Saját Megoldás

A Sodipedia wikiből

A mitikus életcél, SoDI Valhallája és mennyországa. A Saját Megoldás olyan vállalkozás lenne, amely a SoDI által megvetett munkabér helyett magától, lényegében rendszeres munkavégzés nélkül "okádja a pénzt". SoDI a Saját Megoldásra hivatkozva halogatja évek óta, hogy állást keressen, főleg rendes, nyolcórás munkahelyet. A Saját Megoldás a vágyott megnyugvást, anyagi biztonságot, az anyai noszogatás megszűnését, a munka alóli végleges felmentést jelképezi. Érdekes, hogy Kiss annak ellenére hisz a megvalósulásában, hogy számára - adótartozása miatt - elvileg is lehetetlen a cégalapítás, és mikor régebben ezen a téren próbálkozott, akkor sikerült átvennie egy súlyos hátralékokkal terhelt KFT-t. A Megoldást néha a nemzetközi piacon képzeli el, aminek viszont hitvány nyelvtudása áll az útjában.

A Saját Megoldás elindítását SoDI már számtalanszor bejelentette, ilyenkor mindig néhány hónappal későbbi időpontot jelöl meg, amit aztán rendre elsodikáz. Egy korai Saját Megoldás lett volna az Ingatlantúra, amely eladó ingatlanok virtuális bejárását tette volna lehetővé. Saját Megoldásként jelentette be a Pestplaza.hu-t is, ezen később Krokóval készült alákérdezős interjúkat közölt PDF formátumban, ami végül meglepő módon nem hozott bevételt.

A Saját Megoldás legutóbb közzétett indulása "április eleje", de ennek is elsodikázás lett a vége, miután SoDI április elsején bejelentette, újabb "faék egyszerűségű" ötlete támadt, amit még ezután fog kidolgozni.