Pátyi Pikey

A Sodipedia wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Sodian Assange (vitalap | szerkesztései) 2012. január 21., 14:36-kor történt szerkesztése után volt. (Levédte a(z) Pátyi Pikey lapot ([edit=autoconfirmed] (határozatlan) [move=autoconfirmed] (határozatlan)))
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

SoDI újabb elképzelése, ami órákig tartó röhögést váltott ki a trollokból, egyúttal remekül rámutatott SoDI tájékozottságára.

Akkor a trollok közölték SoDI-val, hogy Angliában sem él az alsó osztály luxuskörülmények között, különösen az albérlet drága, Endre kijelentette, hogy márpedig ő simán megélne, a lakbér-kérdést például saját lakókocsival oldaná meg. A snecológusok ekkor hívták fel a figyelmet arra, hogy a lakókocsis életmódot folytató, Írországból származó travellerek Anglia leglenézettebb népcsoportja. Ironikus módon a legtöbb angol ugyanúgy gypsynek hívja őket, mint a Kelet-Európából bevándorolt romákat.

Igényességük, jogkövető viselkedésük Európa-szerte legendás, az angolok még az ENSZ-szel is
Fájl:Snatch-pikeys.jpg
Pikey-k a Blöff című filmben
szembehelyezkednek kitelepítésük ügyében. Sokat sejtet a bűnözésükről, hogy a rendőrök rendőrörs-telepítés és razziák igéretével akarják őket távozásra bírni. Még a politikai korrektségre kínosan ügyelő filmesek is kizárólag negatív színben tüntetik fel őket, például a Blöff című filben.

Közéjük szeretne tehát beköltözni SoDI. A Nemzet Krónikása ezzel megint bebizonyította, hogy fogalma sincs a külföldön zajló történésekről. Ez persze nem meglepő, hiszen magas szintű nyelvtudása nincs, külföldön pedig másfél évtizede nem járt.