Krokó

A Sodipedia wikiből
SoDI példaképe, hebroid ingyenélő, aki kárpótlásokból tartja fenn magát. Visszatérő elem SoDI sikerességről szóló hozzászólásaiban.
Kalmár László (Kroko)

Kossuth-téri "önjelölt néptribun" 2006 őszén. Krokó előszeretettel hívatja tanár úrnak magát, ezzel is növelve nemlétező tekintélyét. Sodi 2010 őszén tartósan foglalkozott Krokóval a jobbstart.hu nevű oldalon - a jobbstart minden egyes "száma", minden frissítése egy-egy krokói interjút tartalmazott. Felületes olvasó számára is hamar nyilvánvalóvá vált azonban, hogy az interjúkat nem Sodi készítette - ún. öninterjúk voltak, vagyis Krokó saját maga tette fel a kérdéseket és válaszolt is rájuk. Sodi már a kész anyagot kapta, amihez ő maga nem nyúlt.

Összesen négy darab öninterjú született a jobbstart.hu hasábjain, melyek túlnyomórészt Krokó és élettársa, Melinda közötti veszekedésekről szóltak. A Mónika-show legmélyebb bugyrait idéző, putriscigány-színvonalú sárdobálás, a családi szennyes kiteregetése ország-világ (aka a snecológusok) előtt nem hozott eredményt Krokónak - ma is nyugdíjas édesanyjával osztozik egy lakáson, annak nyugdíját használva szükségletei fedezésére.

Sodi a sodi.atw.hu oldalon, Krokó kapcsán került élete legnagyobb ellentmondásába - szavahihetősége, mely már akkor is erősen kérdőjelesnek számított, itt tört darabokra és semmisült meg teljesen. Sodi egyik kommentjében lelkesen újságolta, hogy Krokó és Melinda szexvideója hol nézhető meg ("a redtube.eu oldalon Melcsike névre rákeresve tényleg Kroko csaja jön be"), majd később, mikor a komment kényelmetlenné vált számára, első reakciójában bagatellizálta a dolgot, majd mikor ez nem segített, nem átallotta letagadni az egészet, s utalni arra, hogy valaki más törte fel a profilját és kommentelt a nevében.

Ez az ordas hazugság még a tapasztalt snecológusok körében is hatalmas felzúdulást váltott ki - Sodi pedig ismét bebizonyította, hogy ha érdeke úgy kívánja, képes akár a csillagokat is lehazudni az égről.

Az inkriminált szexvideóból Krokó kapcsán két további dologra derült még fény - első, hogy a "tanár úrnál" bizony hiányzik a garbó nyaka, vagyis Krokó metélt. A második, amely némi találgatásra is okot adott, miért hagyta ott a krokodilt a nője: a videón nem történt hagyományos közösülés, mindössze ujjazás, valamint orális szex Melcsi részéről. A videó alapján Krokó nyilvánvalóan nem boldogult a feladattal, hogy örömet szerezzen partnerének.