Szexnagyi

Innen: Sodipedia
A lap korábbi változatát látod, amilyen Zulu (vitalap | szerkesztései) 2012. február 16., 01:03-kor történt szerkesztése után volt. (→‎Legújabb feltételezések)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez
A szexnagyi csülkei és repedezett patái

SoDI jelenlegi, a külvilág előtt felvállalhatatlan szexpartnere. Negyvenes középvezető, meg nem erősített információink szerint SoDI édesanyjának kolléganője, volt MSZMP párttag.

Kapcsolatuk SoDIval kizárólag szexuális jellegű. A légyottokra a nő lakásán kerül sor, havi rendszerességgel. Az este kötetlen beszélgetéssel, borozgatással indul, majd az egyre forrósodó hangulatban a pár a lényegre tér. Endre dolga végeztével buszra száll és hazautazik. Az utazás költségeit a Szexnagyi állja (Sodi mindig házhoz megy, bár nagyvonalúan kiszállási díjat nem számít fel).

A pásztorórákról ismertté vált egyetlen dokumentumból kiderül, hogy az aktusokat kemény alkoholizálás előzi meg, illetve kíséri; a szabványos üzemanyag az 599 forintos bikavér, amelyből láthatóan legalább négy palack fogy el. További kutatás tárgya, hogy ebből mennyit kell Sodinak, illetve partnerének elfogyasztania az akadálytalan együttléthez. A szexnagyival titokban folytatott kapcsolat teljes mértékben összeegyeztethető az ötparancsolattal.

Szerepe a szexbotrányban

A nemrég nyilvánosságra került hirdetésekről SoDI utólag, szándéka szerint enyhítő körülményként elmondta, hogy egy ilyen, csupán péniszét felfedő társkeresésre harapott rá a szexnagyi, és ebből szökkent szárba az immár két éve tartó szexkapcsolat.

A szexbotrány nyomán figyelemre méltó fordulat állt be SoDInak a szexnagyi felé tanúsított viselkedésében. Míg egy hónappal korábban még arról írt, hogy kényelmi okból van vele, mert lusta volt fiatalabbat, csinosabbat keresni, a botrány óta már mint "csodálatos nőt", "odaadó asszonyt" emlegeti. Ezzel próbálja igazolni a maszturbálós videók létjogosultságát, hiszen ha ezek segítették az igaz szerelemhez, akkor senkinek sincs joga elítélni a filmeket.

Szexnagyit teszi felelőssé SoDI azért is, hogy legfrissebb, 2011 decemberében készült recskavideója napvilágot látott. Mivel védekezése szerint a korábbi videók "fiatalkori botlások" eredményei abból az időből, amikor még nem "döbbent rá a Biblia igazságára" (noha ekkor is melldöngetve hirdette vallását és annak kizárólagosságát), a friss anyaghoz más magyarázatot fundált ki. Eszerint Szexnagyi nosztalgiából kérte tőle a felvételt, mivel azt, amelynek nyomán megismerkedtek, már elvesztette. SoDI tehát lovagias kedvességből verte ki a brét az új kamerájának, majd a felvételt megvágta, fejét eltávolította róla, és ezután a bizalmas fájlküldés legkézenfekvőbb módját választotta: feltöltötte a Goldengate.hu-ra. (Bár SoDI a felettébb kínos playlist miatt tagadja, valójában a videó a lubeyourtube.com homoszexuális videók megosztására specializálódott oldalról vált ismertté)

Így tehát az immár megtért SoDI legújabb recskavideója a látszat ellenére egészen más minőség: egy mélyen hívő, megállapodott, konzervatív úr intim ajándéka a babájának.

Legújabb feltételezések

A kép szintén a "szexnagyi" lakásán készült

A legújabb feltételezések szerint a szexnagyi valójában egy perverz, idősödő házaspár egyik tagja, és SoDI az ő szexuális életüket hivatott feldobni, mint púpos, torz házibarát. Bár az elméletre egyértelmű bizonyíték még nincsen, sok körülmény támasztja alá, többek között:

  • A szexnagyi lakásáról nyilvánosságra került képeken valószínűleg három személyre volt alkohol az asztalokon
  • Az egyik képen több, férfi jelenlétére utaló részlet is található, például egy hatalmas XXL-es férfitrikó, és egy hanyagul a szekrényajtóra hajított, száradó törölköző.
  • Ha SoDI valóban egy párhoz jár házibarátként, az megmagyarázza, hogy miért mindig a szexnagyi keresi őt, és miért nem fordulhat elő soha fordítva.
  • SoDI az Egynapos Nyaraláson saját állítása szerint egy párnál volt, amelyiknek egyik tagja egy nő. SoDI kivételesen szűk baráti köre miatt valószínűsíthető, hogy a pár tulajdonképpen a szexnagyi és a férje voltak.
  • SoDI több, a szexbotrányakor nyilvánosságra került hirdetésében is párt keresett.