SF

A Sodipedia wikiből
A snecológusok tipikus arckifejezése SF agymenéseinek olvasásakor
Egyetlen fotónk SF-ről
SF (Lüszi, Balázska, Asztrálmacska, Lefety Lóránt, Fartúró) SoDI unokatestvére.
Hiba a bélyegkép létrehozásakor: Nem lehet a bélyegképet a célhelyre menteni
Meg nem erősített információk szerint ez a kép SF-ről készült, körülbelül 10 évvel ezelőtt.

A skizofrénia tüneteit produkáló Balázs (akit még Molnár F. Árpád is elmebetegnek tart) 33 éves, körülbelül 195 cm magas, 80-85 kg. Tartósan munkanélküli, SoDIhoz hasonlóan ő is Mamahotel -lakó. Szakmunkásképző bizonyítvánnyal rendelkezik (dísznövénykertész és virágkötő). SF nyíltan biszexuális, liberális elveket vall. Néhány évvel ezelőtt, egy rosszul sikerült LSD utazás alkalmával megbomlott az elméje, azóta kábszeres álomvilágában (amelyet ő asztrálsíknak nevez) él, saját állítása szerint azonban soha nem használt kábszereket.

Okoskodásai

Balázs gazdasági kérdésekben igen tájékozottnak vallja magát. Naprakész információit a kuruc.info, illetve gyakorikerdesek.hu szakportálok oldalairól szerzi be. Alább egy idézet tőle:

"Itten éves gdp úgycca 82%-a kamatokra+törlesztésre m1 el nem kicsit sok. Persze Londonból könnyű okosKODni. :ß"

Szexualitása

Vonzónak tartja Justin Biebert és Thomas Anderset.

SF a meleg kapcsolatairól, szexualis szokásairól is szívesen kifejti véleményét 20-30 vagy akár 40 soros kommentekben.

Itt például azt fejtegeti, az ismerősei miért pletykálnak arról, hogy meleg:

"lát6ttak párszor tóparton haverral max, aztán abból okoskod6ttak + h nem vok házas még, pedig nem arról van szó ... de miértis lenne akár az szégyen? 2011 van ám hello"


Itt a férfi-nő kapcsolat ellen folytat propagandát:

"++ én láttam így éjjel nyáron erdoben ffi+no párokat akik viszont kifejezetten undi dolgokat műveltek hát az a botrány. "

"A noi "nemiszerv" vmi iszonyú büdös undi nyálkás dolog, "büszke" le7 rá az az elvileg hetero aki azt nyalogatja."

"A saját f***om nem ien büdi még fürdés elott SE..."

"Hihi, de most komoan,ez a furi bűz télleg rosszabb mint a seggszag, igényes ember különben is lecsavarja zuhirózsát, és tisztítja magának csak úgy simán tisztálkodásiból is."


Eredményes blöff

A snecológusok egy összehangolt blöff keretében elkezdtek arról kommentelni SoDI blogján, hogy sikerült egy igen előnytelen képet szerezniük SF-ről. A cél az volt, hogy a figyelemkurva SF mutasson magáról egy általa előnyösnek vélt képet. Figyelembe véve a két kuzin (SoDI és SF) mérhetetlen korlátoltságát nem meglepő, hogy ez az akció is sikeresen zárult. Az esemény pikantériája, hogy SoDI tudott a snecológusok tervéről, mégsem figyelmeztette unokatestvérét.

Csicskítás

SF 2011 december 18-án hagyott fel idegesítő, gyermeteg, emóspicsa stílusával. Mivel a szép szó nem használt, egy vicces kedvű troll úgy döntött, becsicskítja a tatai meleget, s K. Balázs néven bemásolt néhányat a kuruc fórumára SF blogbeli hozzászólásaiból. Lüszi visítva kapkodta a levegőt, 24 órára eltűnt a Sodiblogról, majd mintha ha mi sem történt volna, immár megváltozozott, normális stílusban írta hozzászólásait.

A pálfordulás

2012 májusában a snecológia újabb mérföldkövéhez érkezett. SF a retard unokaöccsének viselt dolgait megelégelve úgy döntött, hogy csatlakozik a snecológusok kevésbé radikális szárnyához. Az alábbiakban a snecológusok szakmai levelezőlistájára érkezett írásaiból szemezgetünk.

Endiről, ez az

adósodás téma nekem se tetszik, de most már nyakig van benne...

Adósságot finanszírozni hitelből, az triple facepalm, de ide

jutott.

Ezt válaszolta arra a kérdésre, hogy miért állt át a másik oldalra. Külön megkérte a csapatot, hogy amikor a tőle érkező információk nyilvánosságra kerülnek, hangsúlyozzuk, hogy továbbra sem akar semmi rosszat SoDI-nak. Először SoDI apjáról, és SoDIék vele kapcsolatos hozzáállásáról mondta el a véleményét.

Sodi apja apám bátyja. (...) Akkor még nem ivott. Azt nem kellett volna elkezdenie. (...) Volt egy autóbalesete, ami után 1 évig börtönben ült, utána durvult el a dolog.

Hoppá, egyből egy nagyon kemény dolog nyitásnak, sodi faterja egy börtönviselt arc. Persze más dolgokat is mesélt:

Sodi apjának NAV tartozása lehet 2001-es, egy füzitői lakás árának

fele után kellett volna 400 ezer "haláladót" fizetni. Megtöbbszöröződhetett, és emellett még számlaképes vállalkozó volt egy ideig, mint biztosítási ügynök...

[SoDI] A saját ügyeiről sokszor igen, hiteget hogy intézi apja tartozását, aztán nem is Esztergom a megyeszékhely, hanem Tb. oda kell mennie, ahol az Apeh megyei irodái és ügyfélszolgálata van. Eléggé" hanyag" volt Bandi ahhoz, hogy ne fizesse be azt a 400 ezret akkor 2001-ben. Rezsit se fizetett se Szomódon, se előtte Füzitőn. Velünk annyira rossz viszonyban van Bandi, hogy szóba sem áll, sajnos. Pedig épp fordítva lehetne, a csövesgaleri, a sok minden ami eltűnt a két lakásból, a szintén szomódi 130 ezres rezsitartozás, ami után át lett iratva a nevére E-onnál az áram... és a faluban is amit ezek a drogosok műveltek, gondolhatod, akik nekünk rokonok, telekszomszédok, hát megértem hogy nem tetszett nekik. Talán eleve nem Szomódra kitenni kellett volna Bandit, bár ő azt mondja, maga akarta így...

Persze a hírhedt, 2001 és 2003 közötti időszakról is beszél, amikor Sodi a Nándorfejérvári lakásban lakott az apjával

Füzitőről el kellett mennie, a Nándorfejérvár közi lakásba költözött, ott laktak együtt 2003-ig azt a lakást még régebben cserélték ráfizetéssel a Szabados-i lakótelepi lakásra

Lehetett pár cirkusz ott is, bár arról személyesen nem tudok, de Endi mondta még a régi blogján, "nem akarunk a Blikken címlaptéma lenni", oda is felvitte a haverjait, nem csak vendégségbe, hanem lakni.

(...)gazdag fiatal keménydrogos huszonévesektől kezdve a mákteafüggő ötvenéves hajléktalanokig volt ott mindenféle alak. Alá is írathattak vele bármit a haverjai, persze amikor én rákérdeztem, tagadta, de viszont mindenkinek jellegzetes, hogy viselkedik részegen - ő igen szórakozott, és békés lesz akkor...

Börtönből ismeri a galerit, előtte ilyen gázos haverjai nem voltak

Utána SoDI-ra terelődött át a szó.

Levelezek vele elég gyakran. [SoDI] Nekem is pont ugyanúgy "elmagyarázza" a dolgait, mint nektek. Nagymama vezető óvónő volt, talán úgy gondolták, jobb lesz idegileg gyenge koraszülött gyereküknek nála, itt járta ki az általánost is. Honnan ez az egész szereplési vágya, mintha egy sikeres diplomata paródiája lenne, szerintem nincs is mindenre ésszerű magyarázat, a személyiségünket hozzuk magunkkal

Szóval sodi koraszülött volt, és már gyerekkorában is komoly gondok voltak vele, ezért a nagymamája nevelte. De még mindig van tovább:

Meghalt a nagymama 2001 januárban, akkor került Füzitőre Bandi (amúgy mi az idősebbik Endrét Bandinak hívjuk) (...) Füzitőn olyan volt mint egy falu, nagyapa is pedagógus volt, magyartanár - 86-ben sajnos meghalt. Középiskolában lehetett valami, mert végül nem oda járt, és nem ott érettségizett le, ahova először íratták a szülei.

Füzitőn voltak barátai. Iwatt Róbert és Barbara, a nagymama szomszédjainak gyerekei, illetve a telepen pár gyerek, akinek volt c64- ese, mert ugye akkor is ment a nagy gépezés. [:)] a Sodi-s dolgaival ott téve ő, hogy nem lehet egy az egyben azt csinálni, amit a belső késztetése sugalmaz.

Iwatt Barbiról csak annyit kell tudni, hogy ő az a kellemes megjelenésű, lány, akinek SoDI egy durva szexuális ajánlatott tett iwiwen.

SF Sodi nehézségekkel teli gimis éveiről is mesélt, de sajnos erről az időszakról már az információi is hiányosak. Sebaj, a snecológia egy örökké fejlődő tudomány, nem is lenne érdekes, ha egyszerre megtudnánk mindent.

A pesti gimibe talán fél évet járt. Dolgozók, azaz felnőttek gimnáziumában, bukásokkal, 2-3 év alatt érettségizett le. (...) Részleteket én sem tudom, csak azt, valahogy végül leérettségizett.

Elmondhatjuk tehát, hogy SoDI a jelek szerint már kisgyerekkora óta súlyos problémákkal küzd, ennek ellenére a családja nem ismerte fel a gondokat, és nem vitték megfelelő szakemberhez. Ez mindenképpen felveti a szülők felelősségét SoDI sorsának alakulásáért.

Végleges pálfordulás, trollá válás

2012 szeptemberében néhány trollal folytatott levelezés után próbálta Sodit (viszonylag) jobb útra téríteni. Tanácsokat adott unokatestvérének, (többek között: fordítson hátat az elmebeteg tényfeltáróknak,szerepeljen kevesebbet, dolgozzon többet, stb.) aki a tőle megszokott nagyképűséggel válaszolta neki önvédő mechanizmusainak ezerszer ismételt paneljeit, lenéző, szmájlizó stílusban. Ezt megelégelve SF bekeményített, egyre bátrabban bírálta Sodit, felemlegette a híres masztipartis hozzászólást, a velvet cikket és Sodi nyilvánvaló biszexualitását. A helyzet odáig fokozódott, hogy SF kis híján letiltásra került Sodi facebook faláról. Ám valódi trollá 2012 szept. 29-én vált, amikor megírta nagy jelentőségű blog bejegyzését, a kommentek között megemlítve a BunkiBankos sztorit. SF érdemei elismeréseként kék nicket kapott a sodifórumon, ahová azóta is rendszeresen visszajár oltani unokatestvérét.