Levél SoDI anyjának

A Sodipedia wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen SnecológiaDocens (vitalap | szerkesztései) 2020. november 1., 10:27-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „'''Elfogott levél''' Mar 19, 2018 01:45:25 Nocsak, ezt a levelet fújta be a szél.<br/> Akinek van facebook profilja, megkereshetné Bata Gyöngyi profilját (Dr. B…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Elfogott levél Mar 19, 2018 01:45:25


Nocsak, ezt a levelet fújta be a szél.
Akinek van facebook profilja, megkereshetné Bata Gyöngyi profilját (Dr. Bata Gyöngyi, Kissné Dr. Bata Gyöngyi, Dr. Bata Gyöngyi Éva, stb), és oda is bemásolhatná, mert nem biztos hogy már néz freemailt.

Tudjuk hogy néz ki, voltak róla videók. Idősebb, teljesen őszhajú hölgy, szemita vonásokkal.


Mon, Mar 19, 2018 1:35 am
To: drbata@freemail.hu


Tisztelt Dr. Bata Gyöngyi!


Én egy olyan közösségnek a tagja vagyok, amely az Ön fia, Kiss Endre Farkas életét követi és próbál neki tanácsokkal szolgálni. Endre talán már beszélt Önnek erről a közösségről, akiket internetes trolloknak, trollfórumnak nevez.
Azonban tudnia kell, hogy ez a közösség nem trollfórum, hanem egyrészt ide művelt és komoly emberek írnak (szakmájukban elismert, sikeres ügyvédek, orvosok, pszichológusok, grafikusok, újságírók, stb.), másrészt ezek az emberek pont hogy jó tanácsokkal, helyes és hasznos életvitelre próbálják rávenni Endrét, amely tanácsokat ő következetesen figyelmen kívül hagyja.


Kérem gondolja végig, hogy vajon rosszindulatú internetes trollok-e azok, akik a következőkre szeretnék rávenni Endrét:


  • Németországban megkeresett magas fizetéséből rendszeresen támogassa nyugdíjas, nehéz körülmények között élő szüleit.
  • Keresse fel végre az apját, támogassa a szerencsétlen körülmények között élő embert, vagy legalább tartsa a kapcsolatot vele, találkozzon vele olykor (tudjuk, hogy Önök elváltak, de ettől még a saját apjáról van szó, akinek mára már senkije se maradt, és mindössze csak látni szeretné olykor-olykor a fiát - még annyit erről a "troll közösségről", hogy ezek a bizonyos trollok az egyik karácsonykor Endre helyett dobtak össze pénzt ajándékra és juttatták el a nélkülöző embernek).
  • Kárpótolja szüleit, akik rengeteget költöttek a taníttatására, jó körülményeire, de végül lustasága, nemtörődömsége és dologtalansága miatt több ház árát (Nándorfejérvár köz és Páty) bukták el.
  • Különösen most, hogy magas fizetése van, fizesse vissza több barátjának, a Diákhitelközpontnak, a hitelező bankoknak a kölcsöneit, tartozásait, ahogy tisztességes emberhez illik.
  • Képezze magát, végezzen el komolyan vehető kurzusokat, iskolákat, hogy munkájában sikeresebb lehessen.
  • Munkájában ne lusta és nemtörődöm, hanem szorgalmas és igyekvő legyen, hogy esélye legyen hosszú távon komoly, jól fizető munkahelyen megmaradni.
  • Kérjen bocsánatot mindazoktól, akikről gyalázatos módon írt, megbántott, megsértett internetes blogján.
  • Beszéljen tisztelettel az emberekkel, különösen a nőkkel, akikről folyamatosan gyűlölködően ír.


Ha Ön szerint mindezek rosszindulatú emberek gondolatai, akkor kérem ne is olvassa el a levelem...


Ha viszont Önnek is feltűnik, hogy ezek az emberek inkább a jó irányba próbálnák terelgetni Endrét, kérem segítsen nekünk, segítsen abban, hogy Endrét meggyőzhessük a katasztrófa felé vezető életvitelének feladásáról és a helyes útra térítésről.
Lenne néhány kérdés, amiben szeretném kérni az Ön segítségét, hogy egy kicsit jobban megérthessük Endre személyiségét, életkörülményeit, személyiségzavarait, és ezen információk birtokában próbálhassunk hatni rá. Illetve tájékoztatást nyújtani, ami által talán az anyai szigor parancsolhat megálljt az esztelen pénzszórásának és a tragédia felé történő menetelésének. Mert úgy tűnik, másra már nem hallgat, és ha jelenlegi hozzáállását és életvitelét folytatja, rövid időn belül hajléktalanságba, rosszabb esetben a börtönbe fog kerülni!


Mindössze 5-6 perc alatt megválaszolhatók a lenti kérdések, kérjük szánjon rá ennyit, annak érdekében, hogy közösen segíthessünk Endrének! Előre is köszönjük a segítő szándékot!


1. Önt támogatja-e Kiss Endre Farkas kisebb-nagyobb, de rendszeres összegekkel a nyugdíjas életben? Igaz-e az, hogy Önnek azt mondta egy fogcsikorgatva adott pénzadomány után, hogy "de ne legyen ebből rendszer"?

2. Ön tud Kiss Endre apjának jelenlegi tartózkodási címéről? Meg tudna adni címet, elérhetőséget? Vagy legalább azoknak az elérhetőségét, akik tudják, hol érhetné el Endre az apját?

3. Mi az oka annak, hogy a Kolosy téren, ahol Endre lakott, Kovács Veronika halála után Endre már nem maradhatott a továbbiakban? Endrének milyen a viszonya Rocskai Jánossal vagy Rocskai Gergővel, akik jelenleg az irodát birtokolják?

4. Igaz-e, hogy Endre valamilyen kezelés alatt áll vagy állt, valamilyen fejlődési vagy mentális rendellenesség miatt?

5. Igaz-e, hogy amikor számára rendszeres küldeményeket küldtek az otthoniak, illetve amikor Ön is találkozott vele, gyógyszereket (is) küldtek neki? Feltűnő volt, hogy a rendszeres küldemények esetén egészen kiegyensúlyozott módon írt az interneten, ám amikor nem kapta meg egy küldeményét, teljesen kivetkőzött magából, fogalmazásai zavarossá váltak.

6. Vannak vagy voltak-e kialakult betegségei, amelyek folyamatosan keserítik az életét, és mi az oka, hogy ezeket nem kezeltette? Endre elmondása szerint a fültöve folyamatosan be van gyulladva középiskolás kora óta, a kezeletlen sérve miatt kórházba is került Németországban, bordapúp alakult ki nála, stb.

7. Úgy gondolja-e, hogy Endre képes az önálló, felnőtt életre? Felnőtthöz méltó módon képes-e kezelni az adódó konfliktusokat, élethelyzeteket?

8. Tud-e arról, hogy Endre saját elmondása szerint a legkisebb nyomás hatására minden elé rakott papírt aláír? Így keletkezett többezer eurós többletköltsége korábbi németországi lehúzós főbérlőitől, illetve egy alkalommal az útlevelét is lefoglalta a főbérlő, amit ráadásul jogszabály tilt, de Endre az erről szóló megállapodást is vita nélkül aláírta. Tudta Ön, hogy ez időben útlevél, személyi igazolvány és mindenféle azonosító nélkül tengődött Németországban?

9. Volt-e terv Endre gyámság alá helyezésére fiatalabb korában vagy akár jelenleg?

10. Hogyan lehet, hogy Endre után több albérletben is felütötte a fejét a penész? Ön mit tud, milyen higiéniai körülmények között éli Endre az életét?

11. Ha Endre ismét kudarcot vall németországi munkahelyén, pénze pedig nem lesz újabb albérletet, munkahelyet keresni, Ön nyitott-e arra, hogy Önhöz költözzön, Újszászra? Miből tudna ott megélni? Számíthat-e az Ön nyugdíjából való (részleges) eltartásra? Mert azokat a magyarországi munkaadókat, akiknek rendszeresen rossz minőségű munkát végzett, teljesen leépítette mostanra.

12. Egyetértett-e azzal, amit állítólag Endre mondott Önnek, hogy azért vásárol rengeteg pénzért videójátékokat, hogy pótolja a kimaradt fiatalkori élményeket? Tud-e arról, hogy már több millió forintot költött el videójátékokra, amiket legtöbbször ki se bontott, illetve haszontalan technikai berendezésekre, amiket szinte sose használt? Nem lett volna jobb a többmillió forintot a saját fejlődésére, életkörülményeinek javítására vagy szüleinek anyagi támogatására fordítani?

13. Tudja-e Ön, hogy Endre kb. 2,5 millió Ft-tal adósodott el német bankok felé és ezen felül még további legalább ekkora nagyságrendű adósságot görget maga előtt a magyarországi adóhatóság, hitelezők és személyes barátok irányába?

14. Beszámolt-e Önnek Endre arról, hogy Németországban rendszeresen lepukkant szexklubokba jár, ahol egy alkalommal védekezés nélkül, orális szexben részesített egy orosz származású prostituáltat? Ön ezt megfelelő módnak tartja lányokkal, hölgyekkel való ismerkedésre?

15. Ha a fenti történetből kifolyólag esetleg úgy alakult, hogy teherbe esett az orosz szexmunkás, mit tanácsolna Endrének, ha később jelentkezne nála a hölgy a tartásdíjért, esetleg - az oroszokat ismerve - egy jól megtermett Igor keresné fel Endrét a követeléseivel?

16. Tud-e arról, hogy Endre a németországi munkahelyein gyakorlatilag folyamatosan alibizik, érdemi munkát nem végez, a szakmai elvárásokat képtelen teljesíteni? Bár Németországban él már több éve, a rengeteg kurzusra és magántanárokra elszórt többmillió forint ellenére alapszinten sem beszél és ért németül.


Ez az internetes közösség aggódik Endréért, és szeretnénk, ha vagy az észérvek, vagy az anyai szigor, de valami véget vetne az esztelen és éretlen életvitelnek, amit Endre folytat. Nagyon bízunk Önben!


Előre is köszönöm a segítségét.