is nyeki. Először a beállításokkal kell kezdeni. Nyézzük meg, mik az opciók. Options. A melltartónak több fokozata van.... hmmm.... ény eszt nyem éjtem.... itt megnyomom, ott meghúzom..... AAAAARRRGGHHHHH nyeeeeeee.... de nyeeeeee!!! Nyem működik!!!! Én ezt nyem éjtyem...

Nya akkor így.... De nyeeeeee!!!! Galáe vale legalá evesevááá... Ez nyem működik. Várjál Tatiana, itt a tablet, megnézzük tyutyúbon hogy kell ilyet csinálni... hmmm... ény eszt nyem éjtyem. Bonyolult.

Nya menjünk tovább, ne hagyjuk cserben a nézőket, hehehe.... nézzük a bugyit.... hehe, pont olyan mint Vera nénié volt. Pjóbájjuk meg lehúzni.... nyííííí.... ehhhh.... nyah, erre kicsit pihenni kell, megfájdult a hátam. Nem erőember a Sodi.... Tatiana segíts, nem bírom lehámozni a bugyit egy ekkora seggről mint egy anyahajó. És meg kell mondanom neked, a dőlésszög sem ideális.

Pjóbájkozzunk valami mással. Felhúzom a gumit. Nyááááhh... nyem megy.... Édes istenem, de miééééééééért!!!???AAAAAARRRRRGGGHHHHH. Miért nem tyudok nyojmális éjtékelhető tajtalmat..... uhhhh, most nézem, hogy elértük az 1 óra 59 másodpercet. Nya szhijasztok!