Timeline

A Sodipedia wikiből


2011. tavasza: Sodi elhagyja saját lakását, és anyjához költözik Pátyra. A budai lakás eladásra kerül, árát később felélik.

2011. június 6. Elindul a 66masodperc.blogspot.com.

2011. október 22. 22:58:17 Elindul a Sodipedia (ekkor még sodipedia.wikia.com cimről).

2011. november 15. Sodi kiköltözik Pátyról, egy állítólagos óbudai irodába cuccol be, ahova befogadják.

2011. november 20: Sodi idei trollok szerinti egyik legnagyobb beégése és pofára esése. A hetek óta bereklámozott helikopter, az AR Drone ezen a napon került volna "bevonzásra", vagyis megvásárlásra. Sodi azóta sem vette meg a 80 ezer Ft-os álmai tárgyát.

2011. november 30. SF beszopja, amit a trollok állítanak, hogy sikerült képet szerezniük a ratyiról. Ezt ellensúlyozandó két képet is megoszt magáról, így a trolloknak immár valóban van képük a cicafiúról. Sodi mindehhez némán asszisztált; snecimanó nickjével tudva tudta, hogy a trollok csak blöffölnek, ennek ellenére hagyta, hogy SF képet töltsön fel magáról, odadobva ezzel kuzinját a trollok karmai közé, csak hogy vélt titkos inkognitóját fenntartsa.

2011. december 18. A dupla csicskítás:

Sodi egy egész napot dolgozik ingyen a trolloknak: Pushy, Sodi korábbi üzlettársa kiegyenlítetlen tartozását az egyik troll - Pushy-ként pózolva - követelni kezdi Soditól, aki bedől az álcának és elvégzi a munkát.

Ugyanezen napon SF is becsicskul: egy vicces kedvű troll Kiss Balázsként pózol a kuruc kommentjei között, hozva a szokásos SF-stílust. SF a falat kaparja kínjában, s azonnal elhagyja a hónapok óta folytatott emóspicsa stílusát.

2011. december 22. Megvásárlásra kerül az Olympus SZ-20 kamera 50e ft-ért.

A nap további eredménye, hogy Sodi alaposan bekavar Gaudi-Nagy Tamásnak. Gaudi egyértelmű kérése ellenére, hogy ne legyen mindenről élő közvetítés, Sodi folyamatosan kamerázza őt, így ezrek láthatják a káromkodó és az LMP-sekkel kokettáló Gaudit. Az ügyvéd később kínos magyarázkodásra kényszerül, Sodi minden felelősséget elhárít magáról.

2011 december 25. vagy 26. Az eredeti Sodipedia (sodipedia.wikia.com) törlésre kerül minden bizonnyal SF folyamatos ajvékolása miatt.

2011. december 31. Snecimanó bebukása + Sodi hiábavaló útja a Kolosy térre. Sodi hetek óta abban a hitben élt, hogy beférkőzött a trollok titkos fórumára Snecimanó néven. A fórum szerint a trollok elterveztek egy szilveszter esti látogatást Sodinál, a gyülekezőhely a Kolosy tér lett volna. Sodi aznap este kilencre egy titokzatos videót ígért a közönségnek, nyilvánvaló troll-lebuktató tartalommal. Ki is ment a Kolosyra "trollokat filmezni", vagyis random embereket, akiket snecológusoknak vélt.

2012. január 7. Sodi elárulja tartózkodási helyét. Az új kameráját tesztelendő, vagy egy tucat fotót tesz közzé magáról, melyek részleteiből szemfüles trollok órák alatt kiderítik, hol csövezik Sodi. Ő kínos röhigcséléssel, ellentámadással, majd durcás elvonulással ismeri be újabb vereségét.

2012. január 12. SoDI kommentben posztol a böngészőjéről egy screenshot-ot, amelyen homoerotikus és meleg pornó weboldalak könyvjelzői is szerepelnek. Ezután SoDI görcsös magyarázkodásba kezd, majd mikor érezi, hogy ennek nincs sok hatása, megpróbálja eltüntetni a bizonyítékokat és új blogra költözik.

2012. január 18. A recska-gate. Sodi feltölti a "buzigyógyító" tüntetés bejelentéséről szóló dokumentumot, melyen megtalálható egy régebbi telefonszáma is. Egy ügyes snecológus rákeres a telefonszámra, és megszámlálhatatlan mennyiségű szexhirdetést, illetve videót talál, melyeken Sodi magányosan maszturbál. Ezen tartalmak szex-videomegosztókon, illetve melegek számára fenntartott oldalakon különböző SoDIhoz köthető nicknevekkel lettek feltöltve. Az ügy kivételes publicitást kap, TótaW és a Velvet is megírja. Sodi két nap kínos magyarázkodás után lehúzza a rolót a blogján, s eltűnik a netről.