Lájfdéndzsör

Innen: Sodipedia
A lap korábbi változatát látod, amilyen SnecológiaDocens (vitalap | szerkesztései) 2021. november 2., 09:39-kor történt szerkesztése után volt.
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez

A gyagyás 2016. elején igen rossz lelkiállapotban tengődött. Nem elég, hogy nemrég elbánt vele Andi, az Északi Boszorkány, lájfdéndzsör is fenyegette: Rocskai Vera, hosszútávú gazdateste haldoklott, a parazita pedig tudta, hogy az esemény bekövetkeztével az örökösök végleg kiparancsolják az otthonául szolgáló Pénzmentő irodából. Emiatt a 2015-ös év nagy részében egyszerre három különböző nyelvtanár idejét is rabolta, hogy megkísérelje a lehetetlent: megtanulni németül és a saját lábára állni külföldön. Legfontosabb szövetségese ebben az első számú német tanára volt, a Fordos néni. Az idősödő, valaha Németországban dolgozó középvezető megtanította a gyagyást a CV-masnizás tudományára, így a gyagyás kisebb-nagyobb botlásokkal megkapta első német állását Hamburgban. A 2016. januári kezdéskor az életveszélyre, a budapesti és a hamburgi rendőri vegzálásra, illetve feltehetően a Fordos néni hatására soha többet nem írt a fórumra és videókat sem készített egészen az év augusztusáig. Ekkor azonban igen erős kontenttel, egy videóval robbant vissza a trolltudatba. Az általa szolgáltatott fergeteges sztorik egyike volt, hogy az év első hónapjaiban kizáródott a lágyéksérve és emiatt napokig élet-halál között lebegett a hamburgi kórházban.

Lifedanger01.png
Lifedanger02.png

Mivel elég régen élt együtt kitüremkedő barátjával, volt ideje felkészülni, hogy mikor szükséges orvoshoz fordulni. Mikor észlelete a tüneteket, életbe lépett a Terv, kihívta a mentőket, és egy óra múlva meg is operálták

Lifedanger03.png

Az első műtét után azonban a "vadászbika" nem érzett sok javulást: „a sebből folyamatosan szivárgott a folyadék, lázam volt, és mindent kihánytam.” Emiatt az orvosok ismételten felnyitották, hogy csökkentsék a belekben kialakult nyomást és megállapították azt is, hogy a páciens egyszerűen szarból van, gyenge fizikuma miatt nem gyógyul és nem történt műhiba. A gyagyás a második beavatkozást követő 5 gyönyörű napot gépekre kötve, sztómazsákkal a hasán töltötte.

Lifedanger04.png
Lifedanger05.png

Utóbbit csak 2019.12.05. körül, egy archiválatlan Rainbow Six Siege gameplayben mesélte el Oszinak. Ugyanekkor derült ki, hogy a gyagyás mennyire pokolian érezte magát ezekben a napokban és hogy ténylegesen traumatizálódott az eseményektől. A kórházban töltött napok alatt a Fordos néni látogatta és segítette az orvosokkal való kommunikációban. A kalandért nem fizetett, az éppen megkezdett meló miatt ugyanis volt biztosítása. A gyagyás májusban nyilvánította gyógyultnak a műtéti sebét, ekkor kezdte meg a mára ikonikussá vált hobbiját, a szaunás szatírkodást és 2016.10.25-én már az orvosokat hibáztatta, amiért „elbaszták” az alakját.

Lifedanger06.png
Lifedanger07.png

A Sérv létezése 2015.01.07. óta ismert volt a snecológia számára (bár egy 2013. szeptemberi kommentben is utalhatott rá), ekkor ugyanis mintegy mellékesen megjegyezte, hogy három éve halogatja a sérvműtétét, egyúttal megosztotta azt is, hogy emiatt nem szívesen vetkőzik le. Mint aznap kiderült, orvosnál nem járt vele, de egészen biztos volt az öndiagnózisában, úgy vélte, hogy egy élhető példánnyal van dolga, sőt arra is utalt, hogy vissza tudta ütögetni a hasüregébe.

Lifedanger08.png
Lifedanger09.png
Lifedanger10.png
Lifedanger11.png
Lifedanger12.png

Hosszasan ecsetelte, hogy azért nem műtteti meg a Sérvet, mert a laparoszkópiás beavatkozástól félt (az altatás miatt), a normál műtét pedig 6-8 centis heggel járt volna. Több olyan lehetőséget is talált azonban, amely 2-3 centis heget eredményezett volna, de erre nem volt se pénze, se kedve. 2015. augusztusában is megerősítette, hogy „Nem fogok 8-9 centis heggel élni életem végéig.”, 2015.09.27-én azt nyilatkozta, hogy az első fizetéséből tervezi elvégeztetni a műtétet. Az élet Univerzum azonban közbeszólt, bekövetkezett az esemény, amire 4 éve nem számított: kizáródott a Sérv és a hasán egy 20+ centiméteres kenguruzsebet, illetve két hatalmas, a becsövezés okozta mellkasi heget eredményezett. Ezeket talán még ma is kenegeti a drága Contractubex nevű hegkenőccsel, de ez nem változtat azon a tényen, hogy a veknihasadékon éktelenkedő sebhely többé nincs egyedül.

Lifedanger13.png
Lifedanger15.png
Lifedanger16.png
Lifedanger14.jpeg
Lifedanger17.png