Tajgi felkérdezése

Innen: Sodipedia
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez

2018 júniusában egy Pegazus 88 nevű troll számolt be arról, hogyan fenyegette meg gyermekét Kiss Roland, azaz az alkoholista impotens Tajgi, és mi lett ennek a következménye...


Pegazus 88 Jun 10, 2018 14:11:44

Na hát Szijjasztok!


Kedvenc KMZ-s trollotok kicsit elvolt tűnve, többek között munka miatt, így csak megkésve osztja meg veletek farkarossz legújabb saját magának ültetett faszerdejét.


Történt május elején, hogy a gyerek (ilyenkor gondolkozom el a késői abortuszon) ismét beleállt egy fácsés otthonvédős trollkodásba. Természetesen impotens barátunkkal. Mivel a hülye gyerekem iskolájának neve nyilvános, ráadásul nincs is messze a tajgi-fészektől, valamint ágyékom retardált gyümölcse nem egy félelmetes kinézetű 16 éves kölyök, így farkarossz úgy gondolta, hogy ha már a farka nem kemény, legalább ő lesz az egy girnyó kiskölyökkel. El is ment az isi elé és felkérdezte a gyereket, egyébként tök normális hangnemben előszőr (a gyerek elmondása szerint) , hogy mi a faszt képzel magáról, meg ilyenek. A gyerek válaszolt neki a maga nyegle stílusában, amire tajgi dührohamot kapott és elkezdte lökdösni a gyereket. Nyilván mivel több osztál és évfolyam társa is jelen volt ezért rögtön odaugrottak (valamiért kedveleik a kortársai a kölykömet, ami jó...), hogy mi a geci van. Erre persze a bátor sittes rögtön visszakozott és szaladt vagy 150 métert visszafele, majd onnan kezdett el óbégatni, meg fenyegetőzni.


Gyerek hazajött, elmondta mi történt, én feldühödtem, majd hívtam a XV. ker RK-n osztályvezetőként dolgozó tzls. komát, hogy "na most akkor és különben is és a kurvaanyját stb....". Persze lenyugtatott, hogy ne bontsam le azonnal a teljes lakótelepet, hanem csináljuk ezt okosan. Miután leadta a szolit késő délután, találkoztunk a Drégelyvár 31 előtt. Becsöngettünk, anya vette fel, bemutatkoztunk és elmondtuk mi járatban. Nem meglepő módon anya beengedett minket. Fennt, egyébként a körülményekhez képest takaros lakásban hellyel és kávéval lettünk kínálva, mivel az impotens fasz nem volt otthon.

Elmeséltük az egész sztorit, valamint a készülő faszerdőt, anyuka megbotránkozva hallgatta. Természetesen 25x elmézést kért és biztosított róla, hogy többé ilyen nem fog előfordulni. Beszélgettünk sokmindenről, a teljesség igénye nélkül: tajgi alkalmi munkáiról, élhetetlenségéről, anyjával szembeni erőszakos viselkedéséről, alkohol problémáiról.


Ekkor befutott tajgi, akinek az arcát kőbe kellett volna vésni.... :D Persze tajgimama azonnal nekiesett, hogy mit gondol magáról és stb. Mire mutter a végére ért, a kemény sittes már pityergett. Én elmondtam, hogy még aznap feljelentést fogok tenni, tanúvallomásokkal és kamera felvételekkel megerősítve. Nyilván a kamera felvételek csak lementésre kerültek, nem birtoklom azokat.


Erre sírás, rívás, könyörgés stb. Nem hatott meg. De legalább nagy kétségbe esésében elmondta (felajánlván sodiról kínos infókat), hogy sodrák őt is invitálta masztipartiba egy 2013-as kilakoltatás utáni kocsmázás során részegen, valamint beismerte, hogy nem csak a venyigében, de az imei-ben is többször zaklatták szexuálisan, csak nem mert feljelentést tenni.


Én viszont igen, úgyhogy másnap el is jött érte a meseautó és bevitték kihallgatni gyanusítottként. Egy baj van, hogy utána rögtön elengedték, annak ellenére, hogy beismerő vallomást tett.

Jelenleg itt állunk, reméljük a nyomozás hamarosan lezárul.


Pegazus out.