Kisboros

A Sodipedia wikiből
Boros László, Tiszavasvári

Kisboros

ifj. Boros László, aka. Kisboros, Zsír, Bori, Borovoj, Alexander ügynök. Ukrán származású mamahotellakó, Tiszavasvári lakos, önjelölt fotóművész, tényfeltáró és internethuszár (egyes meg nem erősített információk szerint illegális cigicsempész, valamint elhullott kutyatetemek abuzálásában leli örömét), aki 40-hez közeledve jelenleg is a szülői házban él. SoDI lelkes kommentelője, később nagy trollvadász.

Önmagát eltartani képtelen, szexuális kapcsolata sosem volt. Viszont interneten keresztül már küldött képeket egykori "szerelmének" meztelen alsótestéről, folytatva a retardok által létrehozott fütyikamerás hagyományt. Szexualitása azonban – mint az összes retardnak – meglehetősen torz, mert a nőket már gyerekkorától kezdve megveti, sőt saját maga ábrándozott egyszer a fórumon, hogy szívesen szopkodná öreg zsidó producerek metélt farkincáját, hogy cserébe szerepet kapjon Hollywood-ban. Saját maga újságolja el, hogy olykor női ruhákat próbálgat, valamint nagy gyűjteménye van női kenceficékből.

Végzettségére nézve kvázi-programozó, diplomázásától kezdve legtöbbször munkanélküli, bár olykor visszatér a Jabilba szalagmunkás melóba. De legtöbbször tesz érte, hogy hamar lapátra kerüljön – hírlik róla, hogy egy alkalommal székkel támadt munkatársaira (akiket skizofrén beidegződései miatt szintén soditrolloknak tart, vagy legalábbis azok ügynökeinek), máskor viszont balettcipőket emelt el egy öltözőszekrényből (a mai napig érthetetlen, mire kellett ez neki – bár fent említett szexuális elhajlásai miatt tippjeink azért lehetnek...)


Enyhe bipoláris zavarban szenved, nincsenek barátai, társas kapcsolatai, sem céljai. Egy időben szeretett online pókert játszani, az ebből származó nyereményét azonban hamar eltapsolta. Eredményeket ért el sakkban, ennek ellenére logikai tudását képtelen alkalmazni. Korábban már összetűzésbe keveredett Szőke Zoltánnal, egy tiszavasvári fideszes képviselővel is, akiről lejárató cikkeket terjesztett a neten, amiért a képviselő úr nagy ruházással fenyegette meg, és csak édesanyja könyörgésére volt hajlandó elállni attól, hogy rendesen helybenhagyják a debil hülyegyerekét. Később azt hallucinálta, hogy fekete autókból figyelik a házukat. Másik mániája, hogy zuhanyrózsába helyezett mikrofonon keresztül hallgatják le, valamint hogy a reggelente kukorékoló szomszéd kakas is valójában a fórumtrollok kémkakasa. Nagy '80-as évek-rajongó, kedvenc sorozata a Columbo és a Knight Rider, gyűjti a Popcorn és Bravo magazin-posztereket.

Első felbukkanása retardkörökben a Molnár F. Árpádhoz és a Hírháttérhez kapcsolódó fórumokhoz köthető, ahol folyamatosan védelmébe vette az elmebeteg ELI-t, aki azonban nem volt kíváncsi önjelölt védelmezőjére, és egy idő után elhajtotta a francba. Jellemző tulajdonsága, hogy okoskodásával, fölényeskedésével sok ellenséget szerzett magának, egyéni rekordot tart fent fórumkitiltásokból.

Története Sodi fórumán

SoDI fórumán egy rosszul sikerült Facebookos akciót követően jelent meg: a nőverő kommunista Kiss Roland (Tajgetosz) szárnysegédjeként Charles Lee Ray, majd Mörderpuppe néven nagyképűsködött a trollokkal, ám egy bizonyos Szabónak (Kisboros ősellensége) köszönhetően hamar lebukott. Hamar kiváltotta a trollok indulatát stílusával, fenyegetőzéseivel, viszont nagyon hamar be lehetett csicskítani. Rendszeres visszajáró alakja lett a fórumnak, unalmas picsogását, emós nyálverését viszont a trollok hamar megunták, és igyekeztek tudtára adni, hogy tűnjön el a fórumról, ám ezt képtelen volt felfogni, folyamatosan vissza-visszajárt. Ilyenkor végtelen ciklusba kerül: először erőszakkal fenyegetőzik, majd kőkeményen csicskul, és rendszerint 1-2 napra a Facebook-profilját is inaktívvá tesz (később persze, ha visszanyerte a bátorságát, visszaállítja). Ilyenkor arra hivatkozik, hogy bepánikolt és minden megengedett számára.

Kisboros a cigicsempész

Ezt megelégelve egyesek feltelefonálták Laci édesanyját, aki állítólag pár napra eldugta 32 éves gyernőtt hülyegyereke elől a klaviatúrát. Persze később sem állt le, így a radikálisabb intervencionisták elhatározták hogy kicsit megleckéztetik a tiszavasvári buzihuszárt: cigarettahirdetéseket adtak fel a nevében, majd később Indiából és több külföldi címről rendeltek neki szexuális segédeszközöket és nagy mennyiségű dohányárut. Kisborosék vezetékes telefonja éjjel-nappal csörgött, arra viszont hónapokig képtelen volt, hogy lecseréltesse a telefonszámot, amit a trollok többször tanácsoltak neki. Életképtelenségére jellemző, hogy 2014-ben nincs mobiltelefonja, ami a vonalas alternatívája lehetett volna. Minden telefoncsörgés alkalmával megjelent a fórumon feljelentéssel, belezéssel, veréssel fenyegetőzve, miután anyja a gyerekszoba ajtaját feltépve üvöltözött egy sort életképtelen kölkével. Három hónap után Borospapa végre megelégelte a hülye fiacskája teremtette áldatlan állapotokat, és lecserélte a telefonszámot.

Kisboros, a trollvadász

Miután példaképe, Tajgetosz börtönbe vonult, Kisboros munkakeresés helyett át kívánta venni a helyét, mint Legfőbb Trollvadász. Állítólag minden egyes trollról aktákat vezet, bár kérdés hogy minek, hiszen fél év alatt egyetlen trollt sem tudott beazonosítani. Bosszúját úgy kívánta elérni, hogy 1. feljelentette a fórumot, legalábbis ezt bizonygatta. Aztán lebukott, hogy még a rendőrségre se mert bemenni a feljelentéssel, szóval csak kamuzott. 2: a trollaktákat elküldte Tomcat-nek, a Tolvajkergetők egykori vezetőjének (akinek szintén esküdt ellenségei voltak a snecológusok), hogy majd a tininindzsáival jól megverik a trollokat (mindet egyenként), de TC retardáltnak nevezte és szintén elhajtotta a búsba. Az eszköztelenné vált trollvadász így jelenleg üres fenyegetőzésben éli ki bosszúvágyát. Állítása szerint életcélja, hogy leszámoljon a trollokkal. Segítőkészebb kommentelők többször is jelezték neki, hogy inkább a munkakeresésre és a szülői házból való elköltözésre kellene inkább koncentrálnia, de Laci hajthatatlan maradt. Jellegtelensége és említésre se méltó fenyegetőzései ellenére saját szócikket kapott végül a Sodipedián, amely tény újra és újra kiváltotta az őrjöngéseit.

Az egyezség

A trollok egyezséget ajánlottak Lacikának: ha bemutat egy munkáltatói igazolást, egy fényképet amin a munkahelyén dolgozik és egy olyan felvételt, amin meg van mosva a haja, azt a gyógyulás jelének tekintik, és eltávolítják a szócikket. Boros a feltételeket soha nem teljesítette, azonban 2015-ben a snecológusok jószándékúan mégis egyoldalúan eltávolították a szócikket.

Boros azonban ezt nem értékelte úgy, hogy jobb a békesség, és ideje eltűnni a sodifórum látóköréből (pedig a snecológusok már nem foglalkoztak vele, sőt az őt csalogató provokatív kommentelőket is lehurrogták), hanem továbbra is 0-24-ben kocsányokon csüngött a fórumon és folytatta a fenyegetőzést. A trollok újra és újra próbálták csitítani, rávenni a végleges távozásra, sőt folyamatosan kapta az építő jellegű javaslatokat, életvezetési tanácsokat, de Boros minderre továbbra is mocskos szájú fenyegetőzésekkel reagált. Elméje olyannyira rácsavarodott már a fórumra, hogy maga is folyamatosan használni kezdeni a sodizmusokat. Sőt mi több, egykori védencét, SoDI-t is alázni kezdte – gyagyásnak, púposnak, recskásnak nevezte számos alkalommal a fórumon. Be kell látni, hogy egészen szórakoztató soditroll lehetett volna belőle, ha nem borítja el agyát teljesen az elmebetegség.

Mivel a sok jótanács ellenére sem fejezte be a fenyegetőzést és az őrjöngést, a Snecológia Tanszék Nagytanácsa nagy többséggel a szócikk visszaállítása mellett döntött. Az alku viszont továbbra is áll: munkáltatói igazolással, mosott hajas fényképpel, valamint a fórumról való örökre szóló eltakarodással a Tanszék hajlandó a szócikk újbóli eltávolítására. Ha e sorokat olvassa a kedves Olvasó, akkor Boros sajnos ezen percekben is a gyerekszobában csépeli a klaviatúrát, fossa tovább az őrjöngéseit a fórumra – haja pedig minden bizonnyal továbbra is zsírtól csatakos.