Sorkatonai szolgálat

A Sodipedia wikiből
Egyszer sem pucolt AMD-t

A sorkatonai szolgálat egy adott állam részéről az állampolgáraitól megkövetelt, kötelező jellegű, határozott ideig tartó katonai szolgálat. SoDI nem teljesítette, indoklása szerint azért, mert az ő idejében már felfüggesztették. Valójában 2004-ben függesztették fel, SoDI bevonulása 2000 körül lett volna esedékes, de a sorozáson E (katonai szolgálatra végleg alkalmatlan) kategóriába sorolták be.

"A sorozáson az adatokat, szakmai végzettségeket egyeztették, ezt rövid és felszínes (valójában csak jelképes orvosi vizsgálat követte. Ezek után a besorozott személy katonai alkalmassági kategória minősítést kapott, ami az esetek többségében „A” (korlátozás nélkül alkalmas) volt; a „B” és „C” (korlátozásokkal alkalmas) és a „D” (csak saját szakmájában történő foglalkoztatásra alkalmas) minősítést még a jogosultak közül is igen kevesen kapták meg,' a sokak által vágyott, felmentést adó „E” (katonai szolgálatra végleg alkalmatlan) vagy „I” (ideiglenesen alkalmatlan) kategóriát pedig a súlyos, krónikus egészségügyi problémákkal rendelkezőkön kívül szinte senki. '"

Forrás: Wikipédia

Az életrevaló vadászbika valószínűleg a púpos háta, vagy a végletesen alacsony állóképessége miatt kapta meg az E kategóriát.

Fun Fact: SF is E kategóriás volt.