Levél a Pénzmentő Kft-nek

A Sodipedia wikiből

To: penzmento.kft

Sent: Wed, Aug 26, 2015 10:16 pm

Subject: Kérés


Kedves Kovács Veronika!


Tudok róla, hogy Ön több levelet kapott már a Kiss Endre Farkas fórumáról és hogy szeretne véget vetni Endre rosszakaróinak zaklatásának.


Én teljesen megértem Önt, és kérem hallgasson meg engem, úgy is mint nő a nőt, sőt Édesanya az Édesanyát!


Valóban igaz, hogy vannak rosszakarói Endrének, akik mindenfélét terjesztenek róla, én viszont segítő szándékkal írok most, mert úgy látom, most már eljutott egy olyan szintre az ügy, ami már nagyon komoly!

Amit Önnek is megírtak, az sajnos valóban igaz, hogy Endre a fórumán meggyilkolással fenyegette a németországi munkaadó hölgyet. A korábban Önnek beidézett kommentek a valóságot tartalmazzák. Erről azért is könnyű meggyőződni, mert Endre fóruma észleli az ő számítógépének IP címét, így csakis az ő számítógépéről származó kommentek jelennek meg sárga színnel. Ha ez nem lenne elég, az internetszolgáltató is pontosan tárolja ezeket az adatokat, onnan is meg lehet győződni, hogy a hozzászólások valóban az ő gépéről származnak.


Szeretném ha megértené, itt egy nagyon komoly életellenes fenyegetés hangzott el! Ugye Ön is hallott, olvasott már olyan történetekről, amikor valaki közzétette gyilkolási szándékát, netán öngyilkosságra készülő tinik fedték fel a tervüket a világhálón, de mindenki csak nevetett, senki sem vette komolyan? Aztán mikor tényleg megtörtént a tragédia, nem tudtak elszámolni lelkiismeretükkel, önmagukat átkozták azok, akik tudtak róla, tehettek volna ellene, de nem tettek semmit?


Kedves Kovács Veronika!


Én nem vagyok Endre rosszakarója, bár néha bele szoktam olvasni a fórumba, kommentálni nem szoktam, de van pszichiáteri végzettségem és ebből kifolyólag pontosan látom, hogy Endre személyisége nagyon rövid időn belül óriási bajba fogja keverni őt és talán Önt is. Segíteni szeretnék!

Endre sajnos nem a barátai hatására válik egyre kiszámíthatatlanabbá, hanem folyamatos kudarcai mélyítik a szakadékot és azt feldolgozni képtelen. Elkótyavetyélte a korábbi lakását és könnyed életét, komolyan vehető végzettséget nem szerzett, egyre súlyosabb adósságokba veri magát, berlini utazása totális csőd volt, a ráfordított iszonyatos pénzmennyiség ellenére nyelvvizsgai szintig képtelen volt eljutni. Programozói munkára alkalmatlan, tevékenységét folyamatos szakmai kudarcok és ballépések jelzik. Utóbbi terén ráadásul 50 eurós előleget vett fel Tomanovics Gergely korábbi munkaadójától, de se a megígért programot nem készítette el, se a pénzt nem szolgáltatta vissza.

Ezt egyébként Ön - mint számvitelben és jogban járatos személy - nyilvánvalóan tudja, hogy az előleg jogi következménnyel bír, amit most Endrének viselnie kell. Fizetési meghagyás, vagy rosszabb esetben bírósági feljelentés a minimum.


Mindezen terhek már olyan kiszámíthatatlan viselkedést, sokszor a fórumon megnyilvánuló passzív-agresszív hajlamot jeleznek, amelyeket Endre már egyre kevésbé tud kontrollálni. A folyamatos dühkitörések után egy másik ember (sőt egy hölgy) meggyilkolásáról szőtt vágyak már az utolsó csepp a pohárban, ami már azonnali beavatkozást igényel.


Hogy minderről ő tehet vagy más, az egy másik kérdés. De azt be kell látni, hogy Endre segítségre szorul, orvosi segítségre.


Kedves Kovács Veronika!


Kérem higgye el nekem, pszichiátriai végzettségem alapján is aggódva figyelmeztetem Önt, Endre ön- és közveszélyes, amit ma még talán lehet megfelelő - és azonnali - gyógykezeléssel kordában tartani, netán a normális irányba lecsillapítani.


Ön: képtelen ellátni magát, Berlinből is kritikán aluli egészségi állapotban érkezett haza. Fogai szörnyű állapotban vannak, sérve van, amit nem hajlandó kezeltetni. A sérv bármikor kizáródhat, amivel pillanatok alatt életveszélybe kerül. Már csak ez az egyetlen dolog miatt is elengedhetetlen lenne az orvosi gyógykezelés és folyamatos felügyelet.


Köz: Életellenes fenyegetést fogalmazott meg egy berlini hölggyel szemben, illetve néhány rosszakarója ellen is, továbbá más büntetőügyek is folyamatban vannak ellene. Az életellenes fenyegetésről tudomásom szerint feljelentések is történtek, ami miatt több éves börtönbüntetés lesz várhatóan a következő lépés.


Tudom hogy mint anyja helyett anyja, Ön igyekszik Endréről gondoskodni. Én magam mint nő, valamint mint 2 gyermeket nevelő édesanya, szeretnék Önhöz fordulni, és kérem, bízza szakember gondjaira, orvosi gyógykezelésre Endrét! Mivel minden más hidat felégetett maga mögött, gyakorlatilag más esélye nincs normális emberré válni. Nyilvánvalóan Ön is ezt szeretné elérni. Nekem magamnak jó tapasztalataim voltak a hasonló viselkedésű fiatalok gyógykezelésének hatásairól, bár saját gyermekeim szerencsére az egészséges szeleburdiság határain belül voltak mindig, más lecsúszott, rossz mentális állapotú fiatalok esetében, akiket kezeltem, a legtöbbjüket sikerült visszatéríteni egy normális kerékvágásba. Némelyeknek azóta boldog házasság, sőt gyerek is összejött.


Kedves Kovács Veronika!


Talán Ön is érzi a levelemből, hogy nem a rosszindulat, a gúnyolódás munkál bennem, hanem a segítő szándék. Kérem ne reagáljon azonnal indulatból, hogy "hagyjam Önt békén és soha többé ne zaklassam".


Kérem, a fentiekre tekintettel, haladéktalanul intézkedjen Endre gyógykezeléséről, mielőtt még tényleg tragédia történne!

Csak zárójelben, azt is mondom, hogy ha sikerül a gyógykezelést illetve a beszámíthatatlansági állapotot keresztülvinni, ezzel a büntetőjogi felelősség alól is mentesülni tud. Talán ez se egy utolsó szempont, mert különösen a mostani fenyegetése kapcsán, talán ez az egyetlen lehetősége, hogy megússza a dolgot.


Megértésében bízva: