Irodalmi percek: Szandika elkérése

A Sodipedia wikiből

Szandika egy prostituált fiatal nő, SoDI egy nőismerőse. Eddig feltáratlan módon kerültek kapcsolatba. A fiatal nővel Endre Sykpe videóchat-en kommunikált egy ideig.

Az akkortájt Angilában élő Szandika azzal kereste meg Endrét, hogy egy arab férfihoz ment feleségül, aki folyamatosan bántalmazza, bezárja a lakásba, rendszeresen análisan közösül vele, ő pedig menekülni szeretne előle. Több mint beszédes, hogy a homoszexualitását foggal-körömmel tagadó Endrétől kezdett el arról érdeklődni, vajon milyen módszerrel lehetne fájdalommentesebbé tenni az anális közösülést.

A nő azt is felvetette, hogy esetleg együtt bérelhetnének egy lakást valahol Endrével, sőt a Skype videóchat-en melltartóra vetkőzve érdeklődött Endrétől, hogy vajon jól néznek-e ki a mellei. Épeszű férfiak számára a napnál is világosabb felhívás ez egy "keringőre", illetve a közös albérlet esetében is világos, kinek mi lesz a "feladata"...

A csőbuzi Endrének természetesen nem esett le az ajánlkozás, így azonnal hárítani kezdett. Vagy ha le is esett neki, a legcsekélyebb mértékben sem mozgatta meg, hogy egy fiatal nő éppen a melleit riszálja neki.


Pár évvel később Szandika ismét kapcsolatba került SoDI-val, Endre élő stream-elése közben beszéltek többször egymással. Ekkortájt Szandika már Ausztriában "futott", illetve hát ismét a régi mesterség tekintetében "futtatták". Endre az élő adásban felvetette, hogy esetleg "elkérné" Szandit a "főnökétől", hogy egy-két alkalommal közösen utazgassanak. A nő azonnal felvetette az ismételt összeköltözés lehetőségét, amit a púpos rögvest elhessegetett. Sőt, azt is azonnal leszögezte a snecológusok számára, hogy szexuális közeledés fel sem merülhet, tisztán utazgatásról lenne szó. A homokos Quasimodo részéről ebben az egyben nem is kételkedünk...


Ez a "főnöktől elkérős" sztori ihlette meg az egyik snecológust, egy kitalált történettel:


D.Dezső Nov 15, 2019 15:26:04

Elképzelem, ahogy Tyodika elkéri Szandit a "főnökétől" ...


... Péntek este volt, a lelakott Grazi lakásban serényen dolgoztak a lányok. A román és szerb vendégmunkások egymásnak adták a kilincset. Igen felkapott hely volt ez a külvárosi kis dohos lakás, a standard 100 euro helyett itt 20-25 euróért is lehetett már lányokat kapni.

Délután 5-kor egy látszólag szellemi fogyatékos, koravén férfi lépett a lepukkant lakásba. Torz arcán bárgyú vigyorral kérdezte: En su-su-suldigum Szangyi?


Az apró előszoba a konyhára nézett ahol egy drabális méretű férfi ült. Jocó vagy, ahogy a híradások ismerik H. József, ismert figurája volt a Nyírségi alvilágnak.

Több évet ült zsarolásért és súlyos testisértés miatt. Az úgynevezett "cigánygyúrás" és a trombita réz ékszerek elkötelezett híve volt. 140 kilós testét alig bírta az alatti roskadozó kerti műanyag szék. Herbáltól homályos tekintetét a fogyatékos férfira emelte.


"Bit akarol? Baszni? Dikk, hol a Szani he? Gyere má' valami nyomorék van itt"

"Elnyézést tyisztelt natyságos Uram, ény tyak azérty jöttem, hogy megigyunk egy szört" - ezzel a furcsa szerzet két doboz langy meleg sört vette elő nylon szatyrából.

"Szeretyném naty tisztelettel, elkérnyi a Szangyit hétvégére, rekreálódni he-he" - Jocó először azt hitte csak képzelődik, de a legdurvább herbál sem tudott ennyire torz rémes halucinációt előidézni.

"Bi van veled te? Mit akarol a Szandival? Elvinni egészhétvégére? Az a pali he .. hahaha. Jó van nyomorék, de sokba fog kerülni, a Szandi megcsinál nekem egy nap legalább 6 románt, az minimum 300 euro, szóval 2 napra 600 a Szandi meg itt hagysz nekem 2000 Eurot letétbe, ha nem jönnétek vissza."

"Tyhe én nyem, most nyem, ény csak rekreálódnyi metyünk, ény nyem tyudok annyi pénzty adni." - a nagy hetyetyézésre megjelent Szandi is, és Jocó ölébe ült.

"Hallod Joccó! Ez az a madár gyerek akit monntamm' ez dikk még egy kisasztalért is 600 eurót ad, vann neki sokk kártája" - Jocónak sem kellett több egyszer kellett csak rábaszni a gnóm púpjára és már mentek is az automatához.


Volt nagy öröm Mátészalkán amikor Jocó hazament, vitt a rajkóknak minden jót, Playstationt, Gamer pc-t, Drónt. A Mátészalkai cigánysor szegény gyerekeinek óriási boldogságot okozott, azóta is csak Jocó a Mikulásnak hívják a kispurdék.