Kronológia: az általános iskolától Vera néniig

A Sodipedia wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen SnecológiaDocens (vitalap | szerkesztései) 2021. január 17., 01:26-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „Az alábbi kronológiai jegyzék a Snecológia Tanszék hallgatóinak gyűjtése. A fő érintettek '''SoDI''' (Kiss Endre Farkas) és '''Tomcat'''…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Az alábbi kronológiai jegyzék a Snecológia Tanszék hallgatóinak gyűjtése. A fő érintettek SoDI (Kiss Endre Farkas) és Tomcat (alias malac).


Ha fejből kellene idéznem, akkor az általános 1-4-if Füzítőn járta a nagymamánál, mert lepasszolták a szülei. Aztán mikor kiidegelte a nagyanyját és az kórházba került, visszavitték Pestre.

Endre Budapesten kezdte meg az általános iskolai tanulmányait, és már akkor kiderült, hogy komoly problémák vannak vele. Az első pár siralmas év után a szülei házassága megromlott, ekkor került le Almásfüzitőre az apai nagyanyjához. Itt üzemelt a hírhedt Bunki Bank is.

A gyenge vidéki iskolában egészen jó eredményeket produkált a fővárosban bukdácsoló Endike, a szülei is megpróbálták rendezni a házasságukat, ami állítólag Gyöngyi félrelépése miatt romlott meg. Ekkor Endre visszakerült a szüleihez, de hamar kiderült, hogy a félfogyatékos gyerek állapota nem javult Füzitőn, sőt, pszichésen csak tovább romlott. Valószínűleg ez is közrejátszott a szülők válásában.


Ekkor adták el a Bata és Fekete (Schwarz) nagyszülőktől örökölt lakást az egykori budapesti gettóban, a Király utcában. Endre az apjával a Nándorfejérvár közbe költözött. Kiss Endre János szoftverfejlesztő volt a szocializmusban, egy szövegszerkesztőn dolgoztak. Azonban a piacgazdaság bevezetésével a termékről hamar kiderült, hogy elavult és versenyképtelen, így a szélnek eresztett és felszarvazott Bandibá az alkoholhoz fordult. Ekkoriban történhetett a baleset, amikor az ittas apa az autójukkal hátulról egy buszba rohant, és Endre feje megsérült, de ő nem volt hajlandó orvoshoz menni. Egyesek szerint a születési rendellenességei mellett ez is hozzájárult a csökkent szellemi képességeihez.

Itt járta a középsulit, ahol annyira népszerű volt, hogy a szalagavatós táncon egy csaj sem akart hozzáérni, még egy 2 perces keringő esetében sem, úgyhogy a tanárnővel táncolt a torz arcú rém.


Az általános iskola siralmas eredményekkel történő abszolválása után az Öveges József Középiskola speciális (kisegítő) osztályába íratták be a szülők a debil fiukat. Bár saját bevallása szerint jogi pályára készült, Endre mégis megbukott magyarból, így pótvizsgáznia kellett. A szülők magántanárokat fogadtak mellé, így nagy nehezen végül átment. Ez és az osztályfőnökkel keringőzés igazi megkoronázása volt a gimnáziumi éveinek.

Középiskola után az Isztibe került, kapott valami okj-s sajtpapírt, hogy rendszergazda, azóta is ez a legmagasabb végzettsége.


A már gimiben gerincferdüléssel diagnosztizált Endre nem volt hajlandó gyógytornára járni, ezért már érettségire enyhén púpos lett. A nyári korrepetáció is annyira kifárasztotta, hogy úgy gondolta, neki jár egy év pihenés, hogy csak utána kezdjen el ráhangolódni a felvételi vizsgákra felkészítő szakasz megkezdésére. A szülei ehelyett elzavarták az egész nap a számítógép előtt rohadó Endikét az ISZTIbe, hogy legalább valami haszna is legyen a kockulásból.


Érdekes tény, hogy ha három évig ottmaradt volna, akkor egy BA diplomát is kaphatott volna az ott elvégzett tanulmányok után, így nem csak érettségizett proli lenne. De természetesen nem így tett. Még egy sajtpapírt összehozott a RendSzám Bt.-nél, aztán az akkor legalacsonyabb bejutási pontszámú Informatika tanár szakon folytatta a tanulmányait. Majd még beiratkozott 3 másik karra is, de nem tudta elvégezni egyiket sem mert egy lusta ostoba looser.


Az apja az egyetemi évekre teljes alkoholizmusba süllyedt, az anyja (Bata Gyöngyi Éva alias Golda Meir) pedig valószínűleg fűvál-fával kormoltatta a lyukát, ezért senki nem ért rá Endrével foglalkozni. Mivel Gyöngyi akkoriban lakáshitelekkel verte át a magyar embereket, volt mit a tejbe aprítani, az egykori sikeres Bandibának pedig voltak még megtakarításai, ezért törődés helyett egyszerűen csak betömték Endike pofáját egy marék pénzzel. Ekkoriban járt ki videókártyát vásárolni Bécsbe például.


Tehát a negligált, de pénzzel rendesen kitömött Endre az előremenekülés taktikáját választotta, és újabb és újabb fizetős szakokra iratkozott be, hogy ezzel leplezze a tanulmányi kudarcait. Ekkoriban vette fel a Diákhitelt is, amit az utolsó fillérig elköltött kütyükre, abban a hiszemben, hogy ráér akkor törleszteni, amikor dolgozni kezd (és mivel nem tervezett már akkor sem dolgozni, ezért ő ezt úgy értelmezte, hogy soha). Erre jöttek rá BKV-büntetések és közműtartozások, mert a hűtőbe bepakoló GRoby-futár és a soha nem használt autó fenntartása fontosabb volt, mint a bérletvásárlás vagy a gázszámla kiegyenlítése.

Az egyetemi kutyakomédia alatt a szülei elváltak, az anyja oly' annyira szerette Endrét, hogy bezsuppolta az akkorra már kőalkesz apjához, aki odahurcolta a hajléktalan haverjait. Fun fact, hogy az apja csöves nője ott halt meg a lakásban, ezt Sodika mesélte a flokkban heherészve. Hogy amikor meghalt a nő, csak annyit mondott az apjának, hogy őt hagyja az egésszel, bemegy a szobájába, majd előjön, ha már elvitték a hullát.


Ez az időszak elég rejtélyes. Endre elmondása szerint az apja alkoholista és/vagy hajléktalan barátai rendszeresen jártak fel a Nándorfejérvár közi lakásba, állítólag még a könyveit is eladták, hogy italt vegyenek belőle. Ennél sokkal valószínűbb, hogy bár voltak néha tivornyák az ingatlanban, a tankönyvekre kapott pénzt maga az eddigre már erősen púpos Endike verte el a bérletpénzhez hasonlóan Red Bullra, junkfoodra és kütyükre. A nő halála viszont tökéletesen érzékelteti a szociopata Endre jellemét, tehát biztosra vehetően igaz.

Ezután az anyja ingatlan bizniszeiből kapott saját lakást, de sokáig nem élvezhette, mert az egyetemi tanára jól lerántotta 3 misivel + jelzálogot tetetett a lakásra.

Az ominózus lakás a Nándorfejérvár közi ingatlan. Ezt a válás után vásárolták Endre nevére, de az édesapja haszonélvezeti jogát bejegyezték rá. Ezen felül az apai nagyja öröksége 3 millió forint volt, amiről az apja nagyvonalúan lemondott, így az is Endre nevére került.


A tanára, Sas Péter viszont nem az egyetemen tanította, hanem még az ISZTIben. Itt találta meg a kicsit debil, zsidó Endikét, hogy bevonja egy remek projektbe. Egy vidéki judaika múzeumot akart létrehozni a Bittner nevű apósával együtt, amihez Endre odaadta az egész nagyanyai örökségét és jelzáloghitelt vett fel a házára, hogy ezért cserébe élete végéig az intézmény rendszergazdája lehessen. Ez nem világos, miért érte volna meg neki, de sokkal érdekesebb, hogy ekkoriban akarta az anyja gondnokság alá helyeztetni a retardált fiát, miután nagy nehezen töröltette a jelzáloghitelt az ingatlanról. Apró csavar a történetben, hogy ezután "elfelejtették" visszatenni Bandibá haszonélvezeti jogát a lakásra.

Hiába nyerte meg a pert Endre (azaz inkább az anyja), mivel Bittner nevén semmi nem volt, ezért a hárommillió forint úgy tűnt, végleg elúszott.


Endre ekkoriban kezdett el teli szájjal zsidózni, a saját balekságát pedig a zsidó lakásmaffia elleni harcként publikálni. Azt persze finoman elhallgatta, hogy 3D menórákat modellezett Sas tanár úrnak. A Sodiblog aranykora volt ez, ekkor gyűlölte meg a nagyképű, náci mocskot terjesztő, budai úrifiút a snecológusok első generációja. A gondtalan egyetemi évek idejéből származik a legendás masztipartis komment is az Index fórumáról.


Még egyetemista srácként került közel a szélsőjobbhoz, a szülei által vásárolt kamerával rendszeresen közvetítette a hőbörgéseiket, bár többször zsidó provokátornak nézték. 2006-ban másfél napra fogdába került, az ezért kapott kártérítésből vásárolta az Acer faptopot. Megismerkedett Gaudi-Nagy Tamással és Morvai Krisztinával, akiktől még parlamenti belépőt is kapott, amit talán egyszer használt. Azóta a szélsőjobb számára is páriává vált, Gonda László szerint a hozzá hasonlók "olyan kárt okoznak a nemzetnek, hogy az nem igaz". A szintén zsidó, szintén pedofil, szintén másokon élősködő, hobbijogász, munkakerülő Kalmár "Krokó tanár úr" Lászlót is ekkoriban ismerte meg.

A jelzálogot végül fel tudták oldani, de az anyja is kurvára elúszott, valószínűleg valamilyen fél-legal ingatlan jogászkodásban volt benne, ami földbe állt, amikor 2008-ban elszálltak a hitelek. Az anyja ingatlanjogászként dolgozott, és vastag jutalékért vette rá a szerencsétlen embereket minél nagyobb, lakásvásárlásra fordított devizahitel felvételére. Ahogy beütött a válság, ennek az üzleti modellnek is leáldozott. Hiába volt Gyöngyinek és Endrének 3-4 ingatlanja, ahelyett, hogy összeköltöztek volna egyben, továbbra is a megszokott, pazarló életszínvonalukon éltek, a debil gyereknek pedig három egyetemi szakon kellett tandíjat fizetnie.


Az anyja addigra felélte minden ingatlanát és eladatta Sodival a Budai lakást, hogy kiköltözzenek Pátyra. Gyöngyi remek üzleti érzékét dicséri, hogy az ingatlanok kiadása helyett egyszerűen felélték azok árát, majd miután Endre lakását is eladták, beköltöztek a félkész pátyi házba. Mivel Bandibát már korábban lemondatták a haszonélvezeti jogáról, így szerencsétlen apa hiába adott mindent a fiának, így egy düledező, szomódi putriba kényszerült.

A szigeteletlen pátyi házat villanyfűtéssel kívánták melegen tartani, ahelyett, hogy vettek volna egy vaskályhát, mert az urizáló zsidóknak derogált fát aprítani. A fő problémát azonban nem ez okozta, hanem az, hogy Sodinak kellett volna kitermelni a rezsit, de Endre nettó napi egy óránál nem volt hajlandó többet dolgozni, így még a rezsi töredékét, havi 30 ezret sem kereste meg.

Endre egyetemi tanulmányai is ekkoriban értek véget. Bár a mai napig fel van háborodva, hogy ha valaki azt mondja, kibukott a felsőoktatásból, a valóság az, hogy még az utolsó években is voltak elsőéves tárgyai, így a diploma közelébe sem jutott. Így maradt tehát egy érettségizett proli a többgenerációs értelmiségi család gyermeke.


A Kolosy tér 1/a számú ház első emeletén üzemelt a Pénzmentő cég, Rocskai János és neje, Kovács Veronika tulajdona. Utóbbi Gyöngyi régi barátnője volt, hozzájuk kéredzkedtek be, így az első időkben anya és fia költözhettek be a Pénzmentő Kft. irodájának kisszobájába. Ez az idilli állapot nem tartott sokáig, mert ekkoriban született meg a híres Velvet címlap, ugyanis Endre munka helyett maszturbálós videókat készített és töltött fel magáról videómegosztó oldalakra, ezen kívül pedig szexhirdetésekben jelentkezett párok mellé "házibarátnak". Miután az ügy kipattant, Vera néni páros lábbal rúgta ki az aberrált zsidókat az irodából.

Ezután a Snecológia sötét foltja következett. Endre vagy másfél évre eltűnt az internetről, Gyöngyi pedig visszakerült Pátyra. Többen azt tippelik, hogy Endre vagy öngyilkosságot kísérelt meg, vagy egyszerűen csak súlyos idegösszeomlása, esetleg agyvérzése volt. De miután újra előkerült, már csak egy erősen leépült változattal találkozhattak a munkásságát követők.

Ennek ellenére az újbóli előkerüléssel kezdődött a Snecológia egyik aranykora. Vera néni rejtélyes okból csak Endrét vette vissza az irodába, aki - mivel megszűnt rajta a nyomás, hogy dolgozzon - irtózatos elánnal vetette bele magát lecsúszásba. Az irodában egy hálózsákban aludt a kanapén (egyesek szerint az asztal alatt), a Rocskai család maradékát ette, Vera néni egyik fia, Rocskai Gergő levetett, három számmal nagyobb ruháit hordta.


Ebben az időszakban gyakorlatilag nem dolgozott, hanem különböző retardok akcióit kamerázta. Megismerkedett dr. Fórizs Eszter paranoiás elmebeteggel és sleppjével, Soós József Titánnal, Molnár F. Árpád egykori fegyverhordozójával, és Rácz Gábor Lászlóval alias RGL-lel, a munkakerülő, mindenkiben nácikurvát látó aprócigánnyal. Velük többek között Bándy Kata emlékét is meggyalázták, csak azért, hogy Fórizs egykori cigány szeretőjével újra összekerülhessen. A Balogh Béla cigány zsebtolvaj vezette Koppány Csoporttal is ekkor jártak harcolni a kilakoltatások ellen, amik többnyire a lakás szétrombolását, a hitelkárosult emberek helyzetének további romlását hozták magukkal. Endre bármilyen ocsmánysághoz adta ezekben az években a nevét, akár egy tál borsófőzelékért is.

A havi egy-két tízezer forintot, néha még kevesebb pénzt eredményező gányolásai bérét már ekkoriban is gyorskajára, energiaitalra és alkoholra fordította. Legendássá vált az alsó polcos macedón Gléda borból kotyvasztott boros teája.


Mivel a Rocskai család Vera nénivel ellentétben gyűlölte a koszos, büdös, recskás Endrét, az öreglány egyre inkább próbálta a munka világa felé terelni pártfogoltját. Először a Gyermek téren üzemelő Groteszk Kreatív Társulat nevű gányoldába nyomta be, de még annak patkányképű főnökura, Solymári Róbert is úgy nyilatkozott Endre képességeiről, hogy önálló munkára teljesen alkalmatlan, kizárólag pofonegyszerű részfeladatokat adtak ki neki. Mivel ezeket is rossz minőségben, késéssel adta le, ezért rövid úton megváltak tőle.

Endre a Koppány Csoporttal töltött lumpenkedés alatt megismerte Krizsai Andreát, aki egy nagyvonalúan elejtett mondatban azt mondta, ha Berlinben jár, látogassa meg őt. Balszerencséjére Endre ezt szó szerint értette, ezért Vera néni pénzén a német fővárosba utazott. Mivel már hosszú évek óta tinifiúkra recskázott, az utazás előtt két hétig tartogatta az ondóját, hogy ha Andi szexet akarna, akkor tudjon teljesíteni. A német kiruccanás alatt hamar kiderült, hogy egyrészt semmilyen nyelven nem ért, ahogy az is, hogy Andinak partnere van, ezért nem tart igényt a púpos gnóm szamárfaszára. Később kiderült, hogy a szélsőjobbal kokettáló Endre antifasiszta tüntetésen vett részt, sőt, még füvet is szívott a kint töltött hét alatt.


Vera néni közben rákos lett, és tudta, hogy ha ő meghal Endre repülni fog az irodából. Mivel a magyarországi munka nem vált be, ezért Endre kitalálta, hogy csak külföldön lehet boldogulni, ezért fizette a sokmilliós nyelvórákat a retardált, lusta púposnak. Ennek keretében került ki először Berlinbe, ahol a Kapitel Zwei nyelviskolában imitálta a tanulást, miközben sikeresen bebizonyította, hogy képtelen magáról gondoskodni (a legendás égetett csirke és a ravioli konzervek esete).

Andihoz úgy próbált közel kerülni, hogy felajánlotta, lefejleszti a galériájának weblapját komplett levelezőrendszerrel. Semmilyen funkció nem működött, kivéve egyet: Endre Andi minden lépését monitorozta és olvasta a leveleit, mindezt színes-szagos-boldozott levelekkel súlyosbítva. Ezért aztán a nő megvált Endrétől, és megfenyegette, ha még egyszer zaklatni meri, a rendőrökkel viteti el, sőt, szétloccsantja az agyát a betonon.


Az Első Berlini Exodus utolsó mozzanatai közé tartozott, amikor Andi nem vette át a Vera néni által az ő címére, Endrének küldött "téli kabátot". Sokak szerint a csomagban pszichiátriai gyógyszerek voltak. Így végül magányosan likőrkézve, kínai izzósorral körbetekerve töltötte a karácsonyt a teljesen összeomlott púpos, még egy utolsó könyörgős videót rögzítve Andinak. Vera néni érezte, hogy védence centikre lehet az öngyilkosságtól vagy a pszichiátriától, ezért fiát küldte ki, hogy autóval menekítse ki a teljesen megzuhant Endrét Berlinből.

A kudarc után Vera néni az egyik barátnőjét (bizonyos Tóth Ildikót - "Fordos nénit" - , aki egykor állítólag a Ford németországi leányvállalatának középvezetője volt) is bevonva agyonmasnizott, hazugságokkal teli életrajzokat gyártottak Endrének, és betanítottak neki sablonválaszokat az állásinterjúkra. Még így is nagy nehézségekkel, sokadik próbálkozásra kapott csak állást Hamburgban. A csomagjait természetesen a már végstádiumos rákos, ötvenkilós Vera nénivel cipeltette ki az állomásra. Miután a hamburgi állásából kirúgták, a következő munkahelye már ismét a fővárosban volt. Az ezután történtek pedig Második Berlini Exodusként vonultak be a snecológiába.


Természetesen Vera néni temetésére nem mert el a parazita.