Kolosy téri szafari

A Sodipedia wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Sodian Assange (vitalap | szerkesztései) 2012. január 21., 14:38-kor történt szerkesztése után volt. (Levédte a(z) Kolosy téri szafari lapot ([edit=autoconfirmed] (határozatlan) [move=autoconfirmed] (határozatlan)))
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

A Kolosy téri szafarira 2011. december 31-én került sor. Az év utolsó SoDI-szívatásának előzménye, hogy SoDI megpróbált beépülni a trollok belső kommunikációjába, hogy - a korábbi szopatások után - előre értesüljön az ellene folyó szervezkedésekről. Ehhez létrehozta SneciManó nickjét, amelyről azonban a trollok hamar kiderítették, hogy SoDIé. Ezután külön az ő számára "titkos" fórumot létesítettek. Ezen a fórumon aztán úgy tettek, mintha kinyomozták volna SoDI tartózkodási helyét, és arra készülnének, hogy szilveszter estéjén "meglátogassák". A sikeres kémkedésen fellelkesült Kiss kapott az alkalmon, és ellentámadást tervelt ki. Ezért a fórumon "megbeszélt" időpontban ellátogatott a megjelölt Kolosy téri sörözőbe, ahol fényképeket és videófelvételeket készített a közönségről. A terve ezzel valószínűleg az volt - ahogy korábban már fenyegetőzött -, hogy a képeket "kirakatja" a radikális weboldalakra, és akkor majd az ő védelmében szkinhedek ezrei fogják üldözni a trollokat, amiért beszóltak SoDInak. Saját elmondása szerint:

"embereket fényképeztem, és arcokat gyűjtöttem a későbbi válogatáshoz. Néhányan furcsán néztek rám, róluk biztos voltam. na jó, volt videózás is, mert annál nem kell sokáig célon tartani, és később ki lehet elemezni..."''

A Kolosy térre természetesen egy troll sem ment el, hiszen SoDI-n kívül mindenkinek van jobb dolga szilveszterkor. Így aztán a videó dobozban maradt, SoDI pedig azzal az érzéssel zárhatta az évet, hogy megint alaposan át lett verve.